Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל זה יורכב בסוזוקי ג'ימני. ארבעת הרמקולים הם המקוריים של הג'ימני.

שני קומפוננטים שיוצבו על מגש מעץ שאבנה. מגבר ש"יודבק" על הגב של הסוזוקי ג'ימני. בין הדלת האחורית לבין המושבים האחוריים.

יספק לי מוזיקה ברמה סבירה? (סבירה זה מה שאני מחפש) ברמה מטורפת? ברמה הגיונית?

לא מחפש להפוך את הרכב למסיבתי, רק לקצת מרעיש. ***נקה את מקש הנקודה במקלדת, עושה רושם שהוא נתקע לך מפעם לפעם***

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

איזה קומפוננט אלה?

מוגברים על איזה מגבר?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

ברמת העיקרון, לא משנה כרגע חברות, שמות ומחירים. גם אם במאה אלף שקל או במאה שקל.

שווה? עושה את העבודה?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

מבחינתי רמקולים מאחורה במקום מקדימה, ועוד מוגברים, לא עושים את העבודה.

יש לך אפשרות להתקין במקום המקוריים הקידמיים (אלה שבקיק פאנלים) וופר 4", ובקורות טויטרים, שיחד עם קרוס מתאים יעשו עבודה טובה.

יחד עם זוג 6X9 על הפלטה מאחור שיחתכו כדי לנגן רק באס תקבל משהו עדיף בהרבה.

מתחדשת*

• תוכן חדש...