Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר בכתבה אתמול, הרשות לנהיגה ספורטיבית אינה גוף מקצועי, היא גוף ממלכתי עם רגולטור שיושב בראשה ונעזרת ביועצים, וכאלו שעולים לרגל ומתחילים פסטיבל מספרי סיפורים.

התקנות (גם אלו שעברו) חלקן פשוט יעצור את הפעילות כפי שכתב דני לוי וזה בגלל "מי שטרח בערב שבת אוכל ..ן בשבת" אוכל ..ן מהמשטרה, אוכל ..ן מהתקנות מאחר וגם היועצים הנבונים בין אם הם יועצים משפטיים או ביטוחיים מכסים את ישבנם כנגד אפשרויות "אתם אמרתם, אתם קבעתם אתם..אתם.. אתם" לכן אין התקנות עומדות בקנה אחד עם חוקי הפדרציות, בוודאי שלא בניהול אירועים.

מי אשם - אנחנו, שנתנו יד מבלי דעת לדברים (ראה מה שכתבתי מעלה), כבר בתחילת הדרך היינו צריכים לעצור את התהליך, היום אני זורם וכועס על המהלכים שנעשו, אני לא "שמשון" ואני לא רוצה למות עם הפלשתים אבל יחד עם זאת אני מוכן לתת לתקנות להסתיים ולעבור כפי שהציג את זה יוסי בכתבה ולראות מה ילד יום אולי אני סתם נביא הזעם, ברור דבר אחד (לי בכול אופן) שאם התקנות לא יאפשרו אני אפעל בשני תחומים ביטול החוק ותקנותיו, ביטול הרשות, מי שאינו עושה מלאכתו נאמנה שילך הביתה, בשלב זה לתקנות ולהזזת התקנות יש מיליון אבות שטופחים לעצמם על השכם שזה בזכותם, את האמת יודעים רק קומץ.

כפי שכתב דני לוי הוא העמיד את שרותיו וקשריו בקפריסין, מדוע? הרשות לא מאמינה באנו אלו שעוסקים בענף כבר עשרות בשנים, האם צריך לצאת לחו"ל, האם גם רשות הנהיגה הספורטיבית הופכת לחלק ממשרד התיירות ומטיסה את החפץ ביקרם לחו"ל? בשביל מה ולמה? למה לא להתמודד כאן עם הבעיות על פי דרישות החוק והתקנות? האם הנסיעה לחו"ל תשנה את מצב החוק והתקנות? לא, האם התנאים בחו"ל דומים לחוק ולתנאים בארץ? לא, אז מדוע חו"ל?

אני ברוך שליט כמו שעשיתי בעבר מוכן יחד עם חברי נוספים להרים אירוע מקומי עם שופטים ומרשלים מחו"ל ולנסות להתנהל על פי החוק ותקנותיו, יותר מזה כאשר אנחנו נדרשים לעזרה בחו"ל קל לנו להתנהל ולעזור משום שחוקים והתקנות בכול המדינות שאימצו את חוקי הפדרציות הבינלאומיות זהים, כאן בארץ הקודש אנחנו הטוחים שאלו שיגיעו מחו"ל לא יוכלו להתנהל על פי החוק ותקנותיו, הם יהיו זקוקים לעזרתנו לצאת מסבך הבירוקרטיה, המרשלים שלנו כמו גם מנהלי האירועים וכול שאר הצוותים הפועלים רכשו את השכלתם בנושאי המרוצים בחו"ל אנחנו יודעים יותר טוב מכול אחד אחר את העבודה, כיום רוצים ללמדנו "קשת" לאחר למעלה מ-20 שנה, את חוות הדעת על פעילותנו יודעים בפדרציות כבר עשרות שנים, השם שלי למרות שאני לא נציג רשמי של הפדרציה מוכר ממזכיר האירגון דרך ראשי המחלקות, דרך גופים בינלאומיים כמו ה-MSA ואחרים אני לא צריך תארים, אני צריך שיאפשרו פעילות, את ההכשרות שלי ושל חברי אנחנו יודעים לעשות לבד בכוחות עצמנו, תשאל את דני לוי, ג'י בן ארי, רמי לימון, יובל מלמד, רמי שוכטוביץ ועוד חברים שרכשו את השכלתם התחום בנושאים שונים מי עזר לנו אז? הרשות?

