Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , אני בן 18 ואני מחפש רכב חדש, התקציב עד 60K שח, המכונית בכיוון ספורטיבי משהוא שאפשר להסיף לא יופי חיצוני... אם אפשר לומר משהוא כזה!! [לא, אי אפשר, זה משפט בלי משמעות]

משהוא בכיוון סובארו אמפריזה STI 2006.

תודה על העזרה חברים.

פורסם

כמה נקודות:

1. אימפרזה WRX STI היא לא מכונית לנהג חדש;

2. ב-60 אלף שקלים תמצא, במקרה הטוב, חצי אימפרזה כזאת משנת 2006;

3. עם תקציב של 60 אלף שקלים, אני לא בטוח שיש לך את הכסף לעלויות האחזקה השוטפות של המכונית הזאת.

מציע לך להתמקד במשהו קצת יותר סטנדרטי. בסך הכל יש לך תקציב יפה ואפשר להשיג בו רכב זריז ומהנה שגם בטוח עד גבול מסויים.

פורסם
כמה נקודות:

1. אימפרזה WRX STI היא לא מכונית לנהג חדש; כן אחי תקנה מכונית עד 5000 שקל ושנת 81, זה הכי מתאים לנהג חדש. מי אתה שתקבע מה מתאים לו ומה לא? הוא רוצה מכונית ספורט תן לו מידע על המכונית שהוא ביקש מה אתה מכיר אותו כל כך הרבה שנים שאתה יודע שהבחור לא נוהג מגיל 12 במירוצים לא חוקיים? מה כי הוא ישתולל איתה? גם עם המאזדה לאנטיס של ההורים אפשר להשתולל.

2. ב-60 אלף שקלים תמצא, במקרה הטוב, חצי אימפרזה כזאת משנת 2006;

מסכים, נסה שנתון נמוך יותר.

3. עם תקציב של 60 אלף שקלים, אני לא בטוח שיש לך את הכסף לעלויות האחזקה השוטפות של המכונית הזאת.

לא רק חבר שלו אתה גם הבנקאי שלו? זה שהוא בן 18 לא אומר בהכרח שאין לו כסף, אני למשל בן 18 ו60 אלף שקל בשבילי זה כמה עשורים של קריעת תחת, עם הוא עד גיל 18 אסף סכום כזה לא תהיה לו בהכרח בעיה להחזיק את הרכב.

תן לו קצת מידע על מחירי טיפולים ברכב ושאל אוןתו עם הוא יעמוד בסכום.

מציע לך להתמקד במשהו קצת יותר סטנדרטי. בסך הכל יש לך תקציב יפה ואפשר להשיג בו רכב זריז ומהנה שגם בטוח עד גבול מסויים.

לסיכום, ע"פ קלאץ' אימפרזה טורבו היא רכב פופולרי בקרב בני 80 עם 65 שנות ותק על הכביש שראו כבר כמעט הכל, שיש להם פנסיה שמנה כי הם היו עובדי מדינה או ממשלה.

פותח השירשור, עם 60 אלף זה כל מה שיש לך אל תשכח הוצאות ביטוח גבוהות ותיקונים יקרים, חפש קצת בפורום על הרכב הנ"ל ותראה כמה עולה טיפול כזה או אחר ותחליט עם אתה יכול לעמוד בזה.

פורסם

אני חשבתי יותר לקנות את המכונית במצב ממצוע בלי תוספות , חשבתי לשפר לבד ... מנוע שלה 1600 אני חושב!! זה מה שרציתי ! כסף לא בעייה 60K שח רק לקנייה בלי עלויות הביתוח טסט אחזקה.... אם אתם חושבים שיתאים לי מכונית אחרת זה אני מוכן לשמוע!!

פורסם

אין לי מושג מה הניסיון שלך בנהיגה אבל ידוע לי שיש לך גג שנה על הכביש, מה שאומר שאתה יכול להסיע רק שתי נוסעים מכיון שאתה נהג חדש, אני לא בטוח עם קיימת חברת ביטוח שתבטח אותך ברכב כזה.

לדעתי רכב טוב לשיפורים כמו שאתה חושק בהם זה איביזה עד 2002 או גולף gti שניהם גודשות.

או לקנות אימפרזה טורבו 99' שכבר משופרת ברמת הבורג.

פורסם

מכוניות כמו הצורה של הגולף לא נכנסות לי במוח , אני מחבב את המכוניות כמו איוו 8 , אמפריזה 2006! משהוא כזה .. וגם מכונית שאתה נהנה כשאתה נוהג בה , כמו ה- מוסטנג 67 fastback ..... משהוא נחמד אני יודע שלא אמצא כמו המוסטנג אבל חייב להיות מכונית שאני יחבב!!!!

