Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי קאיה קרניבל דיזל שנת 2000.

לפני כחודש החלו בעיות הנעה בבוקר. מה שקרה זה שאני רואה שיש מצבר - אורות דולקים ורדיו וכו, אבל האוטו לא הניע.

הנעתי עם כבלים והניע בקלות. יום אחר כך הניע בסדר. יום אחרי כן שוב לא הניע בבוקר. חיכיתי כעשר דקות או רבע שעה ולהפתעתי הרכב הניע.

במוסך אמרו לי שזה סטרטר. עשיתי שיפוץ ויום אחר כך הניע בסדר. אולם לאחר כמה ימים שוב חזרה הבעייה.

חשמלאי שבדק אמר שהמצבר קצת חלש, הוא בן שלוש שנים, אז החלפתי מצבר, למרות שהוא לא גמור.

היום בבוקר הרכב הניע בקושי ורק לאחר חמש עשר דקות לאחר שניסיתי בפעם הראשונה.

למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה? כי לכאורה שללנו סטרטר ומצבר...

תודה מראש

יוסי

פורסם
צריך לבדוק את מערכת מצתי חימום הקדם אם היא פועלת בבוקר ואת המצתים עצמם.

בברכה - רפי לין

שלום

זה יכול להיות. מוסבר ע"י זה שלאחר הדלקה אחת - מונע בקלות לאחר כמה שעות

ניתן לבדוק את המצתים ואת מצתי חימום הקדם על ידי בדיקת החלק או שמייד יחליפו אותו? אני מתכוון אם מפרקים אותם בקלות ורואים תקין או לא? או שיגבו ממני עוד כסף על החלפה שלהם וכו'

תודה

פורסם

הכי טוב זה להשאיר המכונית ללינת ליילה במוסך ובבוקר קר, ראשית בודקים אם בהפעלת מתג הצתה מגיע זרם חשמלי אל מצתי החימום.

אם לא מאתרים ומתקנים הסיבה ואם כן מגיע זרם, אז מוציאים את מצתי החמום לבדיקתם בחוץ, (התנגדות חשמלית, עובי והפעלתם בפועל).

לאחר מכן מניעים המנוע ורואים אם הוא מניע כשורה.

כמובן שיש גם סיבות נוספות ואחרות לקשיי הנעת בוקר במנוע דיזל.

בברכה - רפי לין

פורסם

במקרים של קשיי הנעה, האם יש לך סטרטר "טוב" או שהוא נשמע איטי או מתקתק ?

יש אפשרות גם של דליפה בקו הזנת הסולר ואז נכנס לך במהלך הלילה אוויר, וזה לא מאפשר להניע עד שסולר ישאב מהמיכל אל המזרקים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...