Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ידידיי,

לאחרונה התקנתי שוב את המערכת שלי, אמנם בהרכב קצת חסר.

HU - Pioneer DEHP7950 UB

Ampiler - JL Audio 300/4

Front Component - Hertz 2Way HSK 165 6.5

Subwoofer - Kicker CVR12

לפני הHU הנוכחי, היה ברשותי HU של Pioneer מהסדרות הנמוכות עם יציאה אחת למגבר וללא אופציות לחיתוכים וכו',

אז הקומפוננט היה נשמע מצויין, מלא חיים, עשיר, בדיוק כפי שאני אוהב.

אתמול לאחר שקיבלתי את הHU הנ"ל, התקנתי אותו, חיברתי את הקומפוננט ואת הסאב וופר בשנית ויצאתי לנסיעת מבחן.

משום מה הטוויטרים מנגנים מעולה ובעוצמה גבוהה אך המיד באסים כמעט ולא נשמעים, שומעים את הטוויטרים בלבד,

ניסיתי לכוון שוב את המגבר והHU אך ללא הצלחה, המצב נשאר זהה, הטוויטרים זוללים את הבמה המרכזים בזמן שהמיד באסים כמעט ולא נשמעים.

עוד בעיה היא שכשהסאב מעט גבוה כל צליל של באס פשוט עושה קצר, הסאב מחובר בגישור ל2 הערוצים הנותרים במגבר ובעבר כאשר היה לי סאב דומה (Lanzar 300RMS) הוא היה פועל כמו שצריך וללא קצר מיוחד במערכת.

ניסיתי המון דרכים אך ללא פתרון.

תודה רבה רבה לעוזרים!

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

ניסיתי הכל, זה לא פתר את הבעיה לצערי.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

כנראה הגיין של המידים מכוון נמוך יותר בהרבה מטויטרים בקרוס המובנה של HU.תבדוק את זה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...