ימים יגידו עד אז חיזקו ואימצו

ברוך

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

29. (א) כלי תחרותי שאינו טעון רישום ורישיון רכב לפי פקודת התעבורה וכן חלקי חילוף של כלי כאמור, מותרים ביבוא, בכפוף להוראות שיקבע שר התעשיה המסחר והתעסוקה, בהתייעצות עם השר ושר התחבורה, ולאחר שניתן לכך אישור בכתב מאת הרשות המוסמכת.

האם הכיוון הוא הכרה תחת הסימול של ציוד ספורט בטבלת המיסים המרוכזים ?

תאור הפריט פרט 818 מסים כללי מסים הסכם פרט מהותי מסים כללי מסים הסכם

ציוד ספורט - 8186800 %27.6 %16.0 95069900 %27.6 %16.0

חלקי חילוף לרכב 87089990 %46.6 %38.3 87089990 %46.6 %38.3

סך הכל לפי חוק נהיגה ספורטיבית יש שימוש בכלי תחרותי ונהיגה ספורטיבית שמופרד במובהק מציוד רגיל, ככה שאפשר ללמוד מזה שכוונת המחוקק היא בכיוון הכרה כספורט לכל דבר, וברכב תחרותי כנפרד מרכב רגיל לפי אותו החוק.

ואם זה כך, האם כיוון הפעולה מול רשויות המס מתוכנן להיות מבוסס על ציוד ספורטיבי?

וזאת תוך קבלת אישור פרטני למייבא מהארגון היציג לספורט מוטורי, כי מדובר ברכב לשימוש ספורט?

כמו כן בנוגע לחלקי חילוף שכמובן חל עליהם מס גבוה יותר, האם יש אפשרות לקבל דרך הארגון היציג לספורט מוטורי אישור כי מדובר בחלקים לצורך ספורט (על בסיס נניח של מתחרה פעיל) ואז יחול עליהם היטל המס של ציוד ספורטיבי?

האישור שאני מדבר עליו מיועד מראש לדחות את הטענה של אגף המכס כי הם לא יכולים לאשר כזה דבר בגלל שכל אדם יקרא לחלקי החילוף שלו ציוד ספורטיבי וכך גם לגבי כל רכב שמיובא. כלומר, ספורטאי פונה לארגון היציג שנותן אישור בדבר היותו פעיל כמתחרה בספורט. (כמו שלמשל לצורך אישור קניית רובה אוויר צריך אישור כי מדובר במתחרה ספורטיבי ממועדון הירי.)

או שאין כיוון פעולה כזה ומחכים לחסדים של רשויות המס?

כי לדעתי זה משהו להילחם עליו, ויש בסיס חוקי, שהציוד יוכר כציוד ספורט מבחינת מיסוי למתחרה פעיל, הרי זה ספורט מוטורי!

השאלה שלי היא מי יושב בישיבות האלו מול רשויות המס כדי שהמידע הזה יגיע אליו.

פורסם

בגדול התשובה היא כן, כלים וציוד לספורט מוטורי יכנסו תחת הקטגוריה ספורט.

צריך לשים לב לפיסקה: "ולאחר שניתן לכך אישור בכתב מאת הרשות המוסמכת"

כאן התהליך קצת מורכב ויפורט בתקנות.

ברוך

פורסם

יש כמה דברים שנורא מפריעים לי בכתבה.

לא צילמו את ההדרכה מתוך הרכב.

לא שמעו את ההסברים שהלקוחות מקבלים בזמן הנהיגה.

משום מה המכוניות של "טופ דרייב" הן "מכוניות שפורקו והורכבו מחדש בניגוד לחוק"

אבל אצל ברוך שליט "המכוניות עברו שיפורים מתאימים והוסבו למכוניות מרוץ"

דני בסוף הכתבה אתה אומר "אני נורא מפחד שיקרה אסון".

יכול להיות שיש פה איזה אקט עריכתי של ההפקה וזה יצא בצורה כזאת שזה התקשר ישירות להדרכה.

אם כן, קבל ביטול על המשך דברי.

אך אם אכן על ההדרכה של "טופ דרייב" אמרת שאתה נורא מפחד שיקרה אסון, אז לדעתי אתה צבוע.

