Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מעולה, בלי עין הרע.

האמת שבתקציבי הצנוע (30-35 אלף) אני שוקל C5 (דיזל?) מודל 2002-2003, ומן הסתם תיקונים כמו שעשית יהיו רלוונטים עבורי.

מותר לשאול כמה זה עלה, או כמה צריך לשריין לתיקונים כאלה? יש חשיבות לגוון הרכב?

תודה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לשריין בסביבות ה-3000 ש"ח.

לדעתי, גם לגוון הרכב יש חשיבות, כלומר מטאלי אולה יותר. תתקנו אותי אם אני טועה.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
נראה מעולה, בלי עין הרע.

האמת שבתקציבי הצנוע (30-35 אלף) אני שוקל C5 (דיזל?) מודל 2002-2003, ומן הסתם תיקונים כמו שעשית יהיו רלוונטים עבורי.

מותר לשאול כמה זה עלה, או כמה צריך לשריין לתיקונים כאלה? יש חשיבות לגוון הרכב?

תודה!

בתקציבך הל כל כך צנוע הייתי ממליץ ללכת על צרפתיה אחרת.

בטח שלא דיזל אם אתה לא מתכוון לנסוע ממש ממש הרבה.

תיקונים במערכת ההזרקה בhdi יקרים בטירוף, וירידת הערך של הכלים האלו מטורפת. את שתחסוך בדלק לא תוכל להשלים בירידת הערך.

לך על מנוע בנזין ואם אתה לא צריך רכב כל כך גדול תשקול את הקסרה 1.6 או 2 ליטר אקסלוסיב.

לc5 דור ראשון יש מחלות ילדות שטופלו רק בשנים מאוחרות יותר, זה אמנם רכב נוח, מפנק ומצויין ואני האחרון שיניא אותך מלרכוש סיטרואן (בעלים של שתיים) אבל נראה לי שקסרה שנת 2004 תתן לך לא פחות כיף בנהיגה, התנהגות כביש טובה יותר (שלדה מצויינת), והרבה פחות תקלות (ידועה כאמינה מאוד).

וכמובן מצטרף לבקשה אודות מחירים :roll:

פורסם

אבל שים לב: לא לכל פנצ'רמאכר יש ציוד בשביל לאזן את הג'אנטים של C5 - הג'אנטים "סגורים".

מה זאת אומרת ג'אנטים סגורים? איך אני יכול לזהות שלפנצ'רמאכר יש ציוד שמתאים לאיזון שלהם?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בתקציבך הל כל כך צנוע הייתי ממליץ ללכת על צרפתיה אחרת.

בטח שלא דיזל אם אתה לא מתכוון לנסוע ממש ממש הרבה.*********** :roll:

מדיזל ירדתי, עקב שחיקה של שאר מכלולי הרכב בק"מג' גבוה.

אני מחפש 6 כ"א, ונוחות בנהיגה, אני נוסע 4000 ק"מ בחודש.

תודה על ההמלצות, בכל מקרה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים!

מה זאת אומרת ג'אנטים סגורים? איך אני יכול לזהות שלפנצ'רמאכר יש ציוד שמתאים לאיזון שלהם?

ג'אנט סגור זה ג'אנט שאין לו חור באמצע של הגלגל (בין הברגים), זה אומר שאי אפשר "להלביש" אותו על מכשיר איזון רגיל, נדרש מתאם מיוחד יקר ערך, ולא לכולם יש אותו. איך לזהות - רק לשאול את הפנצ'רמאכר. לפי מה שידוע לי, גם ל פיג'ו 607 יש ג'אנט סגור.

את כל זה הסבירו לי כמה בעלי מקצוע שלא יכלו לעשות לי איזון בגלל שאין להם ציוד. :?

איוון.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
מדיזל ירדתי, עקב שחיקה של שאר מכלולי הרכב בק"מג' גבוה.

אני מחפש 6 כ"א, ונוחות בנהיגה, אני נוסע 4000 ק"מ בחודש.

תודה על ההמלצות, בכל מקרה.

אם אתה נוסע 4000 ק"מ בחודש - דיזל הוא הכיוון היחיד שלך, ידידי.

אני עושה בסביבות ה - 2500-3000 ק"מ בחודש, ואני מפחד לחשוב אפילו כמה כסף הייתי משלם על דלק אם היה לי מנוע בנזין.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

בנוגע לצביעה יצא יפהפיה :wink: תתחדש הרכב נראה ממש חדש ונקי!

ובקשר לכמה אתה נוסע בחודש :-D אני רק יכול להגיד שאני נוסע סביב ה 2500 ק"מ בחודש עם גאלאנט שעושה 1 ל 6 :lol:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

תתחדש על הצביעה.

הרכב נראה נקי ומדהים לאחר הצביעה.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם
בנוגע לצביעה יצא יפהפיה :wink: תתחדש הרכב נראה ממש חדש ונקי!

ובקשר לכמה אתה נוסע בחודש :-D אני רק יכול להגיד שאני נוסע סביב ה 2500 ק"מ בחודש עם גאלאנט שעושה 1 ל 6 :lol:

אני מתדלק טנק מלא (60 ליטר בערך) ומשלם 350 ש"ח, ונוסע על טנק משהו כמו 900 ק"מ. 8)

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
קודם כל תודה לכל המגיבים!

ג'אנט סגור זה ג'אנט שאין לו חור באמצע של הגלגל (בין הברגים), זה אומר שאי אפשר "להלביש" אותו על מכשיר איזון רגיל, נדרש מתאם מיוחד יקר ערך, ולא לכולם יש אותו. איך לזהות - רק לשאול את הפנצ'רמאכר. לפי מה שידוע לי, גם ל פיג'ו 607 יש ג'אנט סגור.

את כל זה הסבירו לי כמה בעלי מקצוע שלא יכלו לעשות לי איזון בגלל שאין להם ציוד. :?

איוון.

לפחות הוא יידע אותך (אבא שלי הרגיש את הרעידות לבד כל פעם כשעבר את ה100 קמ"ש בערך).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...