Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית סים וצריבת קו

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מעוניין לקנות סים באופן פרטי כדי להעביר עליו קו ברשת CDMA של פלאפון.

אז אם יש לי את הסים ביד, מי מעביר אליו את הקו?

האם חברת הסלולר אמורה לעשות את המעבר הזה? אם כן ידוע לכם העלות ברשת פלאפון?

אני עושה את זה כי לא מעוניין לשלם לחברת הסלולר 100 שקלים על כרטיס סים מטופש.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שבדקתי בעבר, גם אם תרצה רק SIM, פלאפון לא תאפשר לך להיכנס לדור 3.5 בלי שתתחייב לשלם על חבילת גלישה שיתכן והיום אין לך.

לגבי זה שיש לך SIM: לכל SIM יש מספר "סידורי" של עצמו (לא קשור למספר הקו), אם ה-SIM הזה רשום בחברת פלאפון שהוא בבעלותך, הם יכולים לשים עליו כל מספר מנוי שבבעלותך גם באמצעות שיחה טלפונית שלך למוקד. אם הכרטיס לא שלך, הם לא יסכימו אפילו אם תגיע לתחנת שירות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמיר אני מספק בדור 2.

זאת אומרת שאין אפשרות לקנות בתחנה המרכזית או באיביי סים בכמה שקלים ולהעביר עליו את הקו כי הסים לא באמת על השם שלי?

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמיר אני מספק בדור 2.

זאת אומרת שאין אפשרות לקנות בתחנה המרכזית או באיביי סים בכמה שקלים ולהעביר עליו את הקו כי הסים לא באמת על השם שלי?

פעם אחרונה שבדקתי, אין ב-CDMA כרטיס SIM.

כדי לצרוב קו על מכשיר CDMA, אתה צריך ללכת עם המכשיר או לפלאפון, או למשווק מורשה שלהם (שעובד איתם עוד מתקופת פרה-GSM) שיש לו ציוד מתאים.

הקו נצרב ישירות על המכשיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם החוק לא אוסר על צירוף בכח לחבילת גלישה דור 3? לכאורה מדובר בהתניית שירות בשירות

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה דור 2 בלי סים?

יש לי מכשיר GSM, איך אני מפעיל אותו בלי סים ברשת פלאפון? נשמע לי לא הגיוני.

למי שלא הבין, יש לי שני מכשירים. אחד CDMA שיש עליו קו, והשני GSM. אני מעוניין להעביר את הקו מהמכשיר CDMA למכשיר GSM. כמובן שיהיה דור 2 בלי גלישה ובלי כלום אלא רק דיבור והודעות זה הכל. בשביל זה צריך סים, פלאפון ושאר החברות רוצים 100 שקלים על הסים הזה.

אני חשבתי לקנות בכמה גרושים סים ולהעביר עליו את הקו שיש כרגע במכשיר CDMA.

השאלה היא מי עושה את ההעברה הזאת וכמה זה עולה. אם אני צריך לשלם 100 שח אני כבר אקח מספר חדש בחברה אחרת ובזה אסיים את הסיפור. שיהיה עוד מספר זרוק לי במגרה לא מפריע לי במיוחד.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא יכול המכשיר הזה לא יעבוד בפלאפון.

רק מכשירים מתקופת הדור 3 יכולים לעבור בין כל 3 החברות בכזאת קלות.

מכשירי gsm דור שני יכולים לעבוד או באורנג' או בסלקלום

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיזו סיבה המכשיר לא יעבוד בפלאפון?

אני יודע שסים דור 3 עובד במכשיר דור 2. אתה רוצה להגיד לי שאין לאף אחד אפשרות כיום לקנות מכשיר דור 2 GSM ולהשתמש בו בחברת פלאפון? נשמע לי הזוי.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש 3 טכנולוגיות רלוונטיות למקרה הזה:

gsm - דור 2 עם סים קארד

umts - כמו gsm מבחינת המשתמש רק דור 3

cdma - דור 2 בלי סים

אורנג' וסלקום תומכים ב gsm + umts

פלאפון בcdma + umts

אז מכשיר gsm פשוט לא יעבוד ברשת cdma

אתה יכול להפעיל בפלאפון מכשיר דור שלישי umts אבל לא דור שני gsm כי בתקופת הדור שני פלאפון עבדו עם cdma.

אתה רוצה להגיד לי שאין לאף אחד אפשרות כיום לקנות מכשיר דור 2 GSM ולהשתמש בו בחברת פלאפון? נשמע לי הזוי.
פעם באמת היו מוכרים מוכרים מכשירים וכותבים לאורנג' או סלקום בלבד, ולפלאפון היו מוכרים מכשירים אחרים..

עכשיו עם הדור 3 כבר אין את ההפרדה הזאת, אבל אתה מדבר על מכשיר דור 2

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה דור 2 בלי סים?

יש לי מכשיר GSM, איך אני מפעיל אותו בלי סים ברשת פלאפון? נשמע לי לא הגיוני.

למי שלא הבין, יש לי שני מכשירים. אחד CDMA שיש עליו קו, והשני GSM. אני מעוניין להעביר את הקו מהמכשיר CDMA למכשיר GSM. כמובן שיהיה דור 2 בלי גלישה ובלי כלום אלא רק דיבור והודעות זה הכל. בשביל זה צריך סים, פלאפון ושאר החברות רוצים 100 שקלים על הסים הזה.

אני חשבתי לקנות בכמה גרושים סים ולהעביר עליו את הקו שיש כרגע במכשיר CDMA.

השאלה היא מי עושה את ההעברה הזאת וכמה זה עולה. אם אני צריך לשלם 100 שח אני כבר אקח מספר חדש בחברה אחרת ובזה אסיים את הסיפור. שיהיה עוד מספר זרוק לי במגרה לא מפריע לי במיוחד.

מה שאמרו לך כאן על הרשת של פלאפון ומכשירי דור 2 זה נכון, תשיג מכשיר דור 3.

כשיהיה לך מכשיר דור 3 (חשוב שיהיה simfree, כלומר פתוח לכל הרשתות) אתה צריך לגשת לפלאפון ולבקש לקבל sim על הקו הנוכחי שלך. זה כמובן מבטל את עבודת המכשיר הישן בטכנולוגיית CDMA אבל יזכה אותך ב-sim פלאפוני חדש אותו תוכל להכניס למכשיר דור 3 כלשהו.

אופציה נוספת אם אתה ממש רוצה להשתמש במכשיר GSM שכבר יש לך...קח את הקו הישן בפלאפון ונדוד איתו לאחת הרשתות המתחרות, שתיהן יאפשרו לך להשתמש ברשת ה-GSM שכבר יש להן ואפילו עם אותו מספר ישן שאתה רגיל אליו בפלאפון...רק החשבונית החודשית תגיע בצבע סגול או כתום ולא בצבע כחול ירוק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...