Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לאחרונה התרוקן לי המצבר ברכב שלי וחיברתי כבלים למצבר מרכב אחר .

בלי ששמתי לב לא חיברתי את החוטים נכון ה + על ה - וכך ההפך .

הפיוז העגול הזה של החוט מגבר האדום נשרף ומאז כל פיוז חדש שאני שם יש קצר באותו הרגע והוא נשרף .

המערכת הסאב והמגבר דולקים רק לא מנגנים .

אשמח לקבל חוות דעת לגבי הבעיה

תודה מראש לעונים.

פורסם

שלום מאיר

זה נשמע כמו בעיה קצת יותר קשה מרק פיוז שרוף

מומלץ לגשת למרכז התקנות ולבקש עזרה מאיש מקצוע

למיטב ידיעתי מרכזי התקנות שמכבדים את עצמם לא גובים תשלום על דיאגנוזה ואו עזרה ראשונה

שבת שלום

דרור

פורסם

גש לחשמלאי רכב ,

ברכב שלך יש קצר שצורך בדיקה ,

זה לא עבודה של מרכז התקנות לעלות על קצר אלה של חשמלאי ,

"כל חשמלאי יכול להיות מתקין לא כל מתקין יכול להיות חשמלאי" .

ואת זה למדתי אחרי שהגיעו אליי רכבים שנשרפו לאחר התקנות כאלה ואחרות .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

ערב טוב ד ר ו ר

תרשה לי קודם לפרגן על השם אחלה שם "דרור" :-P:-P

סליחה שאני מתפרץ לדלת פתוחה אבל הלכת רחוק קצת

גם אני יכול לדבר על חשמלאים שהתברברו עם רכבים ולקחו כספים ועשו רק נזקים ברכבים

הדמגוגיה הזו היא לא פיירית

אני הדגשתי בהמלצתי לגשת לבית התקנות שמכבד את עצמו

אני יודע בוודאות היות ואני מסתובב בבתי התקנות בכל רחבי הארץ מידי יום שישנם המון אנשי מקצוע טובים ואחראיים ומסורים ומקצוענים שבעיית קצר היא עיניין של מה בכך בשבילם

אין לי דבר וחצי דבר נגד חשמלאים אבל מה פשר ההשתלחות הזו במתקיני אביזרים ?

מעבר לכך הפתגם הנדוש "כל חשמלאי יכול להיות מתקין וכ"ו וכ"ו" אז סלח לי (ואני לא יעיד על עצמי כי זה לא אובייקטיבי)מתי פעם אחרונה נכנסת לאתרים של מתקינים כמו יוסי, יחיאל, ישראל ג"וניור, קובי, ועוד רבים וטובים (ויסלחו לי אלו שלא הזכרתי את שמם)וכמה חשמלאים אתה מכיר שיכולים לבצע עבודות כאלו וברמות כיווני סאונד ובניית במות ועוד ועוד ????

לעומת זאת אני פוגש יום יום מתקינים שמבצעים תיקוני חשמל ברכבים בצורה הטובה ביותר

בכל אופן לא התכוונתי להיות כל כך בוטה פשוט לא נוח לראות איש מהענף מדבר כך וזאת בתקופה לא ממש זוהרת מבחינת בעלי בתי ההתקנות או חנויות האביזרים

המשך שבת שלום

וזכור שהכל ברמה חברית וכללית ללא שום נימה אישית

דרו

פורסם

הערה הזו לא נועדה לפגוע בך אישית ,

אבל בזמן האחרון אני נתקל לא מעט ברכבים שנשרפו כליל לאחר התקנה (אפילו של דיבורית),

העניין הוא שלא כל בית התקנות מוסמך לעשות דברים כאלו (ל99% מהמתקנים אין הסמכה לחשמל רכב),

וברכב של פותח השירשור ישנו קצר והודעה היא קיצונית כדי שלא יפתח שירשור "נשרף לי האוטו",

אני לא משווה חשמלאי רכב למתקינים שציינת כי זהו לא אותו התחום, אין ספק שבהתקנות יש ניגיעה של חשמל רכב אבל זה עדיין לא אומר כל מתקין יכול להתעסק בקצרים , אין ספק שכל אחד אומן בפני עצמו,

אני אישית מסיים הנדסאי רכב עובד כחשמלאי רכב, מכונאי ומתקין , כל אחד מהמקצועות הללו מכבד את עצמו אבל יש לשים כל אחד במקומו , כמו שלא תיתן למתקין לעשות לך ברקסים לאוטו עד שיש דברים שלא כל מתקין יכול לבצע ,

ואתה שלחת את פותח השירשור למתקין ולא לחשמלאי ,

שבוע שעבר נשרפה קאיה פורטה חדשה 5 דקות לאחר התקנה ברמת החייל בת"א המתקין חוייב ב50K לאחר שברכב נמכר למגרש אם הייתה לו הסמכה לחשמל הביטוח היה משלם .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

או קיי דרור אני מבין ומכבד את מה שאתה אומר

עדיין אני רוצה להאמין שבמערכת החשמל שקשורה לסאונד סיסטם מתקין אמין ומכובד יידע לפתור כל תקלה

ואני אישית במסגרת עבודתי (כמו שאמרתי) בא במגע יום יומי עם ח"ברה כאלו

נכון שלא צריך הסמכה כדי לפתוח התקנות (אגב למיטב זכרוני היה ניסיון למסד את העיניין אני לא יודע אם זה צלח או לא מה שבטוח זה שאין שום גוף שבודק מאשר או פוסל חנויות או בתי התקנות אביזרים)שזה כשלעצמו מחדל ענק אבל עדיין לא צריך לזלזל

ואני חושב שהבנו אחד את השני והכל בסדר

דרך אגב אני לא הייתי נותן גם לחשמלאי להחליף לי ברקסים :lol::lol:

דרור

אגב אמרתי לך שיש לך אחלה שם ???....:-P

• תוכן חדש...