מכיוון שב"אימונים" שמתקיימים בארץ (שגם אתה לוקח בהם חלק), הסיכוי לאסון, גדול משמעותית!

אז מאוד קל לבוא ולהפיל אחרים, אך כולם צריכים לעשות בדק בית.

הבהרה:

התגובה לא באה להגן על חברת "טופ דרייב".

התגובה מגיעה בעקבות מידע לא נכון ורצון להאיר באור מאוד שלילי את פעילות החברה.

חבל שלא ראיינו לקוחות נטראלים שעברו את הקורס שיגידו אם זה מסוכן.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

יכול להיות שיש פה איזה אקט עריכתי של ההפקה וזה יצא בצורה כזאת שזה התקשר ישירות להדרכה.

אך אם אכן על ההדרכה של "טופ דרייב" אמרת שאתה נורא מפחד שיקרה אסון, אז לדעתי אתה צבוע.

מכיוון שב"אימונים" שמתקיימים בארץ (שגם אתה לוקח בהם חלק), הסיכוי לאסון, גדול משמעותית!

הבהרה:

עודד.

עודד

לפני שאתה מחלק תוארים לאנשים תבדוק את הסוגייה בכללותה

- אסור כיום לעסוק בשום תחום בנהיגה ספורטיבית.

- כאשר אתה עושה ימי כייף בראלי אתה צריך ליידע את אלו שבאים לעשות יום כייף שאין ביטוח, זה בכול אופן מה שאני עשיתי עד לקבלת החלטה להעמיד את הרכבים מאחר ןלא פעם רוכש יום הכייף מעניק אותה לצד ג' שהוא בוודאי לא יודע על מה הוא נופל.

- כן, אנחנו מקיימים אירועים שחלק גדול מחברי התראיין לכתבה אבל שים לב להבדל בין יום כייף ליום מרוץ/אימון, בעוד שביום כייף המשתתף אינו מודע על כך שחל איסור בקיום ימי כייף לא רק בגלל הביטוח אלה גם בגלל רישוי מסוגים שונים, הרי שבמרוץ המשתתפים כולם מודעים לתנאים בהם נוהגים ואנחנו מודעים לסכנות ומארגנים למסלול בן 5 ק"מ כ-30 איש שהם מרשלים ומאבטחים דבר שאינו קיים ביום כייף, אומר יותר מזה כול אחד מאיתנו שאחראי על הפעילות צפוי למאסר עד שנתיים בשלב זה וגם לנושא זה אנו מודעים.

- למה לא שאלו מודרך שבא ליום כייף אם יש סכנה? הוא לא מודע לסכנה זו תבקש פעם ממודרך לחתום על טופס שחרור מאחריות וניראה מה יקרה?

- לא ראינו שמי מהעוסקים בענף ניסה להפיל את מי מבתי הספר, דני לוי אמר את אשר על ליבו, הוא צודק ובגדול, אף אחד לא ידע את מי מראיינים ומה יש בכתבה, נישאלנו וענינו תשובות ישירות, יותר מזה לדעתי לא חיפשו את אף אחד אבל כאשר מגדרים "כלוב בטיחות" כ"ברזלים" לי אישית זה מפריע.

כמו גם במרוצים אם ניתפס נחשב עבריינים קל וחומר בהדרכות מכאן מגיע הכתבה, אף אחד לא צריך להתנצל תפסו את טופ-דרייב מחר זה יכול להיות אני שמנהל אירועי ראלי מבחינתי האשמים הם אלו שיושבים במגדל השן במינהל הספורט כבר עוכבתי (מונח משטרתי) לא פעם ולא פעמיים אני לא ירא מאף אחד ולוקח את מלוא האחריות על עצמי, כנ"ל יעשו גם אלו שממשיכים לפעול בידיעה ברורה שהם עוברים על החוק הם לא צריכים שליחים לצורך כך יש להם ביצים מספיק גדולות לעשות דברים שיעמדו בראש זקוף וישמיעו טענתם בפני מי שצריך, אתה יודע כמה מאיתנו סיימו קורס מדריכי נהיגת מרוצים? (כ-80 איש) בקורס הוסבר כול נושא החוק, עכשו לבכות למה עשו לי? מאוחר מידי!

