Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי היום קורס נהיגה מתקדמת באלטרנתיבי מטעם מקום העבודה. לפני השאלה שבשבילה פתחתי את השרשור, אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולציין שמדובר בקורס מעולה. גם לאנשים החושבים שהם יודעים לנהוג ולשלוט ברכב בסיטואציות שונות, הקורס הזה יכול לפתוח את העיניים בכל הקשור לנהיגה, ולתת לנהג את הכלים לנהיגה בטוחה יחד עם טיפים לשליטה על הרכב.

ולשאלה:

במהלך ההדרכה העיונית, המדריך ציין שברכבים היום, כרית האויר לא תפתח כלל אם הנהג אינו חגור. עד כמה שידוע לי זה לא נכון, אך לא ניסיתי לשלול את דבריו כמובן. מה שכן ידוע לי, זה שבחלק מהמכוניות קיים חיישן במושב אשר מזהה משקל אדם ויודע לפתוח את כרית האוויר במקרה של תאונה ולהפך. האם המדריך צודק? אשמח אם תאירו את עיני.

פורסם

המדריך צדק, במידה ואתה לא חגור כרית האוויר יכולה אפילו להרוג אותך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ברור שהיא יכולה להרוג אותו (ואת זה צריך להסביר לכל החכמים שחושבים שכרית אוויר היא במקום החגורה), השאלה היא האם זה נכון שכרית האוויר לא מופעלת במקרה של אי חגירה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

במערכות הישנות יותר זה נכון, ובמקרה של אי חגירה לא תופעל כרית האוויר.

במערכות חדישות וחכמות יותר יש אלגוריתם שבודק פרמטרים נוספים מלבד חגורת הבטיחות (מהירות, מיקום הפגיעה ברכב, משקל הנוסע וכו') ובהתאם מחליט האם לפתוח את כרית האוויר או לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...