Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ועוד שותפים מתכננים אירוע בסדר גודל בינוני. אני צריך מקום באזור המרכז ( אני מראשל"צ) שמכין בהזמנה מראש הדפסה ע"פ דרישה ע"ג צמידים. חשוב לציין שהכמות איננה סיטונאית מכיון שהצמידים הולכים להיות לVIP, מדובר על כ50 חתיכות.

אשמח לעזרה בנידון.

סתם תמונה להמחשה:

http://www.texas.co.il/image/users/43757/detail/big/1010808.jpg

עריכה: בטעות פתחתי את הנושא בפורום כללי, אשמח להעברה לאופ-טופיק.

בתודה וחג שבועות שמח,

דוד.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

מישהו? :roll:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

תודה על העזרה אבל מחיפוש זהה שביצעתי, התוצאות מראות על מקומות שמוכרים בכמויות לא קטנות, הזמנות של מאות ואפילו אלפים.. אני צריך קצת פחות מזה. אם מישהו מכיר אשמח לשמוע.

חג שמח,

דוד.

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...