Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיבו הסיפור הוא כזה לקחתי 206CC 2.0 --2002 לבדיקה קומפרסיה אחרי שבטופס בדיקה היה רשום משאוות מים נזילת שמן הגה ומערכת חימום לקוייה,הכול תוקן החזרתי לבדיקה חוזרת רק הפעם אם קומפרסיה,תוך כדי בדיקה אחרי 50 שניות בערך וסחיטה מטורפת המנוע נכבה,גררנו למוסך ואמרו לנו שהרצועת טיימינג קפצה ולא הצליחו להניעה,ואמרו שיש שתי שסתומים דפוקים בלי לפתוח ראש מנוע,הבחור הזמין גרר ולקח שוב למוסך שלו שעשה את הטיימינג,במוסך איך שהגיעה האוטו ניסו להניעה והצליחו,המוסך אמר נפגע רק שסתום אחד,הגיוני שנפגע רק אחד מתוך 16 קיימים?

מה הסיכוי שהמוסך משקר ולא באמת תיקן כמו שצריח ומצא פתרון זמני רק בגלל הנזק שהוא עצמו גרם וצריח לשלם אליו?

מה בידיוק צריח לעשות שמה לפי הערכה?

יש דרך אחרת לבדוק את תיקנות המנוע בלי לעשות שוב קומפרסיה?

אפשר להניעה רכב אם שסתום אחד פגום כלומר 3 צילנדרים במקום 4? האם זה מזיק? ואיך אפשר לדעת שהכול תוקן?

פורסם

כן אפשר להניע עם שסטום אחד עקום. ובודאי שזה יכול לגרום נזק.

מהספור שלך לא ברור כמה דברים

1.איך המוסך הראשון קבע שהתעקמו 2 שסטומים ללא פתיחת ראש? אולי הוא נתן הערכה כלשהי??

2. אם במוסך השני מייד כשהרכב הגיע ניסו להניע והוא הניע.זאת אומרת שהם לא עשו כלום חוץ מלהניע?

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם
כן אפשר להניע עם שסטום אחד עקום. ובודאי שזה יכול לגרום נזק.

מהספור שלך לא ברור כמה דברים

1.איך המוסך הראשון קבע שהתעקמו 2 שסטומים ללא פתיחת ראש? אולי הוא נתן הערכה כלשהי??

2. אם במוסך השני מייד כשהרכב הגיע ניסו להניע והוא הניע.זאת אומרת שהם לא עשו כלום חוץ מלהניע?

בקשר למוסך השני אם רק הרכיבו את הרצועה בחזרה איך הם קבעו אין לי מוסג זה אחת השאלות שבאמת אני רוצה לקבל אליהם תשובה

שמע המוסך אומר שהם מטפלים בזה,באיזה חוצפה הוא מניעה את האוטו אם קיימת אפשרות שיהיה נזק עוד יותר גרועה,ואיך הגיוני שהאוטו בהתחלה לא הניעה ואחרי 3 שעות כן?

ועוד משהו מתעתעה איך קפיצה של רצועת טיימינג ערסה רק שסתום אחד ולא 2 ,בדרך כלל זה הרבה יותר לא?

ומאיפה אני יוכול לדעת שהצילנדר הושחט אפילו במידה קטנה ושהוא מתקן לי אותו? אפשר להרגיש אם הוא לא טיפל בצילנדר?

לפי מה שהבנתי ממנו הוא אפילו לא פתח את הראש של המנוע איך הוא יודע שזה שסתום אחד?

שתי שסתומים פגומים אפשר עדיין להניעה?

פורסם

באופן כללי,כשרצועת טיימינג קופצת והמנוע עובד,סביר להניח שזה הזיק לשסתומים כמה ואיך צריך לבדוק.

אם המוסך לקח אחריות ומטפל בזה אז זה "חצי נחמה".

אני אישית הייתי הולך למוסך וובודק פיזית מה עושים ברכב ומתעניין מה הנזק וכו'..

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

• תוכן חדש...