Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ברשותי מאזדה לנטיס 323 שנת 2001 מנוע 1600 אוטומט.

לאחרונה התחלתי להרגיש שהעברת ההילוכים לא נעשית באופן תקין - לפעמים בהעברת ההילוך

אני מרגיש כמו "מכה" כזו שהילוך עובר, הדבר קורה רק לפעמים ובדר"כ בהעברה בין הילוך

ראשון לשני.

האם מדובר בבעיה בגיר אשר מצריכה החלפת גיר/שיפוץ? או שמדובר בחיישנים? או בבעיה אחרת?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

המכה שאתה מרגיש בין ראשון לשני היא שחיקה של הקלאץ' שמפריד בין התמסורות בעת העברת ההילוכי. אתה מרגיש את זה בין הילוך ראשון לשני כי בהעברה הזאת היחס בין סבובי התמסורת לסיבובי המנוע הוא גדול מאוד ולכן יש לחץ על הקלאץ'. אם לא החךפת עדיין שמן גיר גש למוסך והחלף שמן גיר ותשים תוסף שמעלה את רמת הצמיגות בשמן וכך מגביר "העברת הילוכים חלקה"...

תעיף מבט בקישור להלןף

http://www.xado.co.il/62758/%D7%93%D7%95%D7%92%D7%9E%D7%900

אישית לא השתמשתי במוצר אבל אמרו לי שהוא עושה עבודה טובה..

בהצלחה!

פורסם

המוצר לדעתי הוא לתיבה ידנית ולא אוט'.

לסוג הגיר של הלאנטיס ( FN ) חל איסור על הוספת תוספים מכל סוג שהוא.

אם מדובר בבעייה מציקה וחריפה גש לאבחון מדוייק .

פורסם

אחד השכנים שלי אמר לי שאולי מדובר בחיישנים של הגיר שצריך להחליף- האם זה נכון?

פורסם

אני גם עברתי את הבעיות ועדיין עובר בעיות לגבי הגיר של הלאנטיס ...

ונראה שיש לך בעיה כמו שלי ...האם אתה מרגיש לפני המכה כאילו האוטו לא סוחב ואז בבום הוא מאיץ ?

או שנותן גז בזמן שיוט כדי להאיץ עוד והטורים עולים בלי שהאוטו מאיץ ?

אצלי אישית האוטו עבר טיפול לפי חמש אלף קילומטר העניין נפטר רק למשך חודש חודשיים

ההמלצה הכי טובה שיש לי אלייך זה לפנות למוסך לבצע דיאגנוסטיקה

בהצלחה ותעדכן אותי

פורסם

פנה ל"י.ס גירים אוטומטיים" שברח' דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת, טל' לספי (חבר הפורום) 057-3868964

או לשותפו יניב 057-4561723 או למשרדם 03-9303488.

מאוד מומלצים.

פורסם

האוטו נוסע מצויין אבל בין ההילוך הראשון לשני יש מעין מכה קטנה כזו ואז ההילוך עובר..ולפעמים הוא עובר חלק..

• תוכן חדש...