Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עתה ממש חזרתי מבדיקה בבית-חולים. קולונוסקופיה, אם אתם חייבים לדעת. זו בדיקה שכוללת השחלת צינור ארוך מאחורה. באופן טבעי, הבדיקה יצרה אצלי כל מיני קונוטציות והקבלות על מצב האופנוענות בארץ. בזמן ההמתנה וההתאוששות - הבדיקה כוללת טשטוש קל - היה לי זמן לחשוב, ובשפע. וזה כלל גם חשבון נפש לא קל. והחלטות קשות עוד יותר.

מעולם לא ראיתי את עצמי כפוליטיקאי, ועצם המחשבה על כך מעוררת בי בחילה קלה. אבל הגעתי למסקנה שאין ברירה.

רומסים אותנו. דורסים אותנו. שוחטים אותנו. מתעלמים מאתנו. וכן, משחילים אותנו מאחור עם צינור ארוך.

ואנחנו ציבור גדול עם יכולת להשפיע.

אז... (נשימה עמוקה):

אני הולך לכנסת.

בעל חלומות? כנראה. תמים? בטוח. אבל אני לא יכול יותר לשבת בשקט. לכתוב על מכוניות מאז ומתמיד היה פרנסה, לא יותר. זה לא כמו ימי מוטו. זה לא יעוד. אני מרגיש את הצורך לשנות, לחזור למקורות.

הרעיון בשלבים גולמיים בלבד. אבל אני צריך עזרה. ה-מ-ו-ן עזרה. בשלבים מתקדמים יותר זה יכלול עזרה משפטית, יחצ"נית וכן, גם כלכלית. כרגע? לא יותר מאשר אנשים טובים, רצוי עם נסיון פרלמנטרי כזה או אחר, ויכולת ארגונית שיתנדבו לצוות המקים של "מפלגת האופנוענים", שם זמני (ואולי, באמת שאני לא יודע, צריך ללכת על משהו רחב יותר - מפלגת הנהגים, אולי, למרות שזה לא תואם את הנטיות והרצונות שלי כרגע).

פנו אלי במסרים, בבקשה, או לאימייל הפרטי: [email protected]. ואם אתם חושבים שזה לא ילך וחבל על הזמן והמאמץ - אתם מוזמנים לומר גם את זה.

תודה לכולם, מראש. תאמינו. זה יכול לקרות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
זה עתה ממש חזרתי מבדיקה בבית-חולים. קולונוסקופיה, אם אתם חייבים לדעת. זו בדיקה שכוללת השחלת צינור ארוך מאחורה. באופן טבעי, הבדיקה יצרה אצלי כל מיני קונוטציות והקבלות על מצב האופנוענות בארץ. בזמן ההמתנה וההתאוששות - הבדיקה כוללת טשטוש קל - היה לי זמן לחשוב, ובשפע. וזה כלל גם חשבון נפש לא קל. והחלטות קשות עוד יותר.

מעולם לא ראיתי את עצמי כפוליטיקאי, ועצם המחשבה על כך מעוררת בי בחילה קלה. אבל הגעתי למסקנה שאין ברירה.

רומסים אותנו. דורסים אותנו. שוחטים אותנו. מתעלמים מאתנו. וכן, משחילים אותנו מאחור עם צינור ארוך.

אז... (נשימה עמוקה):

אני הולך לכנסת.

בעל חלומות? כנראה. תמים? בטוח. אבל אני לא יכול יותר לשבת בשקט. לכתוב על מכוניות מאז ומתמיד היה פרנסה, לא יותר. זה לא כמו ימי מוטו. זה לא יעוד. אני מרגיש את הצורך לשנות, לחזור למקורות.

הרעיון בשלבים גולמיים בלבד. אבל אני צריך עזרה. ה-מ-ו-ן עזרה. בשלבים מתקדמים יותר זה יכלול עזרה משפטית, יחצ"נית וכן, גם כלכלית. כרגע? לא יותר מאשר אנשים טובים, רצוי עם נסיון פרלמנטרי כזה או אחר, ויכולת ארגונית שיתנדבו לצוות המקים של "מפלגת האופנוענים", שם זמני (ואולי, באמת שאני לא יודע, צריך ללכת על משהו רחב יותר - מפלגת הנהגים, אולי, למרות שזה לא תואם את הנטיות והרצונות שלי כרגע).

פנו אלי במסרים, בבקשה, או לאימייל הפרטי: [email protected]. ואם אתם חושבים שזה לא ילך וחבל על הזמן והמאמץ - אתם מוזמנים לומר גם את זה.

טל

אתה יודע מה,

אולי זה לא יהיה משהו ענק- אבל שווה את הניסיון.

אני מחזק את ידייך פה,

אם תצטרך עזרה בכל דבר שהוא בתהליך- אני זמין.

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

אם תגייס את זו שבסמלון שלך (צבועה כמובן בדגל הנכון) לקמפיין הסיכויים לא רעים :lol::lol::lol::lol::lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

Got my vote

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

אפילו אם יום הבחירות יפול על אחד באפריל.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
אפילו אם יום הבחירות יפול על אחד באפריל.

מילא זה

אבל אם הוא יפול על 1 במאי?! :p

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

אז... (נשימה עמוקה):

אני הולך לכנסת.

כל הכבוד טל, סוף סוף קם מישהו שמוכן לעשות משהו.

אני מאחוריך (קולנוסקפיה, זוכר) רק תגיד מה אתה צריך ותקבל

בשביל הספתח אני מוכן לשים 10K, תבוא תיקח את הצ'ק הוא עם התאריך של אתמול

כך גם מנהל הבנק שלי יראה בזה בדיחה של האחד באפריל.

טל

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

ניראה לי שהצינור שדחפו לך ,הגיע עד המוח !-הישתגעת?

גם העלו את אחוז החסימה ,וגם לא יתיחסו אליך ברצינות,בגלל.......

חוץ מזה, אתה יודע לכמה מקורבים תיאלץ להבטיח דברים ,שלעולם לא תקיים?!!!

חבל"ז

• תוכן חדש...