Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה 2003 1400 סמ''ק ידני, אני רוצה לשים לה אגזוז לחץ של דרגון מה אתם אומרים יהיה צליל יפה?

או שלא כדאי לי?

אשמח לקבל תגובה בונה בעניין לכל מי שיש את האגזוז הזה ומבין עניין,

אם זה לא הפורום המדוייק סליחה ותעבירו בבבקשה.

בתודה מראש

פורסם

רועש בצורה מציקה.

אני במקומך הייתי מחפש דוד של משומש של CUPRA וחוסך כמה ש"ח, או מחפש דוד של Sebring.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בהתחלה הצליל די מהנה, ודורש לחיצה על הגז בשביל לעבור את ה3000 טורים אבל אחרי זמן קצר באמת מציק ובמיוחד מחוץ לעיר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בפורום השיפורים אנו מתעסקים עם שיפור יכולות מכניים, לא שיפור צליל.

ולמרות שצלילים זה אודיו, אני מעביר לפורום הטכני.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אוקיי יאשה סליחה על ההודעה במקום הלא נכון.

לגבי האשכול אז שווה לקנות את האגזוז לאיביזה 1400 חושבים שיהיה צליל יפה או שזה לא קשור לנפח מנוע?

פורסם

וכמו שכבר אמרו לך, הצליל יהיה מאד מציק ורועש.

אם אתה מוכן לספול רעש של חפירה ובאס באוזן כל היום, אשריך; תקנה.

אם לא, אני לא רואה טעם לקנות אגזוז כזה מציק.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

לפי דעתי גיא תחסוך את זה מעצמך, מתישהו הרעש הזה ימאס לך ובנוסף בלי קשר תבין שזה סתם שטות לשים תוספת כזאת בשביל שהרכב יעשה יותר רעש.

תחשוב על זה עוד כמה פעמים אם שווה לך להשקיע בדבר כזה בכלל רק בשביל "הרעש".

הרכב שלך יותר יפה בלי התוספת הזאת, והרעש הזה לא יעשה שום רושם על אנשים עם קצת אינטליגנציה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

בנוסף למה שנאמר,אני יכול להגיד לך שיש סיכוי שיהיה לך בעיות עם בוחני משטרה(תנועה)ותאמין לי לא שווה את הכאב ראש.

אם שותים לא נוהגים.

• תוכן חדש...