Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

הרכב מתוחזק לפי הספר ונוסע כמו חדש, מניע כמו שעון בחורף ובקייץ, הכל בסדר. אבל אחרי תדלוק, בעיקר מילוי מטנק די ריק למלא, הוא בקושי נענה לבקשות המתנע, וכשהוא כבר עושה משהו, אז הוא מקרטע כמה שניות. אח"כ הכל חוזר לקדמות התקינה.

לא רואה כאן תקלה (אלא אם אני טועה, ואשמח לשמוע), רק סקרן מה הסיפור!

תודה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

נוצר וואקום בתוך טנק הדלק,שמקשה על הדלק להישאב .

אמור להיות חור קטן,חריר,במכסה הטנק,שיאפשר לאוויר החיצוני להיכנס .יכול להיות שהוא נסתם.

פורסם

תודה על התשובה, ולא חזרתי לכאן עד שלא הגעתי למכסה המיכל ובדקתי:

- לא רואה חור "נשם", אבל אפשר, דרך הצילינדר של המפתח שיעבור אוויר

- וואקום אכן יש במיכל לפני שאני מתדלק - כאשר פותחים את המכסה שומעים את המיכל נושם לרוווה, אבל עד כמה שאני זוכר, זה קורה בכל מכונית מודרנית?

- כאשר המיכל כמעט ריק ואני עוצר בת. דלק, פותח את המיכל (שנושם לרווחה) וממלא דלק, לכאורה לא אמור להיות שום וואקום, ולהיפך, יש יותר לחץ מהמיכל לתוך צינור אספקת הדלק מעצם גובה הנוזל במיכל?

- זה לא ככה שהמנוע מניע על חשבון דלק שנמצא באיזה "באפר" (כמו הכוסית בקרבורטור) ובצינורות? מה איכפת לו בדיוק, שבדיוק אחרי שהמיכל מולא הוא מסרב להניע ומגמגם?

אני מזכיר, שבכל מצב אחר ההתנעות קלות ותקינות.

נוצר וואקום בתוך טנק הדלק,שמקשה על הדלק להישאב .

אמור להיות חור קטן,חריר,במכסה הטנק,שיאפשר לאוויר החיצוני להיכנס .יכול להיות שהוא נסתם.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

יכול להיות שהדלק עוד לא הגיע למנוע, גם אצלי זה קורה שאני מתדלק מריק לגמרי, נסה לנער את האוטו שלוש שניות ונסה להניע, או שפשוט אל תגיע למצבים של ריק לגמרי.

פורסם

אם כשאתה מתניע את המנוע,ומשאיר את פתח התידלוק פתוח,ולא נדלקת לך נורית תקלה במנוע [check engine ]

אז אני צודק.

אם היא נדלקת ,אז אתה צודק.

פורסם

יקח די הרבה זמן עד שיזדמן לי לנסות - זה מסובך כי צריך לחלץ את המפתח ממכסה המיכל, להניע ולנסות, אבל אני אעשה את זה.

... "צ'ק אנג'ין"... 6 שנים אני מחזיק את המכונית הזו, היו לי גם בעיות עם מע' ההזרקה, אבל מעולם לא ראיתי נורה כזו... כשאשתי תחזור, אני אפתח סוויצ' לראות אם בכלל יש, ואולי הנורית שרופה...? אמורה להיות נורית ביקורת כזו אצלי?

בכלמקרה, עדיין תודה, דב

• ספונסר פורום
פורסם

אם שסתום מחזור אדי דלק(קניסטר) אינו תקין,התקלה שאתה מתאר תופיע,נסה לנתק אותו פיזית ולחסום את הצינור וואקום המחובר אליו לבדיקה.

אורן

• תוכן חדש...