Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה לא רואה באופן שבו "עמדת על שלך" אלימות, ולמגע הפיזי הנ"ל אתה קורא אסרטיביות, קטונתי.

אם זה לא הובן, הצינור נשאר בידי בזמן שהלכתי לשנות את הלחץ. אלא שהוא נמשך בכוח ביחד עם הפיה, על ידי הנהג. כן, התעקשתי לא לשחרר ולקחת הפיה, עם הצינור, חזרה, בלא יותר אלימות או כוח ממה שהופעלו כנגדי.

אתה היית נוהג אחרת? אני בספק. אבל אם אתה חושב שבכל הסיפור הזה, זה בדיוק מה שמשנה - קטונתי. נכשלתי בהעברת הנקודה, מצטער. :roll:.

לא, זה לא הובן : "האזרח ממשיך ובודק את הצמיג הקדמי, ואכן, הלחץ נמוך מעט. בשניות שהאזרח הולך לקחת שוב את הצינור, הבחור המבוגר פשוט לוקח את הצינור וניגש איתו כדי לנפח את אחד מצמיגי המיצובישי.".

בתוספת של זה: "ואז, באופן בלתי מוסבר, הפיוז של האזרח נשרף. הוא ניגש לבחור ושולף ממנו את הצינור בכוח."

לפי איך שאני קורא את זה, הצינור לא היה בידך כל זמן שהותך ליד מכונת הניפוח.

אני בטוח שעוד תוכל להעביר את הנקודה שלך דרך מעשיהם של אחרים ולא שלך.

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, זה לא הובן : "האזרח ממשיך ובודק את הצמיג הקדמי, ואכן, הלחץ נמוך מעט. בשניות שהאזרח הולך לקחת שוב את הצינור, הבחור המבוגר פשוט לוקח את הצינור וניגש איתו כדי לנפח את אחד מצמיגי המיצובישי.".

בתוספת של זה: "ואז, באופן בלתי מוסבר, הפיוז של האזרח נשרף. הוא ניגש לבחור ושולף ממנו את הצינור בכוח."

"הולך לקחת שוב את הצינור" - הכוונה כמובן לפיית הצינור. הצינור נשאר אצלי ביד כדי למשוך חזרה את הפיה אחרי שינוי הלחץ - וזה מה שהרגשתי שנמשך ממני. הפיה נלקחה ע"י הנהג מהמקום שהושארה - צמוד לגלגל האחורי.

"שולף ממנו את הצינור בכוח" - הכוונה לפיה. וכן, הפיוז בהחלט נשרף.

בצורה די ברורה אפשר להבין שבמהלך ניפוח הצמיגים, נלקחה ממני הצינור (+פיה), למרות שהייתי באמצע ודי ברור היה שלא סיימתי. אם היה מבהיר שהוא ממהר ויש לו רק צמיג אחד, ממש לא הייתי עושה מזה סיפור, אלא שהוא התעקש למשוך את הפיה והצינור מתחת לאופנוע. בכ-ו-ח. באופן די חריג, התנגדתי, גם בכ-ו-ח.

תן לי לנחש שלא הדקויות האלה הן מה שמקפיץ ומדרבן אותך בשרשור הזה, כי אם משהו עמוק ומושרש יותר. אני אישית קצת מאסתי. המטרה לא הושגה, ואני מצר על כך. שיהיה לך יום נעים.

פורסם

הTLLF לעולם לא יסתלבט יותר על הפ.

:-)

מחזק את ידי הפ. הTLLF היה נוהג (במקרה הטוב) כמו הפ. אם לא גרוע יותר.

אבל הTLLF הוא צעיר החברה.....

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

"הולך לקחת שוב את הצינור" - הכוונה כמובן לפיית הצינור. הצינור נשאר אצלי ביד כדי למשוך חזרה את הפיה אחרי שינוי הלחץ - וזה מה שהרגשתי שנמשך ממני. הפיה נלקחה ע"י הנהג מהמקום שהושארה - צמוד לגלגל האחורי.

