Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר צח וקריר. האזרח בדרכו לעבודה - כמו כל בוקר, או לפחות כמו כל בוקר שהוא לא מבריז. בראש עוברת לו מחשבה שההיגוי טיפ טיפה כבד. הוא מחליט להכנס לתחנת דלק שליד העבודה, כדי לבדוק לחץ אויר. נכון, עושים את זה עם צמיגים קרים, אבל כדי לודא שאין חריגות, מותר. וכפי שתיכף תראו, זאת לא הפואנטה.

בקיצור, נכנסים לתחנת דלק והופ ישר למשאבה. האזרח לוקח את הצינור ושולף את המד לחץ מתחת לכיסא (מה לעשות, האזרח פוץ רציני). הצמיג האחורי נבדק ונמצא תקין.

בינתיים, נעמד צמוד (מדי) ל-ZX מיצובישי לבנה סטנדרטית, עם בחור מבוגר על יד ההגה וחצ'קון צעיר לצידו. המבוגר יוצא מהאוטו ונעמד בפוזה של "מפקח עבודה".

האזרח ממשיך ובודק את הצמיג הקדמי, ואכן, הלחץ נמוך מעט. בשניות שהאזרח הולך לקחת שוב את הצינור, הבחור המבוגר פשוט לוקח את הצינור וניגש איתו כדי לנפח את אחד מצמיגי המיצובישי.

האזרח ניגש אליו: "תגיד, אתה לא חוצפן?"

הבחור: "לא, אני רק מנפח צמיג אחד."

האזרח:"אבל אני לא סיימתי..."

הבחור: "אז מה?"

ואז, באופן בלתי מוסבר, הפיוז של האזרח נשרף. הוא ניגש לבחור ושולף ממנו את הצינור בכוח. הלה מפעיל התנגדות, אבל האזרח יותר חזק (קורן פלקס + יוגורט בבוקר), והצינור חוזר לידיים הנכונות. האזרח חוזר לאופנוע.

הבחור:"למה באלימות?"

האזרח:"אתה מדבר? אתה לקחת לי באמצע"

הבחור:"אתה חוצפן!!"

האזרח:"אתה יודע שאם הייתה מבקש 'רק צמיג אחד' הייתי נותן לך?"

הבחור:"מממ..בבב..גגג...ממממ..... אתה לא מתבייש באלימות?"

בשלב הזה החצ'קון במושב שליד הנהג עושה סימנים של "יאללה מכות" ורוצה להתערב. איך שהוא בא לצאת מהאוטו האזרח מיישיר אליו מבט, וסוגר את המשקף של הקסדה. כן, הקסדה של האזרח כל הזמן על הראש. גם האזרח, ויותר מיזה החצ'קון, יודעים שקסדה על הראש כשהולכים מכות זה יתרון מאד משמעותי. החצ'קון עושה הערכת מצב שנגיחה אחת מהקסדה, אפילו מאחד כזה לא מאיים כמו האזרח, תהיה הו-כה-כואבת, ומחליט להשאר במושב העקום של המיצובישי.

ואז המבוגר פולט: "יש לך מזל שאתה אופנוען!!!". ואת זה האזרח לא מבין, ומבקש את עזרת חברי הפורום. למה הכוונה?

1. "יש לך מזל, כי אני אפילו אם אני ארצה להכניס לך מכות, אתה תברח יותר מהר ממני".

2. "אם אתה אופנוען, אתה בטח מאד חזק ואלים, ולכם אני לא רוצה ללכת איתך מכות".

3. "אתה אופנוען מסכן... ממילא תמות גם אם אני לא אתערב..."

4. "אין לי משהו אינטיליגנטי אחר להגיד, אז אני אגיד 'יש לך מזל שאתה אופנוען'".

זהו. האזרח סיים את עיסוקיו בתחנה, החצ'קון נישאר באוטו, והמבוגר המשיך לקלל בשקט.

חבל, היה באמת בוקר מקסים.

בוקר טוב.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העיקר יש את מה שעושה את היום,

אני אישית הייתי מאוד נהנה מסיטואציה דומה :twisted:

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

:king:

מה מזל מה ?...למה לא סיפרת לו על המחירים של הביטוח, על עליות הטיפולים, על מחירי הצמיגים ? מחיר של חליפה?

מה מזל ?.. :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אני מתתתתתתתתת על כאלה - כלומר אם הם לא מתים לפני.

הם מקסימים, אני סולח להם על כל דבר, ואם יכולתי לעזור לך להאיר את הבוקר, אז איזה כייף לי.

אבל באמת:

אתה אופנוען - אז אתה חוליגאן - אין מה לעשות, זה כמו אלפרון....

בוקר טוב אזרח נכבד :roll:

אם אני לי מי לי.

פורסם
בוקר צח וקריר. האזרח בדרכו לעבודה - כמו כל בוקר, או לפחות כמו כל בוקר שהוא לא מבריז. בראש עוברת לו מחשבה שההיגוי טיפ טיפה כבד. הוא מחליט להכנס לתחנת דלק שליד העבודה, כדי לבדוק לחץ אויר. נכון, עושים את זה עם צמיגים קרים, אבל כדי לודא שאין חריגות, מותר. וכפי שתיכף תראו, זאת לא הפואנטה.

