Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החבילה שלי בת כמה חודש ככה שהמחירים שלי לא מעודכנים להיום, רק הצגתי אותה לזה שמעלי כי הוא משלם על 5 מגה 39 שקלים.

הבעיה שלי עם בזק תשתית זה הראוטר שיש לי מהם. יש לי אצלם ראוטר רגיל שהוא בהתחייבות עד לחודש מאי, אם כיום אני עובר למהירות גבוה יותר שמצריכה ראוטר חדש, הם לוקחים לי את הישן ומביאים לי את החדש, כאשר בעוד חודשיים הראטור הישן הופך להיות שלי ונשאר אצלי בנוסף לחדש שאקבל מהם.

העניין הוא שלהגיד להם שלחבר פורום יש חבילה X במחיר Y, זה בדיחה! מבחינתם אני עוד לקוח שממציא חבילה במחיר מסויים וטוען שיש אותה לחבר שלו. צריך לבוא אליהם עם בשר או במילים אחרות שם משתמש להוכחה שהחבילה קיימת וניתנה ללקוח שלהם.

מישהו הצליח אצל בזק בינלאומי להוציא 10 מגה במחיר נמוך מ-35 שקלים לחודש? הם לא מוכנים להוריד כי הם יודעים שבשאר החברות זה המחיר ואתה לא תעבור בשביל מחיר זהה.

תקרא שוב את ההודעה שלי מעליך ותראה שהוצאתי ב30 ש"ח , בנוסף בנטוויז'ן אפשר להוציא ב20 ש"ח אחרי שיחה ארוכה

אם מתכחשים למחיר אני יותר מאשמח לשלוח לך את המספר שלי בפרטי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו הצליח אצל בזק בינלאומי להוציא 10 מגה במחיר נמוך מ-35 שקלים לחודש? הם לא מוכנים להוריד כי הם יודעים שבשאר החברות זה המחיר ואתה לא תעבור בשביל מחיר זהה.

הקדשת זמן לקרוא את השרשור?

המחיר שפירסמו כאן אנשים , זה מחיר שתדרוש וגם תקבל בסופו של דבר, אם אתה מרים בקלות ידיים זו בעייתך.

נגלה לך סוד קטן:בב"ל נותנים מחיר של 29.9 ש"ח עבור חבילות אף גבוהות מ- 10 מגה.

עכשיו זה כבר נמצא ביידים שלך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

וואוו הקפצת השעה :)

עד היום הייתי על 8מגה ADSL,עכשיו שדרגתי ל15 ללא תוספת תשלום (משלם 65 לתשתית) לחצי שנה,אחרי זה זה חוזר למחירון (כמובן שב"ה נתקשר לפני ונקפוץ על מבצע חדש :)).

צריך לעדכן גם ספק (בב"ל) אבל שם נדמה לי שהמחיר יישאר אותו דבר (29.90 לכל מהירות + 11ש"ח לעושק בשם גיימר).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מעדכן - עכשיו גם בבזק בינלאומי התשלום נשאר אותו הדבר עבור 15מגה (41 כולל גיימר).

מחכה שיסיימו את עבודות התשתית אולי אפשר 30 ומעלה (כרגע אפשר 20 מקס').

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

זה היה שרשור מאוד ארוך ולא היה לי כבר כח להתעמק בו, אז אם אני חוזר על דברים של אחרים תסלחו לי.

בנושא שידרוגי המהירות, כדאי ואף רצוי להעלות את מהירות התשתית. את מהירות הספק אין צורך לשנות (למרות שהטלפן החביב יגיד לכם ליצור מיד קשר עם הספק לעדכון החבילה)

מסיבות טכניות מסוימות לספקי האינטרנט אין יכולת טכנית לשלוט על המהירות הסופית של הגלישה.

לידיעתכם.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

הנ"ל נכון במקרה שאתה עם012

עם בזק בינלאומי אתה צריך לעדכן כי אחרת אתה עדיין מוריד במהירות הישנה.

כמובן שאני מדבר על חיבור xDSL,אולי זה אחרת בכבלים.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
זה היה שרשור מאוד ארוך ולא היה לי כבר כח להתעמק בו, אז אם אני חוזר על דברים של אחרים תסלחו לי.

בנושא שידרוגי המהירות, כדאי ואף רצוי להעלות את מהירות התשתית. את מהירות הספק אין צורך לשנות (למרות שהטלפן החביב יגיד לכם ליצור מיד קשר עם הספק לעדכון החבילה)

מסיבות טכניות מסוימות לספקי האינטרנט אין יכולת טכנית לשלוט על המהירות הסופית של הגלישה.

לידיעתכם.

מה שאתה אומר פה זה כאשר אתה מחובר בלי חייגן עם הוט, בשאר המקרים הספק כן מגביל אותך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון :

בזק - 600דקות+אחזקת קו+תשתית 20מגה - 134ש"ח לחודש לחצי שנה,אחרי זה המחירים משתנים משמעותית.

בזק בינלאומי - פתאום אין יותר את המבצע של 29.90 לכל המהירויות (בלי להזכיר גיימר בתוספת 11ש"ח) ורוצים עוד 10שקל עבור 5מגה מסכנים..

יטופל בראשון הקרוב על הבוקר ב"ה :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

בימים אלו נגמרת לנו התוכנית בבזק בנ"ל - תשתית (הוט) + ספק, במהירות 12 מגה ב79.90 ש"ח.

אם אנחנו רוצים להישאר באותה מהירות המחיר קופץ ל134 ש"ח. לדעתינו המחיר גבוהה ולא איכפת לנו לרדת ל5 מגה ע"מ להזיל עלויות.

אשמח אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על תוכנית ספק+תשתית במחיר סביר.

פורסם
עדכון :

בזק - 600דקות+אחזקת קו+תשתית 20מגה - 134ש"ח לחודש לחצי שנה,אחרי זה המחירים משתנים משמעותית.

בזק בינלאומי - פתאום אין יותר את המבצע של 29.90 לכל המהירויות (בלי להזכיר גיימר בתוספת 11ש"ח) ורוצים עוד 10שקל עבור 5מגה מסכנים..

יטופל בראשון הקרוב על הבוקר ב"ה :)

דווקא לפני יומיים דיברתי עם בזק בינלאומי וקיבלתי 29.9 עבור 10 מגה וזה מבלי לעבור לשימור.

אני מאמין שאפשר היה להוציא גם ב 25 עם הרבה עבודה, אבל לא היה לי יותר מידי זמן וסבלנות להתעסק בזה.

פורסם

ב10מגה ו15 הם נותנים בלי להתווכח,אתה צודק.

הבעיה שהחמדנות עולה כשאתה על 20.

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...