פורסם
היי , אני בן 18 ואני מחפש רכב חדש , התקציב עד 60K שח , המכונית בכיוון ספורטיבי משהוא שאפשר להסיף לא יופי חיצוני... אם אפשר לומר משהוא כזה!! משהוא בכיוון סובארו אמפריזה STI 2006 ,,,

תודה על העזרה חברים,,,

1. חדש ב-60K יש רק סוזוקי אלטו, וזה, איך לומר, קצת שונה מאימפרזה STI.

2. בפורום הזה כותבים כותרות אינפורמטיביות. שלך לא כזאת.

3. בפורום הזה משתמשים בסימני פיסוק בצורה נכונה. איך הצלחת להחליף שלוש נקודות בשלושה פסיקים באמת נשגב מבינתי, אבל דע שגם לא צריך לסיים כל משפט בשלוש נקודות - מספיקה אחת.

4. לשאלתך - האם אתה מודע לעלויות החודשיות של אחזקת אימפרזה STI?

5. בנוסף - ל-STI אין מנוע 1.6, ולרוב מכוניות ה-1.6 אין שום קשר לספורטיביות, אז כדאי שתתאפס על עצמך ותחליט מה באמת חשוב לך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראיתי ביד 2 את זה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=27&SubModelID=1418&FromYear=2003&UntilYear=2006&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מצטער פשוט אני חדש.

אני לא רוצה מכונית כמו גולף (אני מתכוון על הצורה מאחורה) ! שיהיה לה מראה טוב ומהירה.

פורסם

דני, אני לא נוהג להטיף על "גדול מדי בשבילך", "מהיר מדי בשבילך" ודברים בסגנון. אתה מוזמן לקרוא תגובות אחרות שלי בפורום. אבל יש הבדל בין אדם שטוען שהאץ' חמימה היא מסוכנת לבין אדם שטוען שאימפרזה STI היא מכונה מסוכנת בידי האדם הלא מיומן.

אנא ממך, אל תשווה לאנטיס לאימפרזה STI. זה מטבע כל כך שחוק. כמובן שאפשר להתפרע עם לאנטיס, אבל הלאנטיס - שלא כמו האימפרזה - מציבה מגבלות נמוכות. נטייה טבעית לתת היגוי, למשל. או תחושה לא נעימה בשיוט במהירויות גבוהות. היא לא מכונית שמיועדת לנהג, והיא בנויה עבור האידיוט המוחלט. ה-STI רק דוחפת בנהג להמשיך ולהמשיך, ואתה תתקשה להגיע למגבלות שלה על כביש רגיל. אלא שלמגבלות של הנהג - במיוחד אחד לא מנוסה - אפשר להגיע מהר מאוד.

אגב, אם הוא נוהג מגיל 12 במירוצים לא חוקיים, גם לא הייתי ממליץ לו על STI. במקרה ההיפוטתי הזה הוא עבר על החוק במשך 5 שנים, ולכן אינו מסוגל להפעיל שיקול דעת רציונלי שנדרש מנהג - במיוחד במכונית כזאת.

לכן, בכל אופן שתסתכל עליה - הטענה שלך שלאנטיס ממוצעת לא פחות מסוכנת מסובארו אימפרזה STI - מוטעית. זה נאיבי מאוד וצבוע להגיד את זה, כך שלא צריך להיות רובין הוד איפה שלא צריך. יש סיבה שהמלצתי לבחור להמנע מ-STI. אחרי הכל, הוא ביקש "משהו בכיוון" - כלומר, יעוץ.

מעניין גם לראות איך אתה מפרש את כתיבתי. אמנם זה מחמיא לי מאוד, אבל אם תחזור לפוסט המקורי שלי שציטטת, תראה שלא קבעתי חד משמעית שאין לפותח האשכול אמצעים פיננסיים הולמים לתחזוקה שוטפת של אימפרזה כזאת. אתה תראה שאמרתי שאני לא בטוח, וזה הבדל גדול מ"להיות בנקאי". גם התגובה של רוני היתה בנוסח דומה. אז מה בדיוק הטענה שלך? אתה מתפרץ לדלת פתוחה. אני לא מכיר את פותח האשכול ולא יודע מה הרקע הכלכלי שלו. יכול מאוד להיות שהוא מסוגל להרשות לעצמו את התשלומים הללו. יכול להיות שלא - וזה מקרה סביר ונפוץ יותר, סטטיסטית.

לעיניין, אם אתה בונה על "לשפר לבד", אתה תצטרך קצת יותר מ-60 אלף שקלים - במיוחד אם אתה רוצה לקנות אימפרזה 1.6 ולהפוך אותה ל-STI :lol: זה בערך כמו לנסות להמיר סניף של מקדונלדס למסעדת גורמה. אפשרי כלכלית, אבל אין טעם.

פורסם
ראיתי ביד 2 את זה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=27&SubModelID=1418&FromYear=2003&UntilYear=2006&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מצטער פשוט אני חדש.