"שולף ממנו את הצינור בכוח" - הכוונה לפיה. וכן, הפיוז בהחלט נשרף.

בצורה די ברורה אפשר להבין שבמהלך ניפוח הצמיגים, נלקחה ממני הצינור (+פיה), למרות שהייתי באמצע ודי ברור היה שלא סיימתי. אם היה מבהיר שהוא ממהר ויש לו רק צמיג אחד, ממש לא הייתי עושה מזה סיפור, אלא שהוא התעקש למשוך את הפיה והצינור מתחת לאופנוע. בכ-ו-ח. באופן די חריג, התנגדתי, גם בכ-ו-ח.

תן לי לנחש שלא הדקויות האלה הן מה שמקפיץ ומדרבן אותך בשרשור הזה, כי אם משהו עמוק ומושרש יותר. אני אישית קצת מאסתי. המטרה לא הושגה, ואני מצר על כך. שיהיה לך יום נעים.[/quote

אכן לא הדקויות המילוליות הן הגורמות לי להגיב בשירשור זה, כי אם חוסר הסבלנות הסובלנות והאגרסיביות, הן אלו שגורמות לי לרצות ולהבין איפה הכשל אצל המטיף לנועם ולהליכות בין אדם לחברו.

פורסם

אם אתה רואה את "עמידתי על שלי", תוך הגנה פיזית על זכויותיי הלגיטימיות, כחוסר סבלנות, סובלנות ואגרסיביות, קטונתי.

אלא שהעובדה שאתה לוקח את העובדה שאני, אישית, לא אהבתי את אותו מקרה עשן-2-פעימות-נגד-מפגינים, ומנסה להציג אותי כמטיף למה שזה לא יהיה, למרות שהסיפורים לא ממש קשורים או דומים, מראים כי פה, דווקא אתה, קטונ-תה.

אכן לא הדקויות המילוליות הן הגורמות לי להגיב בשירשור זה, כי אם חוסר הסבלנות הסובלנות והאגרסיביות, הן אלו שגורמות לי לרצות ולהבין איפה הכשל אצל המטיף לנועם ולהליכות בין אדם לחברו.

פורסם
הTLLF לעולם לא יסתלבט יותר על הפ.

:-)

מחזק את ידי הפ. הTLLF היה נוהג (במקרה הטוב) כמו הפ. אם לא גרוע יותר.

אבל הTLLF הוא צעיר החברה.....

אבל בשירשור אחר חיזקת את ידי הפ' שטען שאלימות מילולית היא צעד אחד לפני זריקת רימון לתוך קהל מפגינים, ופה אתה מחזק את ידיו על מעשה אלים ועוד מוסיף שהיית במקומו מקצין עוד יותר.

הערצה עיוורת?

פורסם
אם אתה רואה את "עמידתי על שלי", תוך הגנה פיזית על זכויותיי הלגיטימיות, כחוסר סבלנות, סובלנות ואגרסיביות, קטונתי.

אלא שהעובדה שאתה לוקח את העובדה שאני, אישית, לא אהבתי את אותו מקרה עשן-2-פעימות-נגד-מפגינים, ומנסה להציג אותי כמטיף למה שזה לא יהיה, למרות שהסיפורים לא ממש קשורים או דומים, מראים כי פה, דווקא אתה, קטונ-תה.

הטענה שלך לא היתה המקרה, אלא ההשלכות שהסקת מהסיפור

* אלימות

*חוסר סובלנות וסבלנות

*מסרים פוליטיים חבויים

*הפוטנציאל החבוי במעשיי והמרחק מהם להשלכת רימון לתוך קהל מפגינים.

ורק לשם האנקדוטה- "הגנה פיזית על זכויותיי הליגיטימיות" כשמדובר על פיית מילוי אויר בתחנת דלק?

