Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , עוד חודשיים מסתיימת לי השלילה ,ומשרד התחבורה שלח לי מכתב בו כתוב שאני צריך לבצע "קורס בסיסי בנהיגה נכונה ".

יש לי כמה שאלות :

1. קורס נהיגה בסיסי זה קורס נהיגה מונעת ?

2. במידה ונגמרת לי השלילה ועדיין לא ביצעתי את הקורס יהיה מותר לי לנהוג בזמן הזה או שאני חייב לעשות קודם את הקורס ?

3. אפשרי לעשות את הקורס שאני עדיין בזמן שלילה ?

תודה על התשובות :-)

פורסם

גם לי משרד הרישוי שלח לעשות את אותו הקורס (לפני שבוע קבלתי את המכתב).

הקורס אינו מותנה בקבלת הרישיון, כלומר, יש לך שנה מהיום שקבלת את המכתב ממשרד הרישוי הדורש ממך לעשות את הקורס.

אם לא תעשה ותעבור את הקורס בתוך תקופת השנה - יישלל רישיונך.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אז נראה אותך בכיתה?

שמור לי מקום לידך.

אגב, היכן החלטת לעשות את הקורס? (יש רשימה של כמה מרכזים אם אני זוכר נכון).

שלח לי ה"פ אם בא לך להירשם לאותו המרכז, לפחות שלא יהיה משעמם לבד... :)

פורסם

רגע זה קורס רענון או משהו אחר?

אני קיבלתי מכתב שאני צריך לעשות קורס רענון,כתנאי לחידוש רשיון נהיגה.

האם תאוריה פוטרת אותי? כי אני עושה רשיון על משאית.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

לא קשור לקורס רענון נהיגה שנשלח ע"י משרד הרישוי לנהגים שמחזיקים רישיון 3 שנים ומעלה.הקורס נהיגה נכונה הוא קורס ל"עברייני תנועה" שצברו מס' נק' מסויים (12 ומעלה) וחייבים בקורס ע"מ להבטיח את תוקף רישיון הנהיגה שלהם.

• תוכן חדש...