לא אהבתי ובגדול את ההשתלכות שלך, תלמד את הנושא תבדוק לעומק, להיות שטחי אומר דרשני להביא דברים מוצקים הם סוד העיניין.

ברוך

פורסם

הבהרה:

עודד.

צבוע?!

למה?

פרט נמק והסבר בבקשה

פורסם

:יש כמה דברים שנורא מפריעים לי בכתבה.

הבהרה:

עודד.

עודד תקשיב

אינני נכנס לרמתם המקצועית של ה"מדריכים" בנהיגת ראלי באותם בתי ספר שצולמו בהחבא

סימן קל למה שהפריע לי ולא היה מכובד זה המשפט "מוטות ברזל", אבל בגדול

האסון שאני מתכוון אליו זו תביעה של מתלמד שקרה לו נזק ,או פגיעה גופניתו ,נסה אז לנפנף לו בפוליסה שלא מוכרת בארץ

לזה התכוונתי

אתם לוקחים סיכון שעשוי להתפרש לכאורה כאילו לנהגי המירוצים יש יד בעניין

?ואפילו אם נצא מנקודת הנחה שיש ביטוח,האם מישהו קרא שכתוב בפירוש הדרכה על רכב מירוץ?

האם אותו רכב שעליו אתם מדריכים באמת רכב ראלי? עמד בתקנות ? עבר בדיקות טכניות? תאריכי הכסאות והרצועות עומדים בתאריך ?תקף?

עשה לי טובה אל תיתמם,כל זה ילקח בחשבון ביום תביעה

מירוצי מכוניות

פורסם

חברים יקרים,

הכי גרוע אם כולם עכשיו יתלהמו. זה נגד זה... ההוא אמר ככה...

הכתבה שמה את הבעייה על השולחן - אנחנו צריכים להתמקד בפיתרון.

הפתרון לפי דעתי הוא:

1. לאחד את כל הספורטאים. להפסיק להעסיק את הרשות ואת עצמנו - האם דבוקה זו של "ספורטאים" או דבוקה אחרת הם "מירב העוסקים בענף". להפסיק לבזבז זה את זמנו של זה במלחמות שוא ולהפנות את כל מרצנו לקידום המהלכים הנדרשים. סעיף זה תלוי גם ברצון הרשות לקבל החלטה להתעסק בעיקר ולא בטפל.

2. לתת תמיכה ללא סייג (מבלי לוותר על זכויותינו) לרשות לספורט מוטורי וליוסי ניסן - אבל, עד קיץ 2010. בשום פנים לא מעבר לזה.

3. אחרי קיץ 2010, במידה ועבר הכל - ויש לנו ספורט חוקי וישים (שניתן לקיימו) - להתעסק רק בספורט ולהשאיר את הפוליטיקה לבעלי ההון ולפוליטיקאים. במידה ולא ניתן להתחרות בצורה חוקית ומסודרת - לחזור לבג"ץ.

זאת תוכנית שלושת השלבים שלי ("תוכנית אלון" :lol:) - על דעתי בלבד, אבל אני יודע שיש לה תומכים רבים.

תשתדלו לא לרמוס אחד את השני כשכל אחד מביע כאן את צידקתו. גם אנחנו חטאנו בזה בעבר (הספורטאים) וחלקנו נפגענו ועודנו נפגעים מזה כיום. (יספר לכם פעם, דני לוי, בספר דברי הימים של הספורט המוטורי, כמה חרא הוא אכל מכולנו...)

צריך לשים לזה סוף. אני ממש קורא מפה לכולם להצטרף למהלך הזה שפורט פה (ובשרשור המקביל של המועדון המוטורי הישראלי 2010) בהרחבה. תנו 6 חודשי חסד (קצת יותר ממאה ימים, אבל בואו נזרום עם הרשות). לא ילך? אני הראשון ששם את המפתחות. בהתחייבות.

בברכה,

אלון חלווה

פורסם

דני.

אם על תביעה של מתלמד דיברת, אז כמו שכתבתי, אני לוקח את דברי בחזרה.

כתבתי שלדעתי זה נראה צבוע מכיוון שלי לא מסתדר שמישהו שפעיל בתחום, נותן יד ומחזק את דברי הכתבה ו"מלהיט" את הרוחות ע"י משפטים כאלו. "אני מפחד שיקרה אסון". הרי זה בדיוק מה שהם היו צריכים לכתבה.

