Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

טוב אז כמו שהבנתם מהכותרת, החלטתי שכרגע אין לי מספיק כסף לקנות מחשב נייד. ביחד עם העובדה שאני מתחיל ללמוד רק שנה הבאה (והמחשב היה אמור לשמש ללימודים), החלטתי לחכות, וכנראה זה ישתלם לי כי דגמים חדשים יצאו ומחיר של מחשבים שמצאו חן בעיני כרגע, כנראה גם יוזלו בעתיד.

אז במקום מחשב, החלטתי לחפש מכשיר סלולרי במחיר אטרקטיבי עם אינטרנט אלחוטי.

אחרי חיפושים, מצאתי בסלקום את ה-e63 במחיר מאוד כדאי (36 לחודש, עם החזר בשידרוג).

זו עסקה מאוד מפתה שנשמעת מאוד משתלמת מאחר וזה אחד המכשירים הזולים בעלי wifi, שזו בעצם התכונה שהכי חשובה לי.

מה אתם חושבים על המכשיר?

הבנתי שהוא בא עם מערכת הפעלה סימביאן, ואני לא מכיר אותה יותר מדי. האם יש מבחר גדול של אפליקציות לסימביאן? האם היא עדיין רלוונטית בימינו (כשיש את האנדרואיד והאייפון) וממשיכה להתפתח?

תודה :)

פורסם

תראה, לא פירטת את הדרישות והשימושים שלך במחשב/פלאפון.

בגדול, פלאפון לא יכול להוות תחליף למחשב. לא מבחינת יכולת מולטימדיה, לא משחקים, לא יישומי אופיס ולא נעליים.

המקסימום זה גלישה בסיסית למייל, אתרי חדשות ופורומים.

אני אומר את זה אחרי יותר מחצי שנה של ניסיון עם ה-E71, שהוא מכשיר מדהים והוא מציל אותי כל פעם מחדש (השבועיים האחרונים במילואים הוא היה הקשר היחיד שלי לעולם :-D).

הדפדפן הרבה יותר פשוט ואיטי, עריכת מסמכים לא נוחה בעליל, סרטים וסדרות- את ההפרש למחשב אתה תוציא על רופא עיניים :?

בקיצור- אם השימוש היחיד שלך במחשב הוא מייל, YNET וקארז-פורום, תוכל להסתדר עם E63 (שהוא אחיו הקטן של E71).

ליותר מזה, אל תבנה על הפלאפון.

לנושא ה-E63:

לא מכיר את המכשיר לעומק, אבל יש לי את ה-E71. ההבדלים בינהם הם מינוריים (מצלמה יותר בסיסית, טיפל'ה יותר גדול וכד').

הסימביאן הינה מע' הפעלה מצויינת, יישומים לא חסר (אמנם לא אייפון, אבל כתבת שאתה רוצה מחשב ולא צעצוע. בהגדרה- אם זה לא עושה מולטיטסקינג, אז זה לא מחשב), יציבה מאוד בגרסת ה- S60 3RD EDITION.

בכל מקרה, לך לחנות ותשחק איתו כדי לוודא שאתה מסתדר עם המקלדת (האמת היא שאני מת עליה, אבל יש לי כמה חברים שלא התחברו למקשים הזעירים).

פורסם

אין לך כסף למחשב ואתה קונה סלולרי?

סלולרי ייצא לך יקר יותר בשורה התחתונה, אפילו אם תקבל את המכשיר בחינם.

אם אתה רוצה לחסוך כסף, אז תחסוך כסף,

כי כמו שזה נראה עכשיו אתה סתם תשלם גם על מכשיר סלולרי,

גם על חבילת גלישה, וגם על מחשב אחרי שיימאס לך.

מחשב זאת הוצאה (כמעט) חד-פעמית, בניגוד לסלולרי,

שהוא פשוט מכונה לבליעת שטרות במחזוריות חודשית...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סלולרי ייצא לך יקר יותר בשורה התחתונה, אפילו אם תקבל את המכשיר בחינם.

לא הבנתי.

נכון שסלולרי הוא מכשיר לבליעת כסף, אני מסכים איתך ב-100%, אבל אין זה קשור למכשיר עצמו, המפעיל הסלולרי יבלע ממך כסף בין אם תשתמש במכשיר ישן ובין אם תשתמש במכשיר חדש.

