Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית, כל הכבוד על הרעיון, גם אני נמצא באותה הבעיה.

לדעתי בתיבת העריכה, סיומת הקובץ (mp3, wmv וכו'...) קצת מיותרת, כי אנחנו לא הולכים לשנות את זה הרי נכון?

אשמח אם תפרסם את התוכנה בעתיד כדי שכולנו נוכל ליהנות ממנה :)

לילה טוב, ובהצלחה.

פורסם

אני מוצא את התוכנה הזאת מאוד שימושית ואני משער שעוד רבים כמוני...יחסוך הרבה בעיות וזמן מכולנו.

ישר כח מחכה לתוצאות סופיות

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

מחכה בקוצר רוח לתוכנה, אם תוכל לשלוח לי אותה עכשיו זה יהיה אפילו יותר טוב

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

רעיון גאוני, מחכה לתוצאה הסופית כדי להשתמש בה כבר.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

מי שרוצה לשחק עם הגרסה הנוכחית יכול לשלוח לי הודעה בפרטי עם המייל שלו.

כמה מילים בקשר לכל מי שמתכוון לבקש את התכנה ולהשתמש בה -

משום שהשאילתה מול גוגל מתבצעת באופן לא הכי אופטימלי, ברגע זה התכנה עובדת אבל יכול ליהיות שמתישהו הם ישנו משהו והתכנה תפסיק לעבוד

בגרסה החדשה יהיה אפשר למנוע סיבוך אך בנוכחית יתכן ועקב מצב כזה התכנה תכשל, ככל הנראה מה שיהיה זה שהתכנה לא תעבוד בכלל אך יתכן ויקרה איזה שינוי שם של קובץ למשהו מוזר.

בנוסף בגרסה הקרובה או זו אחריה חשבתי לפתח אפשרות לעדכון פשוט (כנראה קובץ reg) שיפתור בעיה במידה והדף התרגום של גוגל ישתנה.

בלי קשר המלצתי החמה היא לשמור עותק של הקבצים בצד, לכל מקרה - קרה לי כבר שכמה קבצים שונו למספר בלבד בלי השם

לדעתי זה התרחש כאשר השמות כבר היו באנגלית מההתחלה. אני ממש לא יכול לקחת שום אחריות בנושא.

דבר נוסף, יכול ליהיות שהתכנה תדרוש שיהיה מותקן dot net framework במערכת, במידה וכן אני לא ממש יודע איזו גרסה ומנחש שכנראה 1.

דבר אחרון, אם יש לכם עוד הצעות לשיפור הגרסה החדשה (על סמך התמונה שפרסמתי) אשמח לשמוע.

פורסם

תוכנה שימושית מאוד , אני לא חושב שצריך להיות בא עוד משהו .

אחרי הכל חשוב שזו תיהיה תוכנה קטנה מאוד , ותעבוד מהר .

כמה זמן לוקח לה לתרגם כל שיר ?

בהצלחה ובברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מקסימום משהו כמו שניה אחת, לרוב הרבה יותר מהר.

אגב בגרסה החדשה הוספתי פס התקדמות כזה שתדעו איפה אתם עומדים ולא סתאם תבהו במסך, למרות שזמן "בהיה" טיפוסי הוא כ- 10 שניות (עבור תיקיה של ~20 שירים)

פורסם

לא הורדתי את התוכנה לא יודע אם יש אבל תעשה בדיקת תקינות:

זאת אמרת לדוגמא, אם השם כבר באנגלית אז אין למה שהוא ייכנס לגוגל כי התרגום עובד רק מאנגלית-לעברית ואז ביציאה יהיה רשום משהו כמו:

of 40 songs were translated, 5 files error 35

אם לא נבחרה שום תיקייה/שיר אז שיציג הודעה מתאימה.

אם הקישור לאינטרנט אבד אז להציג הודעה.

אפשר לחשוב על עוד המון שטויות כאלה...

אולי יש לי ייעול, תעשה עוד חלון נפתח בלחיצה שבו יוצגו הTITLE, ARTIST, ALBUM וכו' וששם יהיה ניתן לשנות אותם-כי יש נגנים שקוראים דווקא את הTITLE והALZBUM ולא את שם הקובץ עצמו.

אפשר אפילו לנסות להשתמש בSCRAPER(שואב מידע מהאינטרנט ומשתיל אותו אוטמתית בקובץ) כמו בHTPC.

וכמובן אל תשכח לתת לעצמך קרדיט :)

פורסם

tamos, תודה לך על ההערות והעצות!

דו"ח זה תמיד רעיון נחמד.

על עבודה עם נתוני שיר, מה שנקרא ID3, כבר חשבתי אבל זה לא יכלל בגרסה הקרובה..

ובקשר לקרדיט, חשבתי להוסיף מסך About עם ווידאו של רובוט תלת מימדי שיורה לייזרים מהעיניים וכותב את השם שלי על החומה הסינית אך מפאת חוסר זמן ועצלנות כנראה יהיה מסך טיפה פחות מרשים.

פורסם

טוב חברים יקרים יש לי גרסה ראשונה של התכנה המלאה.

כאן ארצה להכניס אתכם לתמונה ולבקש שתנסו לעבוד עם המוצר, ולדווח על תקלות.

אז מה יש לנו בעצם בגרסה הזו:

טעינת קבצים עם אפשרות לסריקת תת-תיקיות (כלומר תיקיה בתוך תיקיה)

הגדרת יעד כשינוי שם או לחלופין בחירת תיקיה והעתקת הקבצים לשם עם שם חדש.

טבלה גדולה וברורה עם השם המקורי והשם המתורגם, עם היכולות:

- שינוי התרגום עבור כל קובץ

- בחירה האם לפעול על כל קובץ (הסרה או סימון טיבת בחירה [V] )

תת חלון סטטוס עם

- פס התקדמות לציון התקדמות התרגום או ההעתקה

- דו"ח רץ עם דיווח על מספרי קבצים שנטענו/הועתקו וכן הלאה, וכן ציון כל פעולה שלא הצליחה (לדוגמא - שם לא תקף בהעתקה)

כפתור טייס אוטומטי: בחר תיקיה, סרוק, תרגם, שנה שמות בקליק אחד.

בעיות ידועות:

כרגע האופציה המאפשרת טכעינה מרובה - כלומר טעינה ממספר תיקיות אחת לאחר השניה לא עובדת, ניתן לטעון בכל פעם תיקיה אחת (כמו שהזכרתי עם אפשרות לתת-תיקיות)

כאשר מעתיקים, במידה ונטענו קבצים מתתי תיקיות שונות, כל הקבצים החדשים יגיעו לתיקיה חדשה ביחד.

(כלומר - מבנה התיקיות הפנימי לא יישמר)

אני אנסה לארגן מקום מסודר שתוכלו להוריד ממנו, בינתיים, מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי עם המייל שלו תודה.

v0.25.jpg

פורסם

סחתיין על היוזמה

חבל שאני לא יכול להצטרף כרגע לצוות הפיילוט פשוט אין כל כך זמן בתקופה האחרונה

בהצלחה.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• חודשיים מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מחכה בקוצר רוח לגרסה שתשנה את הID3 tag (המכשיר שלי מציג את זה בדיפולט)

אבל בכל מקרה, יוזמה מגניבה :-)

פורסם

אין צורך

אני מאמין שאם לא יהיה לו id tag אז הוא יציג את השם של הקובץ

אם ככה המצב אז יש תוכנות כמו multi id3 tag editor שפשוט יכולות להסיר את כל התגיות בבת אחת תוך כמה שניות

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...