Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MA AUDIO HK1998-וסאב SQ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל אם המגבר:

"מגבר בהספק גבוה במיוחד 500W X 1 RMS ב- 4Ω 600W X 1 RMS ב-2 אום 1200W RMS ב-1 אום.

בכל העולם הוא מוצהר "2 Ohm Stereo Stabl" ונמכר בפחות מ200$.

רוצה PURE SQ ומתחיל לדבר על 2 BTL, שזה כבר שנות אור בכיוון אחר. ועוד בלי מגבר נורמלי.

SQ זה SI,ID,SEAS,חלק מסאבים של AA,ויש עוד. W7 לא יתאים למגבר אבל זה גם SQ .

עגב ג'ינו, מה התקדם את ההתקנה שלך שכוללת 4 טוויטרים של MT11 ומגבר של HIFONICS ZXI8006?

אני גם זוכר שהתקנה שלך כוללה מספר רכבים שונים מחו"ל.

לוד משפיע על אנשים:-(

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=282993

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אז ככה,

1.אם היית שם לב אמרתי שהוא "מבין את גודל הפרויקט ואת הרכיבים הססובבים אותו" שזה מגברים אחרים!.

2.הוא רוצה PURE SQ לטענתו,וכך הצעתי לו W7,והוא טוען שהוא מחפש עוד עוצמה עם מעט דיוק איתה,שזה אומר אולי טיפה לכיוון SPL אבל לא בצורה גדולה,לכן רציתי להפנות אותו לכיוון FI למינהם. וביקשתי "הצעות" מחברי הפורום שכל אחד יתן דעתו ונגיע ביחד עם חבר שלי לדעה משותפת ומוסכמת אחת,אז ככה שאני לא רואה מה פסול ב FI BTL 18.

בעית תקציב אינה מהווה בעיה ניקרא לזה בעדינות לחבר שלי לטענתו,כך שהוא מחליט לא אתה ולא אני.

בוא ניסגור כך את הפינה הזאת.

בקשר אליי,אני לא יודע או בטוח אם באת ללגלג אליי או ליפגוע או ליבדוק את מידת אמינותי,אכן הפרויקט שלי ניגמר מזמן עם הרכיבים שהיו שנישמעו חלום אם יצא לך בכלל לישמוע אותם,וכן הגיע היום שעקב בעיה כלכלקית כל היא שלא אפרט אותה פה בטח,נעלצתי למכור אותה,וגם אף יותר אם זה מעניין אותך לצערי הרב,והינה אני היום מוצא את עצמי עם מערכת פשוטה מין המיניין שנימצאת אצלי ברכב.

אז אוזי ידידי היקר,שיהיה לך חג שמח,אל תנסה ליבדוק אמינות או כל משו אחר שניסית לימצוא בקשר אליי או אל אחרים.

ואני רואה שיש לך לבטים לגבי לוד עירי היקרה,אכן היא משפיעה על אנשים לרע, אך לא אל כולם ואני כלודאי גאה לא ממש מת על זה שאתה איך שהוא מלגלג או "מיסטלבט" בוא נגיד אל זה שזאת העיר שלי.

מה לעשות כל אחד והחיים שלו שהוא גדל.חג שמח מר ידען,שוב אני לא יודע אם באת ללגלג או ליבדוק אמינות לשמה ,אבל כך זה ניראה תיהיה בטוח. אפשר לינעול את האשכול הזה אין לאן להמשיך אותו,אמסור לחברי את דעותי בנושא ומה שירצה אירצה חג שמח שיהיה לכם.

ג'ינו.

פורסם

לגבי W7 דבר עם חבר הפורום Yakov.S, יש לו W7 והוא חושב אולי למכור אותו.

פנה אליי בהודעה פרטית אם תרצה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

ידידי ג'יקו, הוצאתה מפורומים שונים תמונות של התקנה והצגתה אותם כשלך. ונעלמתה כשהתחילו שאלות. זה לא תורם לאמינות.

ולמה בחור שלך הרכיב בוואן 6X9? ועוד בלי מגבר? ועוד 6X9 שעולים 1900 שקל?

PURE SQ זאת כבר הוצאה של 10K רק לתשתית ואיטום.

18 BTL PURE SQ?

עדיף להתחיל את השישור מהתחלה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

להביא את הסאבים מאמריקה יהיה בלתי אפשרי. 18 אינץ+30 קילו. אני דווקא בעד הפרוייקט הזה אם אתם רציניים,אל תקשיב לקנאים למינהם, הלוואי עוד חודשיים אני יזכה לשבת בספארי הזאת

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תומך במה שאתה אומר שומאכר צודק מאה אחוז. אני גם מקווה לשבת בא אם הוא יחליט לשים יד על האוטו ולהתחיל תפרויקט...רק שלא יגיד לי לא ניראה לי וישים לי סאב פיוניר:-P

פורסם

קניתי מערכת שמצוינת שם,אין לי מצלמה הבאתי תמונות מהאינטרנט. הסבר קצר ופשוט (אגב היא נימכרה ליפני כמה חודשים עקב בעיה כלכלית) שבת שלום שיהיה לנו.

פורסם

כן,בהתחלה הם נישמעו לי מישתלבים בוא נגיד עם שאר הרכיבים,אבל אחר כך החלפתי אותו כי הם נישרפו לטוויטרים מהסט קומפוננט של DLSUP36 DLS שקניתי אותם בניפרד מחבר שלי הוא רצה להחליף אותם אז קניתי אותם ממנו במחיר מצחיק של 800 שקל לפי דעתי,והם כן היתשלבו גם בעוצמה וגם באיכות עם שר המערכת.

רק את הטוויטרים קניתי ממנו כמובן.

ג'ינו.

פורסם

נשרפו לך 4 טוויטרים mt11??

וחוץ מזה אתה לא רק הבאת תמונות של המערכת שלך אתה גם החלפת אותה כל 2 שניות בערך (כמו שעשית עכשיו).

ועכשיו חבר שלך עם תקציב גם די בריא רוצה סאב SQ וקונה 2 BTL.

ההסברים שלך נשמעים יותר הזויים מהת'רדים שאתה פותח:roll:

• תוכן חדש...