אתה יודע מה המרחק בין הביטוי הזה לבין דקירת צעיר למוות בערב יום שישי על ישיבה בכיסא הלא נכון? קצר הרבה יותר מהמרחק בין עשן דו"פ לבין זריקת רימון לתוך קהל.

פורסם

להלחם איתך.

אתה רק חיכית לרגע שתוכל להעלות תגובה לאותו אירוע עלוב בו "עשית עשן" לאותם מפגינים.

רק חיכית שתוכל להראות לנו שאנחנו גם כאלו.

אז בבקשה - תהנה

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

הכל נכון, רק שהגנה על זכויות לגיטימיות, ואיפה שזה לא יהיה, זה הגנה.

במקרה שלך, זאת הייתה התקפה.

במקרה שלי, אני עדיין לא רואה חוסר סובלנות כגורם. חוסר סובלנות כלפי אחד שלוקח ממני בכוח את פיית הניפוח?! WTF? על מה אתה מדבר? איזה סובלנות אני אמור לגלות כלפי אחד כזה?

בסיפור שלך? אוההה... רק חוסר סובלנות, לדעתי לפחות, גרם לך לעשות את מה שעשית.

שיהיה לבריאות.

א ורק לשם האנקדוטה- "הגנה פיזית על זכויותיי הליגיטימיות" כשמדובר על פיית מילוי אויר בתחנת דלק?

אתה יודע מה המרחק בין הביטוי הזה לבין דקירת צעיר למוות בערב יום שישי על ישיבה בכיסא הלא נכון? קצר הרבה יותר מהמרחק בין עשן דו"פ לבין זריקת רימון לתוך קהל.

פורסם
הכל נכון, רק שהגנה על זכויות לגיטימיות, ואיפה שזה לא יהיה, זה הגנה.

במקרה שלך, זאת הייתה התקפה.

במקרה שלי, אני עדיין לא רואה חוסר סובלנות כגורם. חוסר סובלנות כלפי אחד שלוקח ממני בכוח את פיית הניפוח?! WTF? על מה אתה מדבר? איזה סובלנות אני אמור לגלות כלפי אחד כזה?

בסיפור שלך? אוההה... רק חוסר סובלנות, לדעתי לפחות, גרם לך לעשות את מה שעשית.

שיהיה לבריאות.

ככה זה, אצל אחד זה "חוסר סובלנות שסופו הרג", ואצל השני זה רק "פיוז שנשרף" ו"הגנה על זכויות לגיטימיות", הכל שאלה מפי מי יוצאות המילים.

א ורק לשם האנקדוטה- "הגנה פיזית על זכויותיי הליגיטימיות" כשמדובר על פיית מילוי אויר בתחנת דלק?

פורסם

לא מכיר אותך לא יודע מי אתה אבל כל הכבוד...

אני לא יודע אם אני הייתי מחזיק את עצמי ולא נוגח לו בחלון עם הקסדה.

:mm_yeah:

פורסם
בשביל להציג את עמדתך, אתה מתעקש לא להסתכל על התמונה, או להבין אותה.

לבריאות, ומז"ט - המילה האחרונה הייתה שלך.

למה הרצון להיות פסיכולוג של הודעות במקום להבין אותן כלשונן?

ויש דבר שעליו אנחנו כן מסכימים, תם זמנו של הדיון הזה.

פורסם

לדעתי ה אמ.זד צודק ???( אבל ממש לא צדיק , זכור לי נסיונו הנואל לדעתי לבדוק כמה ניתן ל'משוך' מנוע ללא שמן :roll: ) .

אין תגובה אלימה 'טובה' או 'משרתת מטרה' או 'נכונה לסיטואציה ' וזהו ...

שיא הפשטות...מה גם שהמחיר לעיתים יקר , מאוד יקר ...

אבל בעיקר בשמחות ,

:wave2:

Take a Walk on the Mild Side

• תוכן חדש...