Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3802956,00.html

אני יודע שזה לעולם לא יקרה מסיבות כאלה ואחרות גם אם שר התחבורה מאוד ירצה, אבל מפליא אותי איך המוח הדבילי של הח"כים עובד.

לתת לנער בן 18 רובה במקרה הטוב(שלא נדבר על פעילויות שהוא יוצא עם רימונים, לבנות, וכו') זה בסדר, אבל רשיון נהיגה כנראה שזה כבר מוגזם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3802956,00.html

אני יודע שזה לעולם לא יקרה מסיבות כאלה ואחרות גם אם שר התחבורה מאוד ירצה, אבל מפליא אותי איך המוח הדבילי של הח"כים עובד.

לתת לנער בן 18 רובה במקרה הטוב(שלא נדבר על פעילויות שהוא יוצא עם רימונים, לבנות, וכו') זה בסדר, אבל רשיון נהיגה כנראה שזה כבר מוגזם.

נערים בני 18 שנותנים להם לצאת עם "רימונים" הם מוכשרים ואחראיים, וזאת לא סלקציה שעוברים בני 17 למינהם שמקבלים רישיון.

חוץ מזה , בן 18 עם נשק הרבה פחות מסוכן מבן 18 עם רכב.

אני בעד , לא יכול לראות כבר את הילדים האלה בטוחים שהוא שומאכר בלאנסר של אמא שלהם, בגיל 20 יש טיפה יותר מוח.

פורסם

בארה"ב החוק מתיר רשיון מגיל 16.

בארץ מה תראה אם החוק הזה ייצא לפועל? חיילים יתחילו להוציא בסוף שבוע רכבים ויהיה להם פחות נסיון על הכביש.

אז במקום לעשות פוזות בגיל 17, הם יעשו בגיל 19.

כבר היום החוק להגבלת 2 נוסעים הוא אדיוטי, וכבר יוצא לי לראות נערים שמוציאים שיירות של רכבים (13 נערים שהוציאו 5 רכבים).

כל החוקים כדי להקשות על נערים להוציא רשיון לא יעזרו, מי שרוצה רשיון, יוציא אותו ואת האמת כואב לי לראות בעבודה שלי נערים בני 17 שמוותרים על לימודים כדי לעבוד שהיה את הכסף לרשיון.

מה יוצא מזה? מי שמוציא רשיון יהיה גם פחות משכיל, חבל שהמדינה נותנת גזירות כלכליות גם לגילאים האלה.

הדרך הכי טובה היא הסברה, אני זוכר שבצבא הראו לנו תאונות מזעזעות ואחרי שאחד מהחברים ליחידה עבר תאונה קשה, אז רוב היחידה החליטו שהם נוהגים יותר רגוע, אין מה לעשות גם אם לא יבינו פעם ראשונה...אחרי 10 פעמים הם יהיו כבר חייבים להפנים את זה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי זה רק דיבורים, אבל בכל מקרה אם יעשו את זה זאת תיהיה שטות מוחלטת.

איך חייל קרבי יוכל למצוא זמן ללמוד נהיגה?

הגיל הוא לא הסיבה לתאונות, אלא השיטת לימוד נהיגה, שבארץ היא פשוט על הפנים.

פורסם

אמנם זה בטח לא יזיק מבחינת תאונות הדרכים, אבל חיילים קרביים (או בבסיסים סגורים) יוכלו לשכוח מלצאת בסופי שבוע. אם ישראל כץ היה רוצה להוריד את תאונות הדרכים, הוא היה מביא לזמינות תחבורה ציבורית בסופי שבוע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חולק על דעתו של מי שלא מסכים!!

אני בעד לגמרי! ואני לא מאמין שסוף סוף יצא משהו נכון ממשרד התחבורה המעפן הזה!

וכל מי שמתחיל להשוות לגיל 18 ולצבא.

ילד בן 18 עם רימון לא מסתובב איתו על הכביש וזורק אותו על אנשים אלא על מחבלים וגם זה תחת עיניים מפקחות של שני מפקדים!

וכן! ילדים כן עושים תאונות בגיל 17! ו18! וגם19! למרות שבגיל 19המוח מתחיל לקלוט איפה הוא נמצא והחשיבה הרבה יותר הגיונית, רגועה, בוגרת, וממוחשבת.

בגיל 17 ו18 רוב(לא מכליל) הנוער כן עושה שטויות וכן כל ילד חושב שהוא בריאן אוקונור! (מהיר ועצבני) ועושה שטויות על הכביש.

אין סיכוי שבעולם, שאם החוק הזה נכנס, מספר התאונות לא מצטמצמות בלפחות 50%.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

למען הסר ספק, אני בן 23 אוטוטו ככה שאין לי אינטרס לגילאי 17.

אבל תרשו לי לשאול את מי שמצדד בחוק, באיזה גיל הוצאת רשיון?

אם התשובה היא 17, אז כבר מדובר בצביעות, מדוע אתה שנהנית מ"פריבילגיה" והוצאת רשיון בגיל 17, פתאום שאתה כמה שנים על הכביש, אתה לא רוצה שנערים בגיל שאתה הוצאת רשיון יוציאו רשיון.

