Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לרכוש בזמן הקרוב רכב ממגרש מכוניות,המוכר התחייב לי בעל פה שהרכב לא עבר תאונות והוא אמר שהוא מתחייב בבדיקה על שלדה,מנוע וגיר יש למישהו דוגמא לטופס שעליו אני יכול להחתים אותו?

תודה לעוזרים!

ועוד שאלה האם ברגע שאני עושה העברת בעלות בדואר אני יכול לברר אם הרכב משועבד או מעוקל?

פורסם

זה טופס זכרון דברים למכירת רכב אחד מרבים שתמצא באינטרנט. יתכן שיש טובים ממנו.

אתה צריך לפרט בו בדיוק מה מתחייב המוכר לפני הבדיקה ואיזה פגם יהיה עילה לביטול זכרון הדברים.

אם למשל הוא מתחייב (לפני הבדיקה) שהרכב ללא פגיעת שלדה ובבדיקה מסתבר שיש פגיעת שלדה מהותית- הוא מתחייב לשלם את עלות הבדיקה. אשמח לשמוע אם מגרש רכב יסכים לחתום על התחייבות כזו.:wink: סימן שימות המשיח הגיעו.

קח את הרכב לבדיקה במכון אותו אתה בחרת (ולא בעל המגרש) כך תפחית את הסבירות שתיפול קורבן לנוכלות.

קח בחשבון שסוחר רכב הוא מנוסה ומיומן בכל הטריקים הקיימים. תוצאות בדיקת רכב נתונות לפרשנות ואינן חד משמעיות.

בדיקות לגבי שעבוד צריך לבצע גם ברשם המשכונות וגם במשרד הרישוי. עשה חיפוש בפורום!

בהצלחה, היה חזק

zicaron.doc

פורסם

בדיקת שיעבודים אפשר לבצע באינטרנט או בדואר לפני ביצוע העברת בעלות.

אם אתה מבצע בדיקה בדואר והכל תקין, אתה צריך לקוות שתוך 3 דקות הבאות (עד לביצוע העברת בעלות בפועל) לא ירשם שיעבוד, אחרת אכלת אותה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...