Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונייו להחליף צילינדר בדלת פלדלת לפי הסרטון המצורף

http://www.homeaid.co.il/%D7%94%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%94-246-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%A8-%D7%91%D7%A4%D7%9C%D7%93%D7%9C%D7%AA.aspx

הבעיה היא, שראש בורג הפיליפס שנמצא מתחת ללשונית שחוק לחלוטין ולכן אני לא מצליח להוציאו.

איך ניתן להוציא את הבורג למרות שהראש שלו שחוק ? ולמרות שיתכן שהוא תקוע (אני מניח שזו הסיבה שהראש שלו נשחק מלכתחילה בטרם נכנסתי לתמונה)

פורסם

אתה יכול גם לקדוח עם בורג קודח את הבורג ואז לסובב אותו בעזרת הברגה הפוכה.

אופציה אחרת היא לשבור את הראש ולסובב עם פלייאר.

קובי

פורסם

בפלדלת הבורג לא נכנס לתוך הברגה בדלת אלא לשרוול שנכנס מהצד השני. אתה פשוט מחליף את שניהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה יכול גם לקדוח עם בורג קודח את הבורג ואז לסובב אותו בעזרת הברגה הפוכה.

קדחת פעם בורג עם בורג קודח?

:turn-l:
פורסם
קדחת פעם בורג עם בורג קודח?

כן, קח בורג קודח קטן באורך של חצי ס"מ עד ס"מ ותקדח בראש של הבורג אבל לא עד הסוף, רק עד שהוא נפתס מספיק חזק כדיי לסובב בעזרתו את הבורג התקוע.

קובי

פורסם

מה מיוחד בבורג קודח שהופך אותו לקודח?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לבורג הקודח יש ראש שמתאים לקדיחה בברזל.

לדוג':

http://www.benincom.co.il/image/users/18620/detail/big/791291.jpg

הבורג הקודח זהו הבורג הימני הקטן בכסוף, והאמצעי בשחור.

יש סוגי ברזל שלא כדאי לעבוד עם בורג קודח( כמו מחזיר דלת) משום שהוא עושה חור גדול יותר ולאט לאט הבורג יצא החוצה.

קובי

פורסם

אם זה הבורג שמחזיק צילינדר אם תקדח או תהרוס את הראש לא תוכל להוציא את הצילינדר ואז לא תוכל לתקן .

תעשה על הראש חריץ מספיק עמוק (תפתח עוד שרשור אם אתה לא מצליח) ועם אימפקט ראש שטוח תפתח את הבורג.

פורסם

elkmino- למה אם הוא יוריד את הראש(הכיפה) של הבורג הוא לא יוכל להוציא את הצילינדר?

הוא מדבר על הבורג הארוך שמחזיק את הצילנדר בדלת, ברגע שהראש בחוץ, מורידים את הכיסוי ואפשר לשחרר את הבורג בעזרת היד, הוא לא תפוס חזק.

קובי

פורסם

אתם לא מדברים על אותו הבורג.

הבורג שמחזיק את הצילינדר נכנס מצד הלשונית ומוברג לתוך הצילינדר. אם תוריד לו את הראש עדיין הצילינדר לא יוכל לצאת כי הוא זז הצידה ביחס לבורג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אני מבין נכון השאלה נוגעת לבורג שמחזיק את הצילינדר (פותח השרשור ציין- מתחת הלשונית).

אני ממש לא מבין את הרעיון של בורג קודח. לא רק שהוא לא יצליח לקדוח בורג, גם אם היה מצליח הוא רק היה מחזק את הבורג. או שקובי התכוון לבורג קודח הפוך :shock:

בכל מקרה לפותח השרשור-

1. אם הראש של הבורג הלך אתה קצת בבעיה. אתה יכול להתחיל משימוש במברג אימפקט עם ראש פיליפס.
  2. במידה וזה לא ילך תוכל לנסות לחרץ את הראש (כמו שהציעו) ולהשתמש במברג אימפקט עם ראש שטוח.
  3. אם גם זה לא ילך תצטרך לקדוח את הבורג מעט (בקוטר המתאים) ולהשתמש בחולץ ברגים (מברז קוני הפוך).
  4. אם גם זה לא ילך תצטרך להוריד את כל הראש של הבורג ואז תקווה שכשהלחץ ירד הקנה של הבורג יהיה משוחרר מספיק כדי לסובב אותו עם שפיץ פלייר.
  5. אם גם זה לא ילך תאלץ לשבור את הצילינדר ובשביל זה צריך כבר ידע, כדי לא להרוס את כל הדלת.

או שפשוט תשלם לבעל מקצוע...

פורסם

בסופו של דבר הזמנתי בעל מקצוע שניסה לחלץ את הבורג במספר שיטות שונות ומשונות אך לבסוף בחר לשבור את הצילינדר בחלקו התחתון ולהוציא אותו ב 2 חלקים.

עכשיו אני מחפש רעיונות כיצד לכלות את זעמי בבורג הסורר :roll::twisted:

• תוכן חדש...