Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חודשים רצופים בהם ביצעתי נסיעה יום יומית ברכב ולא חויתי בעיות התנעה (קורולה שנת 93 לא ידוע מה גיל המצבר). העמדתי את הרכב ל3 ימים לפני שבוע וכשבאתי להניע היפנית הנאמנה סירבה להתעורר - :oops::lol::shock: אוי לבושה !

הצצה קצרה לתוך תאי המצבר העלתה שיש נוזל מעל מפלס הלוחיות אך בשני תאים צבעו כהה יותר. לאחר הנעה האוטו מתנהג רגיל.

נראה לי שהמצבר אומר לי "חיי נגמרו בוא תחליף אותי" אבל אין לי ממש נסיון וידע לקבוע. מה דעתכם המלומדת?

תודה אורן

נ.ב.

אם צריל להחליף אז אשמח לקבל המלצות על חברות טובות ולא יקרות

תודה אורן

פורסם

גש לחשמלאי רכב שיבדוק את המצבר וגם אץ טעינת האלטרנטור

ולפי זה יקבע אבחון למצבר.

יש להשיג מצברים טובים ועם הנחה גבוהה לצרכן כ"ורטה" או "טיודור"

אך עם אחריות קצרה יותר מאחרים.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם
לאחר חודשים רצופים בהם ביצעתי נסיעה יום יומית ברכב ולא חויתי בעיות התנעה (קורולה שנת 93 לא ידוע מה גיל המצבר). העמדתי את הרכב ל3 ימים לפני שבוע וכשבאתי להניע היפנית הנאמנה סירבה להתעורר - :oops::lol::shock: אוי לבושה !

הצצה קצרה לתוך תאי המצבר העלתה שיש נוזל מעל מפלס הלוחיות אך בשני תאים צבעו כהה יותר. לאחר הנעה האוטו מתנהג רגיל.

נראה לי שהמצבר אומר לי "חיי נגמרו בוא תחליף אותי" אבל אין לי ממש נסיון וידע לקבוע. מה דעתכם המלומדת?

תודה אורן

נ.ב.

תודה אורן

אולי הבדיקה שאני יסביר לך תוכל לעזור לך....אם יש לך תנינים חבר אותם למצבר אחד לפלוס

אחד למינוס כמו שצריך, ואז תתפוס את שתי התנינים הנוספים ותכה בהם אחד בשני בעדינות,

אם יצאו לך ניצוצות כאלה זה סימן שהמצבר שלך בסדר.

Honda hornet 600

פורסם

תודה אורן

נ.ב.

תודה אורן

אולי הבדיקה שאני יסביר לך תוכל לעזור לך....אם יש לך תנינים חבר אותם למצבר אחד לפלוס

אחד למינוס כמו שצריך, ואז תתפוס את שתי התנינים הנוספים ותכה בהם אחד בשני בעדינות,

אם יצאו לך ניצוצות כאלה זה סימן שהמצבר שלך בסדר.

אמנם אני לא נוהג להגיב...

אבל!, מה אתה רציני?! ממתי עושים קצר בכוונה ועוד במצבר עצמו?!

בכלל, תא המנוע הוא אזור דליק אז לגרום לניצוצות???

שלא נדבר על הנזק שיכול להיגרם למצבר/מערכות חשמל ברכב...

בקיצור, בחור נחמד, גם בשבילך וגם בשביל אחרים שקוראים את ההודעה ורצים לרכב להדליק ניצוצות בעקבות ה"בדיקה" שלך, תיהיו יותר פיקחים ואל תעשו שטויות.!!

בדיקת מצבר מבצעים ע"י חשמלאי מוסמך (או באוטודיפו..) בלבד!

יום-טוב,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

• תוכן חדש...