Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אתה דואג יותר מידי.

תמיד אפשר לשים שם רמקול 4 אינטש אחר ולחבר אותו ב2 אוהם או ב8 אוהם סופי לרמקול בדלת - יש מצב שזה גם יגרור התלהבות מצד הקונה.

ואם הבניה תראה טוב, זה לא מה שיוריד את המחיר של הרכב כשתמכור אותו - סביר להניח שהישראלי הממוצע כבר ימצא איך להפוך את המזדה שלך לסוסיתא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלעד,

לא מדובר פה ברכב שלי, הרכב שלי לא למכירה, גיל שאל אותי אם הוא יבנה דשבורד ברכב שלו, האם זה מוריד ערך? לדעתי האישית כן, כל קונה שיראה את הרכב וישמע שחתכו את הדש יסמן X ברשימה ויעבור למאזדה הבאה, למה הוא צריך כאבי ראש? חסר מאזדה 2 בשוק? כפי שכבר אמרתם, בארץ על כל דבר מחפשים להוריד מחיר וכל מי שיראה בניה בדש יחפש להוריד מחיר, אין מה לעשות.

דני.

פורסם

דני בגלל זה הצעתי לו לחשוב על חלופה אחרת כמו דיפוני דלתות, קיקים, קורות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
לדעתי אתה דואג יותר מידי.

תמיד אפשר לשים שם רמקול 4 אינטש אחר ולחבר אותו ב2 אוהם או ב8 אוהם סופי לרמקול בדלת - יש מצב שזה גם יגרור התלהבות מצד הקונה.

אתה לא דואג כי זה אוטו של אחרים אבל הוא הוא דואג כי זה האוטו שלו :-(, ואם שמו רמקול 4 אינטש אחר , בגלל שהדשברד חתוך , אז למה יש מצב שזה יגרור התלהבות מצד הקונה ? אתה חושב שיש מישהו כזה שיתלהב מאוטו עם דשוברד חתוך רק בגלל ששמו לו שם פיוניר ?

פורסם

גיל-אתה פדאנט והנושא הזה רק ידיר שינה מעינייך.

צודק אלעד שניתן לקנות בפירוקיה ולהרכיב במקום.

ויש גם אפשרות לעשות בניה יפה ובבוא היום להרכיב שם רמקולים זולים .

לכאן ולכאן יש פתרונות.

השאלה אם בהיותי קונה פוטנציאלי של רכבך אם זה היה מפריע לי? לא יודע.

שיהיה בהצלחה.

ליאור

פורסם

אני איתך ליאור.

הייתה לי נטיה לדעתו של אדי שזה לא אמור להוות בעיה. אבל ככל שאני חושב על זה זה לא כזה בטוח.

אייל אם אני שם פיוניר שם שינגן ויעבוד זה בטוח לא יפריע-חצי מדינה חושבת שפיוניר זה הכי טוב.

*אני יודע שתמיד אפשר לעשות בניות רגילות קורה קיק. זאת לא היתה השאלה. לבנות מידרינג' בדלת מבחינתי מהווה בעיה זהה, אז אנשים במקום לשאול למה חתכת את הדשבורד ישאלו למה חתכת את הדלת.

יש אפשרות לגרום לואפר הפשוט והרגיל שבדלת ולמיד חלופי פשוט לעבוד על הרדיו דיסק המקורי של המזדה?

כי אני לא רואה מצב שאני מנסה למכור עם בנית מיד בדאש שעוד אין בפנים רמקול וזה רק חור עם גריל. קונה פוטנציאלי ירצה לשמוע שיוצא לו מוזיקה מהחור הזה(וזה לא ממש משנה אם זה פיוניר או כל זבל אחר העיקר שיפעל).

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

אני לא הייתי קונה אוטו שפירקו אותו או חתכו אותו בצורה הזו . אבל למה שאנשים יקנו אוטו עם דאשבורד מנוסר ? כי יש שם רמקול פיוניר ב150שח? זה כמו אוטו עם פגיעה בשאסי , אבל זאת פגיעת שאסי בדשבורד ,

אולי תבקש להעביר את השאלה לייעוץ רכב ? כי אתה לא רוצה שהיחדי שיקנה ממך את האוטו :? זה אדי .

פורסם

הדשבורד נחשב שאסי?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לפרק ולעשות חור בדשבורד , בשבילי זה כמו לעשות שאסי בשלדה , כי זה לא מתוקן , וצריך להחליף בשביל להעלים את הפגיעה , כיסוי של דלת זה בסדר , אבל דשברד זה יותר מדי חוטים ופירוקים ואני לא נוסע באוטו שעשו לו את זה , זה הכל , אבל אם אנשים רוצים אז שיתחכו בתוך האוטו , אני פשוט לא אקנה מהם

פורסם

גיל ,אתה גדול :-D

אתה הבחור היחיד בפורום שמשדרג עוד לפני שהוא מתקין את הרכיבים

אני רואה שאתה מוכר את ה-ביט 1 ואת האודיסון

אז מה התוכנית עכשיו.?

פורסם

מצוין זה בדיוק מה שרציתי לראות. נראה כמו דוגמא בעיתית עבורי.

אדיו קינג, לאחר מחירת הסנדאון והתקנת הג'נסיס DMX עם קרוס פאסיבי גיליתי שברשותי סט אחר לחלוטין מה L61V2 שהכרתי. כעת מדובר באלמנטים מדהימים. אני זוכה לרמת פירוט מטורפת מה L1V2 והמערכת נשמעת מדהים!!!

לכן התוכנית זה להשאר עם המגבר המדהים והמטורף הזה ולעבור לשלושה חלקים פאסיבי ללא פרוססור. מכאן נובעת המכירה.

אני שמח לדווח על השינוי המדהים לאחר ההתקנה של הDMX-וואו! על השינוי הזה יוכל להעיד GUY P ששמע את המערכת לפני יומיים.

כמו שזה נראה כרגע צריך לשקול לרדת מענין המיד בדאש.

אודיו קינג תן דעתך בנושא.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

ואתה רציתה למכור אותו...

אמרתי לך כבר מזמן תתקין אחרי זה תשדרג.

ה-DMX הוא אחד המגברים הטובים ביותר של גנסיס אחרי הקלאס A וה -P15

בעצם אני מבין שחזרתה לתכנון המקורי שלך

ועכשיו נישאלת השאלה שנישאלה גם אז,מהיכן אתה מביא קרוס פסיבי 3WAY ללגטיה .?

עריכה: אז אתה נישאר בסוף 2WAY פסיבי.?

פורסם
יוכל לספר על ה- 15000-20000 שקל שהוא הוריד מהמחירון בגלל חורים למיד 4.5 בדלתות

ואם הבניה תראה טוב, זה לא מה שיוריד את המחיר של הרכב כשתמכור אותו .

הוא לא שם רמקול 4 אינטש אחר כדי "לגרור התלהבות מצד הקונה" :-(, וגם הבנייה נראתה מצויין ולא נראתה " טוב " .

למי שלא הבין אז כתבתי בציניות :arrow: , כי המוכר הפסיד כסף בגלל שאנשים רצו לקנות אוטו נקי ולא חתוך ,

• תוכן חדש...