בקיצור, נכנסים לתחנת דלק והופ ישר למשאבה. האזרח לוקח את הצינור ושולף את המד לחץ מתחת לכיסא (מה לעשות, האזרח פוץ רציני). הצמיג האחורי נבדק ונמצא תקין.

בינתיים, נעמד צמוד (מדי) ל-ZX מיצובישי לבנה סטנדרטית, עם בחור מבוגר על יד ההגה וחצ'קון צעיר לצידו. המבוגר יוצא מהאוטו ונעמד בפוזה של "מפקח עבודה".

האזרח ממשיך ובודק את הצמיג הקדמי, ואכן, הלחץ נמוך מעט. בשניות שהאזרח הולך לקחת שוב את הצינור, הבחור המבוגר פשוט לוקח את הצינור וניגש איתו כדי לנפח את אחד מצמיגי המיצובישי.

האזרח ניגש אליו: "תגיד, אתה לא חוצפן?"

הבחור: "לא, אני רק מנפח צמיג אחד."

האזרח:"אבל אני לא סיימתי..."

הבחור: "אז מה?"

ואז, באופן בלתי מוסבר, הפיוז של האזרח נשרף. הוא ניגש לבחור ושולף ממנו את הצינור בכוח. הלה מפעיל התנגדות, אבל האזרח יותר חזק (קורן פלקס + יוגורט בבוקר), והצינור חוזר לידיים הנכונות. האזרח חוזר לאופנוע.

הבחור:"למה באלימות?"

האזרח:"אתה מדבר? אתה לקחת לי באמצע"

הבחור:"אתה חוצפן!!"

האזרח:"אתה יודע שאם הייתה מבקש 'רק צמיג אחד' הייתי נותן לך?"

הבחור:"מממ..בבב..גגג...ממממ..... אתה לא מתבייש באלימות?"

בשלב הזה החצ'קון במושב שליד הנהג עושה סימנים של "יאללה מכות" ורוצה להתערב. איך שהוא בא לצאת מהאוטו האזרח מיישיר אליו מבט, וסוגר את המשקף של הקסדה. כן, הקסדה של האזרח כל הזמן על הראש. גם האזרח, ויותר מיזה החצ'קון, יודעים שקסדה על הראש כשהולכים מכות זה יתרון מאד משמעותי. החצ'קון עושה הערכת מצב שנגיחה אחת מהקסדה, אפילו מאחד כזה לא מאיים כמו האזרח, תהיה הו-כה-כואבת, ומחליט להשאר במושב העקום של המיצובישי.

ואז המבוגר פולט: "יש לך מזל שאתה אופנוען!!!". ואת זה האזרח לא מבין, ומבקש את עזרת חברי הפורום. למה הכוונה?

1. "יש לך מזל, כי אני אפילו אם אני ארצה להכניס לך מכות, אתה תברח יותר מהר ממני".

2. "אם אתה אופנוען, אתה בטח מאד חזק ואלים, ולכם אני לא רוצה ללכת איתך מכות".

3. "אתה אופנוען מסכן... ממילא תמות גם אם אני לא אתערב..."

4. "אין לי משהו אינטיליגנטי אחר להגיד, אז אני אגיד 'יש לך מזל שאתה אופנוען'".

זהו. האזרח סיים את עיסוקיו בתחנה, החצ'קון נישאר באוטו, והמבוגר המשיך לקלל בשקט.

חבל, היה באמת בוקר מקסים.

בוקר טוב.

אני רואה שגם לאזרח יש גבול לסבלנות ולסובלנות, וכמו שאמרת "המרחק בין אלימות מילולית לבין ביצוע בפועל הוא הרבה יותר קצר ממה שמקובל לחשוב".

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם

שריקה קטנה ואני מגיע כן?

וחוץ, את זה קרנף מזמן למד, רוב החיות ב"חי-בר" הם כאלה...

חולון יפו - בת ים ראשון

חי - בר

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

כמה צפוי. כמה הוצא מהקשרו, וכמה לא רלוונטי. אסרטיביות אינה אלימות, בודאי לא במובן שא-ת-ה כניראה מתכוון. אבל אני רואה שאתה שוב רוצה לפתוח את הדיון העקר "ההוא". :roll:

וכן, לכל אחד יש גבול לסבלנות וסובלנות. רק ש- לפי דעת האזרח, לפחות - יש עוד הבדל בין תגובה לדעה פוליטית שלא נראית לך, לבין הגנה על פגיעה ישירה.

בוקר טוב.

אני רואה שגם לאזרח יש גבול לסבלנות ולסובלנות, וכמו שאמרת "המרחק בין אלימות מילולית לבין ביצוע בפועל הוא הרבה יותר קצר ממה שמקובל לחשוב".

