Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

אם התיקון הוא באחריות וללא הוצאה כספית מצדך,אני לא רואה שום סיבה להחזיר את הרכב,במיוחד לאור המידע שאיציק העלה כאן שזה תופעה ידועה בדגם.

אורן

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני יוצא מתוך הנחה כי לאחר ההחלפה הכול בסדר אז סבבה,אבל אם ייתכן מצב שכאשר אני ארצה למכור את הרכב אני אצטרך להוריד מחיר בצורה דרסטית(ממה שהבנתי החלפת הבוכנות הוא סוג של חצי אוברול), אז זה לא שווה לי ושנית התחושה שלי היא שברגע שמפרקים את המנוע ומחזירים, אם לא יבצעו את זה ב 100% כמו שצריך אז אני עלול לסבול מבעיות אחרות ואז כבר לא תהיה לי אחריות על הרכב ואני אצטרך לספוג את ההוצאות כתוצאה מכך.דבר נוסף בתור אחד שלא מבין עד כדי כך במכונאות, אם אומרים לי שצריך לפתוח את המנוע לאחר כלכך מעט קילומטר'ז זה לא נשמע טוב בכלל.

מה אתם הייתם עושים במקומי?

פורסם

קודם כל מנסה לשים שמן מנוע ברמה גבוהה מאוד סינטטי מלא מתוסף ובודק העם התופעה ממשיכה

1.MOBIL 1

2.MOTOL V300

לפתוח מנוע תמיד אפשר

דורש ממזדה הארכת אחריות ב18 חודשים נוספים או 12 עם לא יסכימו,רכב חלופי לתקופת התיקון

בהצלחה

פורסם

הרכב הוחזר, לצערי בגלל המבחר הפחות טוב של דגמי 2007 ביצעתי שידרוג מהיר ביותר לדגם 2008

תודה לכול המשתתפים.

פורסם

שלום לכולם,

ברכבי מאזדה 3 2004 קומפורט 80,000 ק"מ ,יש גם כן רעשים בהתנעות קרות הרעש נמשך מספר שניות (לכל היותר חצי דקה).אני עדייןלא הבנתי האם הרעשים הללו מעידים על מנוע במצב גרוע או שאפשר לנסוע עם הרכב עוד שנים רבות.

הרכב פרטי טופל בחלקים מקוריים בלבד ,השמן ברכב הינו MOTOCRAFT 5W-30 חצי סינטטי ,השמן הזה הוא היחיד שממלאים ברכב בכל טיפול.

בתודה מראש:עופר

פורסם

במקרה היום היתי במוסך של חבר שעשה אותו רכב מאזדה 3 שנת 2007 שסבל מpiston slap אבל הרכב ההוא היה עם 180 אלף קילומטר אז לך תדע.

פורסם
הרכב הוחזר, לצערי בגלל המבחר הפחות טוב של דגמי 2007 ביצעתי שידרוג מהיר ביותר לדגם 2008

תודה לכול המשתתפים.

נשמע לי סיפור הזוי לחלוטיין. אחרי שביצעת העברת בעלות נוספה יד לרכב ככה שנראה לי מוזר שאלדן החליפו לך את הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל מבחינה משפטית הם לא יכולים לדרוש ממך לשלם שכירות על כל יום שהאוטו אצלך. חל עליהם הענין של חוזים אחידים וזה לא סביר מה שהם מבקשים. ולכן למרות מה שכתוב בחוזה וחתמת עליו הם לא יכולים לבקש מה שהם רוצים. במילים פשוטות בית המשפט יזמבר אותם.

ועכשיו התופעה הזאת מוכרת זה מורגש יותר בדיזלים ישנים. אבל פירוק מנוע והרכבתו בארץ כמעט בטוח שיצוצו לך תקלות חדשים לבקרים וטוב שהחלפת את הרכב.

סתם מידע להערכתי וגם משיחות עם בעלי מקצוע. אין באמת פיקוח בחברות הליסינג שהחלפו שמנים אם בכלל או בשמנים מתאימים.

מעבר לזה שאותו אוטו שנסעתי עליו עם 24000 KL אחרי חודשיים קבלתי אותו עם 23000KL וקצת. אז תעשה חשבון אם הקילומטרז אמין בחברות הליסינג. ואל תספר לי על פלילי כי מי בדיוק הולך או יכול לתפוס אותם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כלומר נסעת עם הרכב מספר ימים כאשר הבעלות על הרכב נשארה עדיין בידי אלדן.

מבחינה החוק אחריות על ביצוע העברת הבעלות חלה על אלדן ככה שהם לקחו סיכון במקרה שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה נוהל באלדן מחתימים אותם על טפסי העברת הבעלות ורק לאחר שלושים יום שנגמרת האפשרות להחזיר את הרכב באלדן מבצעים את העברת הבעלות ללא הלקוח ושולחים אליו אותה הבייתה.

• תוכן חדש...