Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב הזמנתי לי כזה :roll:

באיביי זה בשליש מחיר (34 שקל עם המשלוח!!!)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110527906037

לא יאומן כמה זול ליצר כאלה דברים, נקווה שזה גם יעבוד

כשזה מגיע תן חוו"ד, מעניין.

למרות שבדרך כלל הדברים הזולים האלו נוטים להיות טובים בהתחלה ולאחר מכן 'קצת פחות' :)

8)
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המשכתי לחפור בזאפ עד שמצאתי את זה :shock:

http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=carbluetooth&Cat2Cat1ID=5074&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he

נראה בדיוק כמו מה שליאור הזמין מחול אבל עולה 159 שקלים. אם זה באמת אותו דבר אז הקניה באיביי זו עסקת המילניום...

גיא - האמת ששקלתי גם את הדיבורית שיש לך כרגע, בסוף ירדה מהרשימה. אבדוק את הדגמים שציינת, תודה :-)

פורסם

זה נראה בול אותו הדבר

מה שמפתיע אותי זה dealextreame שמוכרים דיבורית של 3 דולר ב23 דולר. על החנות בארץ אני לא מתפלא :roll:

מה שכן מנסיון קודם יקח לזה להגיע לארץ איזה חודש, אז אל תצפו בימים הקרובים שאני אכתוב אם זה עובד או לא. אבל בשביל מחיר כזה הביקורת קצת פחות חשובה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

למי שחיכה לעדכון על הדיבורית הזולה, היא עובדת אבל לא שווה כלום:

ניסיתי אותה ומה שקרה זה שהצד שמדבר איתי שמע את עצמו, ואותי שמע חלש.

אז הוצאתי את המיקרופון המובנה והחלחמתי מיקרופון חיצוני שישב על הסך שמש, אז עדיין שומעים אותי חלש מדיי אבל לא שומעים את עצמם, אז אולי לאנשים עם קול חזק זה עוד יתאים, לי בטוח שלא.

עכשיו עוד בעיה היא הרמקול המובנה, הוא גם חלש מאוד - לא יצא לי לעשות שיחה בזמן נסיעה אבל כן יצא לי להשתמש בgps של הטלפון והוא דיבר דרך הדיבורית, אז לא שמעתי מה הוא אומר בכביש מהיר - זה יותר חלש מהספיקר של הטלפון, זה לא רציני. אפשר לחבר רמקול חיצוני דיי בקלות (חותכים 2 חוטים...) אבל זה כבר לא עשיתי.

ודבר אחרון כל פעם שמפעילים את האוטו צריך להפעיל את הדיבורית בנפרד, מה שממש לא נוח.

כתבתי למוכר שהמכשיר לא שווה כלום והוא ישר זיכה אותי בpaypal.

בסופו של דבר גילתי שאורנג' חייבים לי דיבורית בלוטוט' בגלל שקניתי אצלהם מכשיר בתוכנית מסויימת, אז קיבלי דיבורית bury פשוטה בחינם.. כזאת שמותקנת קבוע עם רמקול חיצוני, לוח מקשים קטן, מוח (הדבר היחיד שמתחבר לחשמל של האוטו) ומיקרופון. (סך הכל 3 חוטים ובלי שום חור, לא רע כמו שזה נשמע)

אז בדיבורית הזאת הרמקול חזק מאוד ואפשר לדבר בלחש וישמעו אותך. אבל מבירור בזאפ היא עולה 400 שקל+ :-D

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

יש לי JABRA SP700 שתקועה ליד פנס עליון על התקרה בין המושבים. היא עוד לא איכזבה לא אותי ולא את אשתי שמאוד אנטי כל הטכנולוגיות. מטעין פעם בחודש כשנוסע רחוק.

• תוכן חדש...