Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שהתחדשתי באחת אשר עברה 136K קילומטר (ראו פורום כללי) הגיע הזמן להכיר אותה יותר טוב (:

הנה כמה שאלות שעלו לי בראש:

1) הגיר הוא טיפטרוניק והבנתי שהוא עדין מאוד, האם כך? מה אפשר לעשות על מנת לשמור עליו כמה שיותר? האם שימוש תכוף בטיפטרוניק מקצר את חייו?

2) מה הם השמנים הממומלצים לרכב זה?

3) היכן מומלץ לעשות ישור קו? שמעתי שמוסך רון מתמחה באלו, מומלץ?.

תודה מראש :-P

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

1. שימוש תכוף באופצית הטיפטרוניק אינה מזיקה - הגיר מיועד לכך . כמובן שנסיעה מאומצת בין אם במצב הידני של הגיר או במצב האוטומט מעמיסה את מערכות ההינע מהמנוע ועד לגלגלים ומשפיעה באופן כללי על אורך חייהם הדבר נכון לכל רכב ולכל מערכות ההינע לאו דוקא הגיר .

2. שמן מנוע סינטטי מלא 5-40 לפי מפרט היצרן .

שמן גיר - אנו משתמשים במקורי בלבד לפי מפרט יצרן (יש משמעות לשנת המודל) .

נוזל בלמים DOT 4

שמן הגה - אם ההגה אצלך הידראולי זהה לשמן הגיר (במודלים החדשים ההגה חשמלי) .

3. אשמח לסייע .

צביקה

פורסם

לחבר שלום,

הרכב שברשותך מצוייד בתיבה מטיפוס 09A ונוזל ATF המתאים לרכב הינו מקורי בלבד

G 052 990 A2.

הרכב שלך מצוייד בהגה כוח הידראולי ולכן נוזל ATF כפי שרשם קודמי אינו מתאים למערכת הגה הכוח אלא שמן מקורי למערכת הגה הכוח G 002 000.

אני ממליץ על מוסך רון שהינו בעל מקצוע מומחה לרכבי קונצרן VAG.

איזה כייף לי :)

פורסם

1. מצטער על הטעות , אכן שמן ההגה אינו זהה לשמן הגיר . סוגי השמן הם אלה שציין קודמי .

2. לגבי סוג מערכת ההגה ברכבך , תלוי בשנת המודל . לפני כ - 7 שנים , דגם ההגה בדגם זה התחלף מהידראולי לחשמלי .

צביקה

פורסם
1. שימוש תכוף באופצית הטיפטרוניק אינה מזיקה - הגיר מיועד לכך . כמובן שנסיעה מאומצת בין אם במצב הידני של הגיר או במצב האוטומט מעמיסה את מערכות ההינע מהמנוע ועד לגלגלים ומשפיעה באופן כללי על אורך חייהם הדבר נכון לכל רכב ולכל מערכות ההינע לאו דוקא הגיר .

2. שמן מנוע סינטטי מלא 5-40 לפי מפרט היצרן .

שמן גיר - אנו משתמשים במקורי בלבד לפי מפרט יצרן (יש משמעות לשנת המודל) .

נוזל בלמים DOT 4

שמן הגה - אם ההגה אצלך הידראולי זהה לשמן הגיר (במודלים החדשים ההגה חשמלי) .

3. אשמח לסייע .

צביקה

שלום רב

לגבי שמן גיר אוטומט .האים לא כול שמני הממסרות הגרמניות הם סנטטים . למה יש הבדל בשמן לפי השנתונים

בברכה

פורסם
1. מצטער על הטעות , אכן שמן ההגה אינו זהה לשמן הגיר . סוגי השמן הם אלה שציין קודמי .

2. לגבי סוג מערכת ההגה ברכבך , תלוי בשנת המודל . לפני כ - 7 שנים , דגם ההגה בדגם זה התחלף מהידראולי לחשמלי .

צביקה

פותח האשכול ציין באחת מההודעות הקודמות שלו שהרכב מודל 2001 ועד כמה שזכור לי בשנתון הזה קיים הגה הידראולי.

פורסם
שלום רב

לגבי שמן גיר אוטומט .האים לא כול שמני הממסרות הגרמניות הם סנטטים . למה יש הבדל בשמן לפי השנתונים

בברכה

זיסו שלום רב,

לא לכול התיבות של קונצרן VAG מתאים נוזל סינטטי וקיימים כ-4 סוגים של נוזלים הנבדלים בצמיגות ועמידות בטמפ' עבודה שונה.

לתיבה מסוג DSG מתאים שמן מקורי בלבד ולא נוזל ATF.

• תוכן חדש...