Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכל טוב ויפה אבל למה האור רוורס? משעמם לך? פתח לצרות לדעתי...

אבי, אם גם אני אשבח את העבודה (המדהימה) ואגיד וואו ואיזה יופי , איפה המקוריות??? אתה כנראה לא מבין את ההארה שלי.

ברגע שהכנסת לרכב משהו לא מקורי, זה הורס לדעתי. זה גם לא נחוץ מבחינת חוק לרכב בשנתון הזה. עכשיו, מנסיון , היוניט שם נדפקת די מהר, ובסוף תתיאש מלקנות כל פעם חדשה. אני בסה"כ בא לחסוך לך מפח נפש. הלואי והרכב שלי היה ללא אור רוורס.

כנראה שהפרזתי ביכולת שלך להבין את כל זה ממשפט אחד מינימליסטי. SORRY.:-D

פורסם
אבי אני אומר תעצור את נושא התמונות כאן

למרות שרובם כאן לא יסכים איתי תשאיר משהו להשקה

לי כבר לא נשארו ציפורניים בידיים

עברתי כבר לרגלים (לא אותו טעם ) :lol:

יוסי:wave:

מה פתאום!

המון אנשים קוראים שרשורים כמו זה ונהנים לראות תמונות שלב-אחר-שלב של השיפוץ, לחלום קצת, לתכנן קצת, לקבל קצת רעיונות... רוב הקוראים האלה פאסיביים ולא מגיבים בשרשור, ורובם גם לא באים להשקה.

שרשורים כאלה חיים בזכות התמונות.

Avinusha - עבודה יפה! תמשיך כך! מת לראות עוד תמונות של ההתקדמות - אולי תקריב של קיט ההנמכה על האוטו, בניית הדשבורד, וכמובן תא המנוע!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אבי, אם גם אני אשבח את העבודה (המדהימה) ואגיד וואו ואיזה יופי , איפה המקוריות??? אתה כנראה לא מבין את ההארה שלי.

ברגע שהכנסת לרכב משהו לא מקורי, זה הורס לדעתי. זה גם לא נחוץ מבחינת חוק לרכב בשנתון הזה. עכשיו, מנסיון , היוניט שם נדפקת די מהר, ובסוף תתיאש מלקנות כל פעם חדשה. אני בסה"כ בא לחסוך לך מפח נפש. הלואי והרכב שלי היה ללא אור רוורס.

כנראה שהפרזתי ביכולת שלך להבין את כל זה ממשפט אחד מינימליסטי. SORRY.:-D

אוףף, הוצאת אותי מגעיל! בוז עליך! :-)

האמת שלא התכוונתי להשמע גס עם התגובה שלי, כנראה שזה יצא ככה.

בכל אופן, גם אני לא בעד אור רוורס, זה רעיון של החשמלאי שירד מהפרק.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

תודה חבר.

אני התרגשתי לראות את הרכב אחרי ההנמכה, זה הופך את המראה שלו למשהו אחר לחלוטין, פתאום הרכב מקבל פרופורציות מדהימות, נראה רחב יותר, הגלגלים יושבים מושלם בבית גלגל אפילו עם הג׳נט12״ המגוחח הזה.

ככה דמיינתי את האסקורט שלי בחלומות הכי ורודים.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

יייייאאאללללהההה!!!

אין לי מילים, ניראה מדהים

ד'א זו סעפת יניקה של מנוע 1300 וגם המכסה שסתומים של 1300 כי במכסה של 1100 הקונקטור של הגז על המכסה ולא כמו אצלך שפלאח מחובר לסעפת יניקה עם 2 ברגים ומחזיק את החוט של הגז והסעפת של 1100 קטנה יותר, אם תרצה הסבר יותר מפורט אני אעלה לך תמונות.

בקיצור תבדוק עם אחד מהבעלים הקודמים לקח מנוע 1300 ושינה לו את המספר.

ד'א יש התקדמות אצלי ורציתי לעדכן אותך אבל תמשיך לסנן יא מ@$#יק :)

נדב.

פורסם

יאאאללללהה +1 !:twisted::-o8):twisted::twisted: מגניב לגמרי, בן אדם, כל הכבוד, אני לא חושב שמישהו אי-פעם חשב שהאוטו הזה ייזכה לרמה כזאת של שיפוץ!8)8)8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נדב אני בדקתי את הנושא שהעלית, יש לי תחושה שאתה טועה.

המניפול של ה 1100 ושל ה 1300 דומים, אך לא זהים, ושלי בוודאות היא של ה 1100.

בכל אופן, הכל יש להיות, זה לא באמת משנה, מתי שהוא בקרוב ישב שם 1600, זה בטוח :twisted:

גלוק תודה ידידי, אני ממש שמח שאתה אוהב !

ולעדכונים !!

אתמול, החשמלאי העביר את צמת החמשל לחלק האחורי ולחלק הקדמי.

הבקליות מאחורה חוברו למרכב, הקדמיים עדיין לו.

ביום ראשון יחוברו כל השעונים, פנסים ראשיים וכו'..

כמה טוב לראות חשמל חדש ואיכותי, אךךךךךךך.. איזה התרגשות.

שתיהיה לכולכם גמר חתימה טובה וצום קל.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

שייק׳ה סוף סוף שומעים ממך!

מה קורה? איך אתה מתקדם עם הפחחות?

העדכון האחרון שלך היה ממש מזמן.

תרים טלפון כשאתה בבאר שבע, אתה יותר ממוזמן.

הרכב נמצא אצלי בבית לעבודות החשמל, ככה שזה יהיה ממש נוח.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...