פורסם
כמה צפוי. כמה הוצא מהקשרו, וכמה לא רלוונטי. אסרטיביות אינה אלימות, בודאי לא במובן שא-ת-ה כניראה מתכוון. אבל אני רואה שאתה שוב רוצה לפתוח את הדיון העקר "ההוא". :roll:

וכן, לכל אחד יש גבול לסבלנות וסובלנות. רק ש- לפי דעת האזרח, לפחות - יש עוד הבדל בין תגובה לדעה פוליטית שלא נראית לך, לבין הגנה על פגיעה ישירה.

בוקר טוב.

ההגדרה שלך לאסרטיביות כתירוץ לאגרסיביות לא נכונה, עיין בקישור המצורף

http://www.alternativit.co.il/Agresivi.htm

לגבי שאר הטיעונים, לא זה המקום לדון בהם.

פורסם

אם האזרח אסרטיבי או אגרסיבי, אבל הוא בהחלט לא אשכנזי טיפוסי! :lol:

מה קרה לימים הטובים שאשכנזים עם עיגולדים עמדו מאחורי התדמית שרבים עמלו בשבילה קשות?! :twisted:

או בקיצור- זאת דרך לפתוח את הבוקר??

מקווה שיהיה המשך יום טוב בהרבה!

פורסם

אני מניח שאנחנו בעיקר מסכימים שאנחנו לא מסכימים. אגב, לי אישית אין בעיה עם זה.

הסיפור הובא כסיפור מבאס, על מציאות מאד שכיחה פה. עם ההומור שבו, הארוע די הרס לי את היום והמצב רוח. הכתיבה ההומוריסטית מעט, היא צינית. לא חושב שלעמוד על שלי, דבר שאני לצערי ממעט לעשות, נחשבת אלימות. אישית אני רואה את זה כתגובה אסרטיבית לאלימות.

אבל זאת המציאות שלנו פה. אתה מנפח אוויר ומישהו לוקח לך את הצינור בכוח באמצע, אתה עומד בתור בבנק ואדון "הייתי-פה-והלכתי-רגע-למנהל" בא ונכנס לפניך, ואפילו... אתה מפגין ומישהו שמתנגד לדעתך דוחף לך ענן עשן בפנים. ככה זה, אני מניח.

שיהיה בוקר טוב. בכל זאת.

בוקר טוב.

פורסם

על הרבה פחות מחטיפת צנור אויר אנשים נפצעו או מתו בארצנו המשופעת זיבת חלב-ודבש . ההוא התחייב על גלגל אחד , תן למ$%^* לנפח אותו ושלום .

גבר גבר תצא עם המצאת איזו קלישאה חדשה הו-כה מהפכנית .

פ. אבי תחזור להתנהג , כן ?!? :nono:

Take a Walk on the Mild Side

פורסם

:mm_yeah:

על הרבה פחות מחטיפת צנור אויר אנשים נפצעו או מתו בארצנו המשופעת זיבת חלב-ודבש . ההוא התחייב על גלגל אחד , תן למ$%^* לנפח אותו ושלום .

גבר גבר תצא עם המצאת איזו קלישאה חדשה הו-כה מהפכנית .

פ. אבי תחזור להתנהג , כן ?!? :nono:

פורסם
אני מניח שאנחנו בעיקר מסכימים שאנחנו לא מסכימים. אגב, לי אישית אין בעיה עם זה.

הסיפור הובא כסיפור מבאס, על מציאות מאד שכיחה פה. עם ההומור שבו, הארוע די הרס לי את היום והמצב רוח. הכתיבה ההומוריסטית מעט, היא צינית. לא חושב שלעמוד על שלי, דבר שאני לצערי ממעט לעשות, נחשבת אלימות. אישית אני רואה את זה כתגובה אסרטיבית לאלימות.

אבל זאת המציאות שלנו פה. אתה מנפח אוויר ומישהו לוקח לך את הצינור בכוח באמצע, אתה עומד בתור בבנק ואדון "הייתי-פה-והלכתי-רגע-למנהל" בא ונכנס לפניך, ואפילו... אתה מפגין ומישהו שמתנגד לדעתך דוחף לך ענן עשן בפנים. ככה זה, אני מניח.

שיהיה בוקר טוב. בכל זאת.

בוקר טוב.

[/quote

אם אתה לא רואה באופן שבו "עמדת על שלך" אלימות, ולמגע הפיזי הנ"ל אתה קורא אסרטיביות, קטונתי.

פורסם
אם אתה לא רואה באופן שבו "עמדת על שלך" אלימות, ולמגע הפיזי הנ"ל אתה קורא אסרטיביות, קטונתי.

אם זה לא הובן, הצינור נשאר בידי בזמן שהלכתי לשנות את הלחץ. אלא שהוא נמשך בכוח ביחד עם הפיה, על ידי הנהג. כן, התעקשתי לא לשחרר ולקחת הפיה, עם הצינור, חזרה, בלא יותר אלימות או כוח ממה שהופעלו כנגדי.

אתה היית נוהג אחרת? אני בספק. אבל אם אתה חושב שבכל הסיפור הזה, זה בדיוק מה שמשנה - קטונתי. נכשלתי בהעברת הנקודה, מצטער. :roll:.

• תוכן חדש...