Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם הנ"ל דיי נדיר, 2 דלתות ומנוע 1400 סמ"ק.

בכל מקרה התבייטתי על אחת, במצב חיצוני לא בשמיים ישנם תיקוני צבע לא מעטים, קילומטראז' דיי נמוך, יד 4.

את הרכב אני מכיר דרך קרוב משפחה שיש לו את אותו דגם בדיוק רק ב 4 דלתות. הוא דיי מרוצה לפי מה שאני יודע.

רציתי לשמוע ביקורות על הרכב מהמומחים בפורום.

השימוש שלי ברכב הוא בעיקר נסיעות בעיר ופעם בשבוע מהשפלה לאיזור תל אביב ומעט יותר צפונה, כלומר לא נסיעות רציניות.

בכל מקרה מחכה לתגובות רעות וטובות על הרכב, ממה להיזהר, על מה לשים דגש כשאני הולך למכון בדיקה עם הרכב ועוד.

תודה רבה, שבת שלום ומבורך!

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

מנוע 1400 על בודי כזה נשמע לי כבד מדי

סחיבה טובה, זה לא משהו שחשוב לך?

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

אני חושב שמדובר על מנוע 1400 16V כמו שמותקן בפולו. בגירסא שהייתה זמינה בגולף למיטב זכרוני מדובר על בסביבות 75 סוסים.

מדובר על זינוק מ-0 ל-100 בסביבות 15 שניות, בערך כמו אוקטביה 1.6 אוטומטית שמאוד חסר לה כוח בעליות עם מזגן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני נמצא בתקופה של חיסכון, ככה שהיא יכולה לעזור לי מבחינת הדלק, אך תיקונים ובלאי של הגולף הבנתי שזה נזק לא קטן בכלל?

פורסם
אני חושב שמדובר על מנוע 1400 16V כמו שמותקן בפולו. בגירסא שהייתה זמינה בגולף למיטב זכרוני מדובר על בסביבות 75 סוסים.

מדובר על זינוק מ-0 ל-100 בסביבות 15 שניות, בערך כמו אוקטביה 1.6 אוטומטית שמאוד חסר לה כוח בעליות עם מזגן.

ידוע העניין שהיא לא זזה עם המזגן... אני מקווה שאתגבר על זה בקיץ הנורא של הארץ שלנו אבל בכל מקרה, חוות דעת מבעלי הרכב הספציפי הזה הכי טוב לשמוע, הם חוו את הרכב כבר.

פורסם
שיהיה לך בהצלחה למצוא כאן בעלי גולף דור 4 עם מנוע 1.4...

יכול להיות שאתה צודק... אז בעלי מוסכים/ מכונאים שטיפלו בדגם הזה? זה אני בטוח שיש.

פורסם

מבחינת אמינות מנוע/תקלות מכניות, אני מניח שיכולים לעזור לך בעלי פולו 1.4 16V משנתונים דומים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מבחינת אמינות מנוע/תקלות מכניות, אני מניח שיכולים לעזור לך בעלי פולו 1.4 16V משנתונים דומים.

אני מבין שהגולף בתמונה שלך היא 3 דלתות נכון? יש 2 מקומות ישיבה מאחורה? או כמו כל גולף, 3?

עוד שאלה היא בקשר לדלתות הקידמיות, האם הן יותר ארוכות מהדגם של ה-4 דלתות או שאותם גדלים? אני שואל בגלל מגיני רוח שאני ארצה בטח לשים.

פורסם

שלי 5 דלתות, משום מה בהקטנת התמונה בשביל סמלון הדלתות "נעלמו".

אצלי בדגם 5 דלתות אין מספיק מקום לשבת מאחור, מקסימום לילדים (ואני עוד יחסית לא גבוה ולא צריך להזיז מושב עד הסוף). מכיוון שאין תא מיטען, 5 דלתות זה יתרון העמסה, מושבים מתקפלים. מניח שיש מספיק מקום לטלויזיה 32".

לא ספרתי מספר חגורות מאחור, מניח יש 3.

פורסם

עכשיו מחלות ידועות של הגולף בשנת 99? מישהו יודע? על מה להתבייט בבדיקה?

• תוכן חדש...