Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טקטיק בול

lesles
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום נחשפתי לשיחה מענינת ברכבת על התחום הזה.

האם יש כאן אנשים שעוסקים בזה?

זה נראה לי ספורט מאוד מענין ואשמח לעצות מאנשים מה לרכוש ואיפה(אם יש כאן כאלה).

למי שלא יודע מדובר במשהו כמו פיינטבול רק עם רפליקות מאוד ריאליסטיות של נשקים שיורים כדורי פלסטיק(?) בקוטר 6 מ"מ באמצעות גז\מנוע חשמלי.

פורסם

אתה מדבר על airsoft guns

גם אני אשמח לעוד מידע

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• ספונסר פורום
פורסם

בעקרון,בארץ יש 2 מקומות שמרכזים את הנושא,הראשון במטטוח "דני היי" בקיסריה,והשני ממוקם ב בבית ברל כפר סבא,בשניהם אתה יכול לקנות כלים ,גז תחמושת וכל מה שקשור לנושא.

אימונים מתקיימים לרוב בימי שישי ושבת,ורצוי להתאגד מספר חסרים ולהקים קבוצה ולהגיע בשבתות.

אורן

http://www.tball.co.il/15061500-149215051508149315121496.html

פורסם

תכין לפחות 1200 ש"ח לציוד אם בא לך להכנס לתחום.

זה תמונה שלך? אשמח להמלצות על ציוד, ועל סוג הנשקים העדיף(גז או חשמל).

כמו כן האם מתקימים אימונים גם באזור הדרום?

פורסם

מצטרף לשאלה.

פורסם

גם אני מצטרף לשאלה.

פורסם
OMG

שילכו לשחק קצת counter strike או COD.

נ.ב.

מצחיק שלכל הדוברים היה את אותו מבטא ;-)

גם לאנוכי קיים המבטא הנ"ל, יש איזו שהיא בעיה?

CS מיציתי, ובתור חיל קרבי המטווחים וכל השטויות האלה לא ממש תורמים ליכולת הקרב. לכן הספורט הנ"ל מרתק אותי.

פורסם
OMG

שילכו לשחק קצת counter strike או COD.

נ.ב.

מצחיק שלכל הדוברים היה את אותו מבטא ;-)

זה RL CS :lol:

וכן, הרוסים מציפים את העסק, למזלי מצאתי קבוצה שכמעט אין בה רוסים. (אני רוסי, אז אל תבכו לי על גזענות, סתם לא אוהב את המנטליות)

כן, אתה לא רואה את התג שם? P:

לגבי ציוד, אתה צריך משקפיים ורובה. משקפיים יש לך ב5 שקל וקצת כבוד עצמי בהום סנטר, או באיזור ה100-200 באינטרנט.

רובה, מומלץ ללכת על JG כי הם נותנים את התמורה הכי טובה לכסף. אני לא הכי מעודכן במחירים, אבל G36C (כמו שלי) אמור לעלות איזה 1200 ש"ח, יש גם איזושהי רפליקת פלסטיק של הM4 באותו איזור.

אם תרצה משהו קצת איכותי לJG יש רפליקת M4 שהיא FULL METAL הקרויה בארץ DX. פעם אחרונה שבדקתי עלתה כ1600.

כמובן שידרשו ממך לעשות כרטיס מועדון שזה עוד 130 ש"ח. וכדורים זה משהו כמו 100-120 ש"ח ל4-5 אלף.

לגבי אימונים באיזור הדרום, יש שם קבוצה שקוראים לה מנאווה איגלז. יצא לנו לשחק איתם כמה פעמים והתרשמתי מהם מאד לטובה. אני לא יודע מה הגיל המינימלי להצטרפות אליהם, אבל אני דיי בטוח שהם לא מקבלים קטינים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

סחטיין על מדי ההסוואה הדיגיטלית.

איך סופרים פגיעות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כשאני שיחקתי בזה ופוגעים בך אז אתה אומר ויוצא מהמשחק, ונכנס אחרי שאיזושהי קבוצה תנצח, עם פגעו במישהו והוא משקר שלא פגעו בו לדעתי הוא לא צריך להכנס לספורט הזה מלכתחילה, מדובר באמון בין השחקנים, שלא כמו הפיינטבול רואים היכן נפגעת.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
גם לאנוכי קיים המבטא הנ"ל, יש איזו שהיא בעיה?

CS מיציתי, ובתור חיל קרבי המטווחים וכל השטויות האלה לא ממש תורמים ליכולת הקרב. לכן הספורט הנ"ל מרתק אותי.

ממש לא, בגלל זה הקריצה. זו רק אבחנה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

psychuil אשמח לדעת כיצד אתה מטפל בנשק(היכן משמנים וכ'ו), וגם מה ההבדל בין סוגי הסוללות.

ואיזה סוגי שיפורים יש לנשק שלך(מבחינת מכלולים). :wink:

• תוכן חדש...