Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טקטיק בול

lesles
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שיפורים כלל. וכולה צריך לשמן את הקנה פעם בחצי שנה.

לגבי סוגי סוללות, הליתיום פולימר תופס עכשיו חזק, וכשיהיה לי קצת כסף גם אני אעבור אליו.

nitch, תלוי בחוקים המקומיים, אצלנו למשל פגיעה אחת זה מת, ויש חוקי respawn שונים כל פעם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אפשר גם לשכור ציוד כמו בפיינטבול?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תודה

כמה כדורים זה יוצא?

ואיזה רובה בד"כ? ( אם זה קבוע )

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

בקיסריה יש בעיקר M4, אבל יש מדי פעם גם כמה MP5, קָלאצ'ים וM14 אחד. (עדכני ללפני חצי שנה בערך)

בבית ברל שמעתי שיש אקדחים, והגיוני שיש גם M4.

מחסנית ממוצעת של רובה אצלנו זה 300-400 כדור.

חרא של צלם

פורסם

כרגע ראיתי באתר של בית ברל ,שציוד טקטיק בול מסופק רק לגורמים צבאיים ולא לאזרחים.

עדכני או שצריך להגיע ולבקש באופן מיוחד?

מציעים שם חלופה לפיינטבול רגיל (חבילת VIP אמנם).

איפה ניתן להתנסות בזה ללא קומבינה או להמצא בשירות פעיל?

מתחדשת*

פורסם

הם מוכנים למכור רק לגורמים צבאיים. אזרחים יכולים להחריך, היות ולא חוקי למכור את הדברים האלה.

לגבי איפה אפשר לנסות, קפוץ לדני היי בקיסריה אם אתה מאיזור הצפון (הם עושים אימונים כל שבת שניה). אם אתה מהמרכז, דבר איתי ונראה אם אפשר להכניס אותך לאימון של הקבוצה שלי, ואם אתה מהדרום שלח לי ה"פ עם כל הפרטים שלך ואני אעביר את זה לנציג מנוואה.

(אם אתה קטין, אז אתה מוגבל לקיסריה)

חרא של צלם

• תוכן חדש...