גם חברים שלי שראו את הכתבה, הבינו שכל עוד אין חוק זה מסוכן (עצם הנהיגה-לא עניין הביטוח). ברגע שיהיה חוק, אז יהיה בסדר לנהוג ולא יהיו סכנות.

כנראה שלא הבנתי את דבריך והקשרם בכתבה. סליחה!

לגבי "מוטות ברזל" גם בעיני זה לא נשמע מקצועי. כשאני נותן הסבר על הרכבים, אני תמיד משתמש במונחים מקצועיים.

מה שכן, אחרי שהמדריך אמר "מוטות ברזל" הפסיקו את ההקלטה. כך שלא ניתן לדעת מה עוד הוא אמר.

על כל עניין הביטוח לא הגבתי, כי גם אני מאמין שצריך לכל הפחות ליידע את המודרכים!

מכיוון שאני מדריך שם כעצמאי בעיקר בימי שישי, אני לא מעורב בכל תהליך המכירה ולא יודע מה נאמר ללקוחות.

תתפלאו, אך אותי מעולם לא שאל מודרך אם הפעילות מבוטחת.

עדיין מפריע לי (בלי להאשים אף אחד מכאן), שהרכבים של ברוך "הוסבו לרכבי מרוץ", לעומת הרכבים של טופ דרייב "שפורקו והורכבו מחדש בניגוד לחוק".

ברוך כתב:

עודד

- כאשר אתה עושה ימי כייף בראלי אתה צריך ליידע את אלו שבאים לעשות יום כייף שאין ביטוח. מסכים איתך.

- כן, אנחנו מקיימים אירועים שחלק גדול מחברי התראיין לכתבה אבל שים לב להבדל בין יום כייף ליום מרוץ/אימון, בעוד שביום כייף המשתתף אינו מודע על כך שחל איסור בקיום ימי כייף לא רק בגלל הביטוח אלה גם בגלל רישוי מסוגים שונים, הרי שבמרוץ המשתתפים כולם מודעים לתנאים בהם נוהגים ואנחנו מודעים לסכנות ומארגנים למסלול בן 5 ק"מ כ-30 איש שהם מרשלים ומאבטחים דבר שאינו קיים ביום. למרות כל זה, אני אישית הייתי עד למקרה שכמעט העיפו באוויר ילד שחצה את המסלול אחרי קו הסיום.

באותו אירוע גם פתאום נכנסו חבורה של אופנוענים לתוך קטע האימון.

- למה לא שאלו מודרך שבא ליום כייף אם יש סכנה? הוא לא מודע לסכנה זו תבקש פעם ממודרך לחתום על טופס שחרור מאחריות וניראה מה יקרה? רובם יחתמו. מנסיון. (לא מנסיון בחברת טופ דרייב)

- לא ראינו שמי מהעוסקים בענף ניסה להפיל את מי מבתי הספר,(לא אמרתי את זה) דני לוי אמר את אשר על ליבו, הוא צודק ובגדול, אף אחד לא ידע את מי מראיינים ומה יש בכתבה, נישאלנו וענינו תשובות ישירות, יותר מזה לדעתי לא חיפשו את אף אחד אבל כאשר מגדרים "כלוב בטיחות" כ"ברזלים" לי אישית זה מפריע. גם לי!.

בקיצור, לא הייתה לי שום כוונה לפגוע באף אחד.

רק רציתי לשתף אתכם כמישהו שיודע כמה אנרגיות (פיזיות ומנטאליות), המדריכים משקיעים בתוך הרכב למען הבטיחות.

כמו כן רציתי להאיר את העיניים לאלו שלא שמו לב לדברים שלדעתי נראו כמו עליהום על טופ דרייב בלבד.

לא הוזכרו בכתבה האימונים או המרוצים המתקימים, שלדעתי חד משמעית "מסוכנים" הרבה יותר מלקוח שבקושי מגרד את ה80 קמ"ש בישורת, גם בגלל המהירות במרוץ וגם בגלל הפן המנטאלי שלפעמים מערפל את כושר קבלת ההחלטה לגבי מה מסוכן ומה לא.