בכל אופו, המכשיר נרכש אתמול, ואני חייב לציין שזה מכשיר מדהים.

קודם כל המחיר שלו הוא 20 שקלים לחודש (במקום 36 שראיתי באינטרנט), עם החזר של 15 שקלים, וגם נתנו לי להשאיר את הפלאפון הישן שלי לגיבוי.

חבילת גלישה גם ככה הייתה לי בפלאפון הקודם, ואת רף השיחות שבגינו מקבלים החזר אני ממילא עובר קבוע, אז יוצא שסה"כ המכשיר עולה לי 5 שקלים לחודש.

מישהו מכיר תוכנות מעניינות שאני יכול להוריד לסימביאן?

פורסם

קודם כל תוריד Handy Taskman זה תחליף למנהל המשימות הבסיסי שמראה לך כמה זיכרון פנוי וכמה ראם אתה משתמש.

וכל הסרט עם ההחתמות זה ממש מציק, אי אפשר להתקין כלום אלא אם כן פורצים את המכשיר.

גם אני הבאתי N86 לפני שבוע ובינתיים לא מצאתי שום פאק בפלאפון מצלמה מדהימה יחסית לסלולאר, זיכרון מובנה ענק והכי חשוב - בחינם! (דרך חוקית לכל החשדנים)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כבר יותר משבוע עם הפלאפון החדש, עדיין נדהם כל יום כמה שימושי ונוח הוא :)

יש לי fring שהיא תוכנה מעולה, כמו גם Opera Mobile למרות שיש לי בה באג קטן שאני לא יכול לרשום בה באנגלית (כשאני מקליד אני רואה ריבועים במקום אותיות).

בכל אופן, מי יכול להמליץ לי על עוד תוכנות שימושיות ומגניבות לסימביאן s60 v3?

תודה :)

פורסם

אני משתמש בGPS של סלקום הנוויגטור גם ככה יש לי 120 מגה חבילת גלישה שאין ממש מה לעשות בה בגלל הWiFi אז מנצלים את זה לGPS, השתמשתי בו פעם אחד והוא היה די סבבה.

תורידו Handy Taskman זה משפר לכם את המכשיר ברמות שלא תבינו.

במקום המנהל משימות הרגיל, אז תקבלו אחד מתקדם תוכלו לדעת כמה ראם בשימוש, כמה ג'יגה פנוי בכל זיכרון, להפעיל דרכו תוכניות אחרונות שהפעלתם.

עוד משהו נחמד לבעלי הסימביאן זה LS, מי שיצטרך הורדות שיגיד לי.

התוכנה לא מוחתמת אבל אפשר להחתים אותה למי שיודע.

התוכנה עושה שבמקום להסתבך במעבר בין השפות, לוחצים על המקש האדום לחיצה ארוכה וזה מעביר לאנגלית או עברית או כל שפה שתבחרו בתוכנה.

פורסם
תוריד את waze כמובן, תוכנת GPS לא רעה. מעבר לכך - גם אני אשמח לרעיונות ולינקים לתוכנות טובות.

לצערי ל-e63 אין GPS. לפחות יש לי google-maps שהוא תחליף לא רע לסלולרים נטולי gps.

אברג'ל, פרצת את המכשיר שלך או כל פעם שאתה רוצה להתקין תוכנה לא מוחתמת אתה מחתים אותה?

פורסם
לצערי ל-e63 אין GPS. לפחות יש לי google-maps שהוא תחליף לא רע לסלולרים נטולי gps.

אברג'ל, פרצת את המכשיר שלך או כל פעם שאתה רוצה להתקין תוכנה לא מוחתמת אתה מחתים אותה?

בהתחלה הייתי מחתים בנפרד כל תוכנה, אחרי שרציתי כבר לפרוץ את האנגייג' הבנתי שחייב לפרוץ, אז פרצתי.

ממש עניין של שניה אחרי שיש לך את התוכנה של ההחתמות במחשב כבר.

הורדתי את הפריצה החתמתי שמתי בטלפון והפעלתי, אחרי דקה הוא היה פרוץ כבר.

• תוכן חדש...