Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם אתה באמת רוצה לשמור על הסביבה, תסע עם רכב בן 10+ שנים, וכך ל יוצר זיהום סביבתי שכרוך בייצור והובלה דרך חצי עולם של רכב חדש.

משהו שהיצרנים שוכחים לספר לך.

נ.ב. רוב הסיכויים גם שכשיילכו המצברים ברוב הפריוסים בארץ, הבעלים לא יוציאו הון עתק בשביל החלפתם, ופריוס תהפוך לקורולה עם מנוע בנזין 1.5L, תיבה אוטומטית וצורה מוזרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נ.ב. רוב הסיכויים גם שכשיילכו המצברים ברוב הפריוסים בארץ, הבעלים לא יוציאו הון עתק בשביל החלפתם, ופריוס תהפוך לקורולה עם מנוע בנזין 1.5L, תיבה אוטומטית וצורה מוזרה.

שמע, רעיון לא רע, סה"כ :lol:.

אגב, הצורה המוזרה תעזור בשיוט בכבישים מהירים. אבל שלא ישכחו להוציא את הסוללות הישנות בשביל לחסוך במשקל.

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
SRS?! באמת?! מזל שיש ברכב כריות אויר באמת. אני אתפלא אם תדע את משמעות רשימת הקיצורים שרשמת בלי לחפש אותם בגוגל קודם.

אתה חושב שרק אשדודים שנוסעים בגולף יודעים הכל? הפתעה! יש לפריוס שלי 7 "SRS"-ים.

אם אתה רוצה לדעת הכלתפני שלא כתבתי כל אמצעי הבטיחות הנה: ABS זה כולם יודעים.EBD לחלוקת כוח הבלימה.VSCפלוס,בקרת יציבות,TRC לבקרת משיכה,EBS להתראה במצב בלימת חרום,BA לסיוע בבלימה. כאמור,7 כריות אויר.

פורסם
יש משהו במה שאתה אומר

אין כלום.אתם יוצאים מהנחה שמשנים הבאות כדור הארץ ישאר כפי שאתם מכירים אותו היום. תחשבו קצת כמה דברים שהיו שיא השיאים של פיתוח לפני 10 שנים,היום נחשבים כזבל. (IPOD,ניידים וכו).אין כל סיבה שלא יהיו פיתוחים חדשים בהקשר לסוללות החשמל במכיניות.לפי דעתי,סביר יותר שהפריוס שלי יהפוך לרכב חשמלי עם גיבוי של מנוע בנזין.

פורסם
אין כלום.אתם יוצאים מהנחה שמשנים הבאות כדור הארץ ישאר כפי שאתם מכירים אותו היום. תחשבו קצת כמה דברים שהיו שיא השיאים של פיתוח לפני 10 שנים,היום נחשבים כזבל. (IPOD,ניידים וכו).אין כל סיבה שלא יהיו פיתוחים חדשים בהקשר לסוללות החשמל במכיניות.לפי דעתי,סביר יותר שהפריוס שלי יהפוך לרכב חשמלי עם גיבוי של מנוע בנזין.

יותר סביר שהפריוס שלך יעלם וזה מה שיבוא במקום, כי אין פתרון אחר. הפריוס עצמו יחשב לזבל.

לא עכשיו, אבל תוך 15-20 שנה. ולא, זה לא הרבה זמן כמו שזה נשמע.

פורסם

לסיכום,תרשו לי לסיים ולציין שגם בפריוס נוסעים אנשים נורמטיבים ,כמוני ולא חייבים להיות הומוים

אתה רומז שהומואים הם לא נורמטיביים?

פרט נמק והדגם ,

איך מנוע בעירה פנימית יכול בדיוק לא לקבל דלק ועדיין להמשיך לפעול\להסתובב ? יתרה מזאת , מד הסל"ד עומד על 1000....

בכל מצב שלא תתאר זאת בכל יצרן שתבחר - עדיין ההגדרה של רכב בנזין עם מנוע עזר חשמלי תתפוס...ומנוע הבנזין תמיד יטעין את המצברים של המנוע החשמלי לא משנה אחרי כמה קילומטר או מהירות....

בהונדה זה אכן המצב - בגלל ה-A בשם המכונית (Aסיסט) מדובר רק במנוע שעוזר למנוע הבנזין. בפריוס אכן ניתן לנסוע בתוך העיר (בעדינות) רק עם החשמל עובד.

תאר לך איזה סיפור מההפטרה זה אם בעוד 3 שנים או 5 יהיה לך תקלה אלקטרונית בפריוס?

הנזק של לוח אלקטרוני אחד שם כבר לא שווה את התיקון בייחס לירידת ערך.

תן לי לחדש לך - בכל מכונית מודרנית יש לוחות אלקטרוניים, במשפחתיות אולי קצת פחות מהפריוס, אבל אולי בשביל זה הם נותנים אחריות מורחבת לחלקים ההיברידיים (הערה: לא יודע בדיוק על אילו חלקים מדובר, צריך לברר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה חושב שרק אשדודים שנוסעים בגולף יודעים הכל? הפתעה! יש לפריוס שלי 7 "SRS"-ים.

אם אתה רוצה לדעת הכלתפני שלא כתבתי כל אמצעי הבטיחות הנה: ABS זה כולם יודעים.EBD לחלוקת כוח הבלימה.VSCפלוס,בקרת יציבות,TRC לבקרת משיכה,EBS להתראה במצב בלימת חרום,BA לסיוע בבלימה. כאמור,7 כריות אויר.

תודה. הוכחת בדיוק את מה שרשמתי בהודעה שלי אותה ציטטת.

פורסם

צטערת, אני לא מתלהב מרכבים היברדיים, יצור כלאיים זמני שיעלם כפי שהופיע, לאחר שתפתר בעית טווח הנסיעה של רכב חשמלי. להערכתי העניין לא רחוק כמו שחושבים (חמשה-שה שנים).

פורסם

אני מסכים עם DANNIEL. לא בקשר שלא אוהב מכוניות היברידיות אלה שבעתיד ימציאו סוללה חשמלית יעילה כך שתאפשר לנסוע רק בחשמל. בכל זאת,נראה ש מנוע עם דלק תמיד ימצא לגיבוי במכוניות חשמליות. בינתיים אני נוסע ונהנה מכל ק"מ נסיעה.

פורסם

מנוע בעירה פנימית כגיבוי, אינו נלקח בחשבון אצל אף יצרן שעובד על פיתוח רכב חשמלי, שזה אומר כל היצרנים כמעט.

האמת...זה משול לרכב עם מנוע בעירה פנימית שיסע עם סוס קשור מאחור לשם גיבוי.

פורסם
לפי דעתי,סביר יותר שהפריוס שלי יהפוך לרכב חשמלי עם גיבוי של מנוע בנזין.

הפריוס שלך - לא חושב. דור חמישי או שישי של הפריוס - יכול להיות.

אף יצרן לא מעוניין שתשפר את הרכב הנוכחי במקום לקנות רכב חדש. כמו שאם יוציאו לשוק קיט אפטרמרקט להסבת רכב להנעה במימן/חשמל/קקי של ציפורים/וואטאבר (כזה שנוסה, עובד, ויעילותו מוכחת), מיד יופיעו דיעות של כל מיני "מומחים" במימון קרטלי רכב שירוצו לספר לך עד כמה זה מסוכן/מסרטן/תומך בטרור/ 9/11 /לא יודע מה, ובחלק מהמדינות, כולל ישראל זה יוצא מחוץ לחוק.

• תוכן חדש...