אני לא רוצה מכונית כמו גולף (אני מתכוון על הצורה מאחורה) ! שיהיה לה מראה טוב ומהירה.

אם אתה מדבר על ה-STI שעולה 34,000 שקלים: או שמפרסם המודעה שכח להוסיף 1 בראש המחיר, או שהמכונית הזאת גמורה לגמרי, עברה תאונה, נאנסה בברוטליות - או כולם יחדיו :lol: אתה מצפה שהמוכר סתם כך ידרוש רבע ממחיר המחירון, לפני תוספות על שיפורים למיניהם?

אם אתה מחפש מכונית ספורטיבית "עם תחת" בתקציב הזה, כדאי לך לוותר כבר עכשיו. מכוניות ספורטיביות בטווח המחירים הזה מגיעות בעיקר במרכב האץ'. אלא אם כן הרעיון שלך של "ספורטיבי" הוא לאנטיס עם מנוע 2.0 ליטרים, תצטרך לוותר על הסדאן.

פורסם

זה ברור שעם כל רכב אפשר להשתולל. אבל עדיין, ברכבים כמו STI הרבה יותר מסוכן לנהוג כשאתה לא יודע מה אתה עושה.

רוב התאונות שהבחור הזה יכול להיקלע אליהן הן תאונות בגלל מהירות גבוהה מדי וחוסר היכולת של הנהג לשלוט ברכב במצבים מסויימים.

אז נכון, גם עם לאנטיס אפשר לעשות חרקות בפניות, אבל ברגע שתלחץ על הגז בSTI תגיע למהירויות מסוכנות מדי תוך שניות, בעוד שבלאנטיס עד שתגיע לכזאת(בעיר ממוצעת נניח) אתה כבר תפגוש רמזור/צומת/כל דבר שיגרום לבחור להאט את הרכב.

אני גם לא ממליץ לנהג חדש ללכת על הSTI.

שאלה אל פותח השרשור - אתה באמת מתכוון לרכב ספורטיבי או שאתה מוכן להסתדר עם רכב שבעיני הרבה אנשים הוא כזה, לא חלש, אבל לא בהכרח ספורטיבי?

אם התשובה שלך היא האפשרות הראשונה אז כמו שנאמר לך, רוב הרכבים שיענו על הדרישות שלך ויהיו בשנתונים סבירים יהיו בעלי מרכב האצ'בק.

אם אתה מחפש רכב שיהיה כאילו ספורטיבי אבל יכול לספק את הצרכים שלך יש לך שלל אפשרויות. יש לא קצת רכבים שנראים ספורטיביים(או שאתה יכול לגרום להם להיראות כך) ושמבחינת הביצועים

יספקו אותך.

פורסם

האמת חשבתי על זה והחלטתי שאני רוצה מכונית שתראה כספורטיבית ותספק את הצרכים שלי עד שאני אלמד לשלוט ברכב יותר טוב ! אז מה אתם מציעים לי סופית?

פורסם

אם זוהי הדרישה אז אתה יכול לשקול את הגלאנט מהדור האחרון בדגם עם החצאיות והטמבונים. רכב שניראה אגרסיבי ואני מאמין שמנוע ה2.0 ל'(אם אני לא וטעה) יספק אותך. תחפש אחת שמורה והיא יכולה להיות אחל'ה מענה על הדרישות שלך.

פורסם

אני לא מאמין שאני ממליץ אבל... יונדאי קופה ידנית (מהמודלים החדשים של שנות ה-2000).

אפילו מתנהגת לא רע, ונראת מעולה. (מי שחושב שאני טועה, שיגיד אם נהג בה או לא). תנוחת ישיבה טובה לטעמי (אני אהבתי).

רק תיזהר לא לסגור את הבגאז' כשמישהו יושב במושב האחורי. (כי הוא יקבל אותו בראש :lol: סיפור אמיתי :-))

ובשום פנים ואופן לא רכב ספורטיבי לנהג חדש. למי שמאס בחיים להכניס אצבע לחשמל יהיה הרבה יותר פשוט ומהיר מלמצוא STI שמורה. נכון שגם עם לנטיס אפשר להשתולל, אבל זה לא כיף כמו באימפרזה ופחות יעורר את יצר הסקרנות של נהג לא מנוסה.

פורסם

תאמת [את אמת], ב60 הוא יכול למצוא אלפא 147 :twisted:, ופה יש פחות את הסיכון של נהג חדש + המון המון המון יופי.

ידני 3 דלתות TwinSpark שנת 2005. במחירון יד2 עולה 64.

ידני 3 דלתות עם מנוע 2000 שנת 2004 עולה 60 בדיוק. רכב הרבה יותר סקסי מהיונדאי קופה, זה בטוח. כמובן שגם מתנהג יותר טוב :)

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

• תוכן חדש...