גם אני, כמו כולם, מחכה ומצפה ליום שבו נוכל להתחרות ולאמן בארץ באופן חוקי!

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
אלון,

רק עכשיו שמתי לב לתמונה בסמלון שלך. זה נראה כאילו אתה נוסע ישר על החברה האלו שיושבים ישיבה מזרחית על השדה :twisted:

אתה צריך לדעת! אתה היית הנווט באירוע הזה (אתה לא מזהה את עצמך בצד ימין?). כמו שמי שמבין בתחום רואה - הרכב בהחלקה הצידה וה"יושבים מזרחית" הם שני צלמים שיושבים בחלק הפנימי של הסיבוב. אחת התמונות היפות שצילמו אותי עם הרכב הישן. לא זוכר מי צילם - אבל מגיע לו כל הקרדיט.

אלון

נ.ב.

מקום ראשון (עם קלאץ גמור ופטנט ה"קוקה-קולה" של גבי סרוגו) - 8 שניות "בראש" למקום השני. לצערי לא זוכר מי זה היה. היו זמנים יפים... פעם...

:wink:

אלון

פורסם

עודד

1. אני רואה שדברינו נופלים על האוזניים הנכונות, זה כבר התקדמות.
  2. ההבדל בין הרכבים נובע מהגדרת המראויין אני מגדיר רכב מרוץ נבנה על פי תקנים של הפדרציות, כלוב תקני עם הומלוגציה כך גם שאר הפרטים, הגדרת רכב שפורק ונבנה עם ברזלים שמגינים מביאה את הכתב/תחקירן למדע כפי שפורסם אתה בוודאי מכיר את האימרה חיים ומוות ביד הלשון זה בדיוק המקרה.
  3. רובנו בעלי ניסיון בראיונות, נזהרים שבעתיים מאנשים בלתי מוכרים חוסר ניסיונכם בראיונות היה לכם לרועץ, תלמדו.
  4. כן היו מקרים שנכנסו רכבים וטרקטרונים למסלולים, אבל במקרים אלו אנחנו מרושתים תקשורתית יותר טוב מכול אחד, לגבי מקרי כמעט פגיעה לידיעתך במקומות בהם יש פעילות מוטורית תחרותית יש שלטים בו מודיעים לאנשים שכניסה לשטח הוא באחריותם, בגלל המצב בארץ אין סגירה של כול הפרטים ובוודאי שאנחנו לוקחים עלינו סיכונים ולא אחת קרה שעצרנו את הפעילות וחזרנו לפעול לאחר שהשטח נוקה.

שבוע טוב, אני חושב שהנושא מוצא

נהגו במשנה זהירות

ברוך שליט

פורסם

יודע גם יודע, אבל כמו שאמר ידידך לא כולם מבינים בזה כדי להבין מה הם רועים :lol:

נו, הזכרת את הקוקה קולה, אתה מודה עכשיו שיש לסרוגו גם צדדים חיוביים? :twisted:

נדב

נ.ב. אם אני לא טועה, ניר בורנשטיין, אחריו ג'קי עם הוויזה ואחריו ...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לגבי סרוגו בהחלט יש צדדים חיוביים - בעיקר כנהג.

חבל שהוא לא מתעסק רק בלנהוג!!!

חבל שגם אני לא עושה את זה. אבל, אי אפשר להאשים אותי שלא ניסיתי. כמו שאתה יודע, הוא החזיר אותי לפעילות "פוליטית".

אלון

פורסם
לדעתי האישית,

החצי הראשון מאוד מגמתי, סוג צילום וקטיעה של משפטים

החצי השני אינפורמטיבי ונוקב, כל הכבוד

There is no such thing as bad publicity except your own obituary

אני מסכים.

בא לי להקיע שכל פעם היא אומרת בהדגשה "לא חוקי".

היא תקום ותגיד "תסדירו את העיניין שזה יהיה חוקי".

ומכוניות פורקו והורכבו מחדש באופן "לא חוקי" כמובן.

היא לא תגיד שזה נעשה כדי לשפר בטיחות...

אבל משעשע לראות את ראש הרשו נלחץ משאלות תכל'ס וממלמל תשובות של ילדים מפגרים.

קיץ 2010?

מהפה שלו לאלוהים...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...