Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הגראנד מאסטר של הנהיגה המתקדמת... :lol:

אני יודע שזה לא קשור....

ואני יודע שאני הורס דיון מול מישהי שלא מוכנה להקשיב או להודות בטעות (מחוסר ידיעה, בורות, עודף בטחון עצמי, יותר מדי דלק....)

אבל נזכרתי בגראנד מאסטר B :lol::lol:

pdBUMWC0004.jpg

אני בטוח שלו היה מה להגיד על זה... :wink:

:-)

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדיין חושב שהיא מתבלבלת בין תת - היגוי לבין היגוי - יתר !!!

תקראו את ההודעות שלה עוד פעם...

היא מתארת בדיוק מצב של היגוי יתר ואז רושמת תת היגוי !

גברת איביזה - אני חושב שהיה פה מיסאנדרסטנדינג! (adsheatemkorim)

תגדרי (ואלי תצילי את עצמך מבושות..) מה זה היגוי יתר?

(בא לעזרת ח...בר)

:D

פורסם
אני חושב שכולם נפלו על הראש פה,למה אתם מתנפלים עליה,אני חושב שהייתה פה אי הבנה וזה נגרר להעלבות אחד על השני,למה להגיע למצב כזה בכלל! לגבי הדיון,אני ממש חושב שהנערה מתכוונת למשהו אחד ואתם מתכוונים למשהו אחר.

אני אגיד לך למה.

כי איזה זב חוטם יכול לקרוא את הדברים שלה, לחשוב שהם נכונים ולעשות שטויות שמביאות אותך במקרה הטוב לפחח.

ואני לא מדבר על צניעות אלמנטרית כשנכנסים למקום חדש, וירטואלי או אמיתי. מילא היתה כותבת דברים נכונים, אבל לכתוב שטויות מוחלטות ועוד להתעקש עליהן, וכל זה בגלל שהיא עשתה כמה סיבובים עם מדריך בנס הרים....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהתחלה צחקתי ממה שבעלת האיביכסה אמרה, אח"כ הפסקתי לצחוק, ועכשיו בא לי לבכות !! :(

מעיין,

אם לא די שאת טועה, אז גרוע מכך הוא שאת מתעקשת על דברים שאינם נכונים פיזיקלית, אינם נכונים פרקטית, ועולם ומלואו מבוסס עליו - בניגוד לך.

אז קודם כל בואי נזרוק פצצה לאוויר -

אם את מצליחה להוכיח לי שתת-היגוי (שפירושו - הרחבת קוטר הפניה כתוצאה מהחלקת הגלגלים הקידמיים) ניתן לתיקון ע"י הגברת המהירות / הוספת גז - תקבלי ממני קורס נהיגה מתקדמת בביה"ס אלטרנתיבי במתנה !!!

הולך ?

כל מי שמכיר את תאורית "מעגל האחיזה של הצמיג" מבין שמה שאת מתארת הוא בלתי אפשרי. יכול להיות שהיעדר ידע ו/או הבנה מספקים בתחום המוטורי גורמים לך לפרש דברים לא נכון, לנהוג במגבלות של עצמך ומתחת למגבלות הרכב, וכן הלאה, וכאן מקור הטעות.

אבל זו עדיין טעות איומה !

איום עוד יותר הוא המדריך שמלמד אותך דברים כאלו (אלא אם פשוט לא הבנת אותו נכון).

אגב - אם ברכב שלך קיימת מערכת TCS - כדאי שתנתקי אותה לפני שאת יוצאת בהצהרות. באיבכסה, המערכת הזו מדכאת את פעולת המנוע בעת תת-היגוי, ועוזרת לתיקונו. אם זו הסיבה לדברים שכתבת, אז מצבך גרוע פי כמה, שכן :

א. את משתמשת במערכות "הגנה" ואפילו לא מבינה את משמעותן ותיפקודן.

ב. את לא ממש חווה את התנהגות הטבעית של הרכב, אלא חיה על פי חסדיה של המערכת.

ג. כנראה שלא הבנת כלום, וכדאי שתתחילי ללמוד מההתחלה.

לגבי הנעה אחורית, לא הייתי מתחיל אפילו ...

דני 325 G.

פורסם

עזוב דני, היא יודעת, היא ניסתה לבד ואתה וכל המבולבלים האחרים אל תנסו להסביר לה. היא י-ו-ד-ע-ת.

האמת שמדי פגשתי בקורסים את הישראלים הטיפוסיים שיודעים יותר טוב מכולם, כולל המדריך הישראלי, המקומי וראש צוות המדריכים (זה שקוראים לו בצרפת "Chef", מפאת כבודו ובכירותו). הם מבלים קורס שלם בלי ששום דבר מצליח להם ועסוקים כל הזמן בלהסביר שאם אם היו עכשיו באוטוספורט שלהם בישראל הם היו קורעים לכולם ת'צורה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...