Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות "מערכת" לאוטו שלי(פיג'ו 206).

למה אני כותב "מערכת" עם גרשיים-מכיוון שאני לא כל כך בטוח איזה רכיבים במערכת עליי לקנות.

בעקרון, אני מתלבט אם לחבר לרדיו דיסק החדש שקניתי(CDX-GT630UI) מגבר+קומפוננט+סאב(ואולי גם רמקולים אחוריים במגש אם יש צורך), או שאני יכול "להסתפק" בשני רמוקלים חדשים לדלתות הקידמיות+שני רמקולים חדשים לדלתות האחוריות.(המצב כרגע הוא,שיש לי שני רמקולים מעפנים מקדימה שקיבלתי עם האוטו).

האם בכדי לשמוע בצורה "נורמאלית", עליי לקנות את שלושת החלקים שציינתי בהתחלה,או שאפשר להסתפק ברמקולים לדלתות?

או שבעצם אפשר לקנות קומפונטט ורמקולים למגש ללא מגבר?

אציין, שאני לא מתכוון "להשתגע" יותר מידי עם העוצמה של הווליום- אלא פשוט רוצה לשמוע "סבבה" ולהנות.

מה עליי לעשות?

בכל מקרה,לאחר שתעזרו לי עם ההתלבטות שלי,אשמח אם תביאו לי המלצות.התקציב שלי נע בין 1500-2500 ש"ח.(כמובן שאם אצטרך לקנות רק רמקולים, אז זה יעלה פחות מן הסתם).

מקווה שלא סיבכתי אתכם יותר מידי.

תודה רבה וחג שמח.

פורסם

תוותר על האחוריים, ותשים רק קומפוננט, מגבר וסאב.

התקציב שלך מאוד מוגבל, אבל בכל זאת אפשר להכניס מספר פריטים שיתנו תמורה טובה למחיר שלהם ולא יהיו "זבל סיני":

קומפוננט לדלתות הקדמיות: Morel Tempo, עולה 500 ש"ח.

מגבר: Mac Audio Z4200, עולה 880 ש"ח.

סאב: JBL GTO 1202D, עולה 600 עם תיבה.

סה"כ יוצא 1980 ש"ח.

התקנה נורמאלית וחיווט יעלו עוד כ- 700-800 ש"ח ( תלוי במתקין ).

בכ- 2700 ש"ח אתה סוגר את הסיפור.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

יש את יוסי המכונה ALPINE מאור יהודה, עבודה מקצועית ביותר, תוכל לפנות אליו בה"פ דרך הפורום או דרך האתר שלו: http://www.ecaudio.co.il/

רק תיזכור שעל איכות משלמים יותר מאשר אצל אחרים.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...