עוד סיבה מדוע אני לא תומך בחוק, מדינת ישראל היא מדינה ש"גזרה" על נערים שגיל 18-21, במקום להנות בו או ללמוד לימודים גבוהים צריכים לשרת את המדינה, אז עכשיו ךא תיתן להם אפשרות להוציא רשיון.

עוד דוגמא: מכירים את הדיבורים של חייל קרבי שמתבאס שג'ובניק יוצא כל היום לבית ומבלה עם בנות, תוסיפו לזה שלג'ובניק יהיה אפשרות להוציא רשיון בגיל יותר מוקדם, ומה ייצא לנו, פחות מוטיבציה לשרת בקרבי במדינה שגם ככה נלחמת שתהיה השתמטות נמוכה.

לדעתי הדרך היחידה למנוע תאונות, זה לפגוע לכל הנהגים הצעירים והמופרעים בכיס, הרי כולם יודעים איך זה בגיל 17 לעבוד קשה עם זה שאתה לומד כדי להוציא את הרשיון המיוחל, אז אם יתחילו לקנוס נערים במהירות מופרזת/אלכוהול/נהיגה בקלות ראש והם יראו שכדי לשלם קנסות צריך לעבוד קשה, אז הם ילמדו, ובמקום לתת להם עוד אגרות כדי להוציא רשיון עדיף שידרשו מהם לעבור קורס נהיגה מתקדמת שיראה להם איך הם יכולים להגיע בקלות למצבים של החלקה ואיבוד שליטה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כרגיל , במקום לטפל בשורש, מוצאים לתקשורת פופוליזים זול.

יעשה טוב שר התחבורה אם יידאג לפיתרון כולל ואמיתי ולא להצהרות זולות ללא כל תוכן ואו ערך.

תחילת הפיתרון הם בלימודי נהיגה מקיפים וברמה גבוהה, ולא בבדיחה הנקראת היום לימודי נהיגה.

השתלמות במגרש סגור לאחר שנת נהיגה ראשונה, שחצי שנה ממנה תהיה בליווי ולא 3 חודשים כיום.

ולא יעזור דבר, אכיפה ונוכחות משטרתית אשר עסוקים היום עם דבורות , ממלזים ומצלמות אלקטרוניות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
וכן! ילדים כן עושים תאונות בגיל 17! ו18! וגם19! למרות שבגיל 19המוח מתחיל לקלוט איפה הוא נמצא והחשיבה הרבה יותר הגיונית, רגועה, בוגרת, וממוחשבת.

ובטוח שבגיל 20 החוש האחראי עולה פלאים ואחוז המעורבים בתאונות יורד. זובי

תאונות דרכים, או יותר נכון "תקריות מוטוריות*" הן תוצאה של אופי דפוק, לפיו כל אחד סגור בתוך הקונכייה שלו ולא מעניין אותו מה קורה מטר אחד לפניו, מאחוריו ומצדדיו.

כשיתחילו להתנהג כמו בני אדם ויפסיקו להתנהג כמו חיות, זה יתבטא בכל תחומי החיים וגם בכמות התקריות המוטוריות* בכבישים.

תמשיכו לתקוע את הראש בחול

*- "תקריות מוטוריות"- הצעה לתחלופה למושג המפגר והלא נכון- "תאונה". תאונה זה משהו שאי אפשר למנוע. 99% מה"תאונות" בארץ יכולות להימנע.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
נערים בני 18 שנותנים להם לצאת עם "רימונים" הם מוכשרים ואחראיים, וזאת לא סלקציה שעוברים בני 17 למינהם שמקבלים רישיון.

אני בעד , לא יכול לראות כבר את הילדים האלה בטוחים שהוא שומאכר בלאנסר של אמא שלהם, בגיל 20 יש טיפה יותר מוח.

אני לא יודע על מה אתה מדבר, אבל חייל שמוכשר ליזרוק רימון זרק אחד פעם אחת במטווח והוכשר.

ראיתי מספיק אנשים שלא הייתי נותן להם אקדח קפצונים מסתובבים עם כדורים בקנה/רימונים ושאר שטויות אז להגיד שכול אותם חיילים מוכשרים ואחראיים זו שטות גמורה.

אם אתה לא מוכן לתת לנער בן 18 אפשרות להוציא רשיון אתה לא יכול לגייס אותו לצבא זו הפילוספיה שלי.

הדבר היחיד שיכול לדעתי לעזור הוא לשנות שני דברים חשובים: שיטת הלימוד והענישה.

אם לימוד נהיגה ישולב בקורס נהיגה מתקדמת וסוג של קורס בטיחות חינוכי במקום לגנוב מאוד שקלים על טסטים ואגרות המצב יהיה יותר טוב.

בנוסף יש לדאוג לענישה כבדה לנהגים חדשים בכביש- שלילה ארוכה של מינימום 3 חודשים על עבירות תנועה+קנסות כבדים ירתיעו צעירים מלעשות שטויות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
למען הסר ספק, אני בן 23 אוטוטו ככה שאין לי אינטרס לגילאי 17.

אבל תרשו לי לשאול את מי שמצדד בחוק, באיזה גיל הוצאת רשיון?

אם התשובה היא 17, אז כבר מדובר בצביעות, מדוע אתה שנהנית מ"פריבילגיה" והוצאת רשיון בגיל 17, פתאום שאתה כמה שנים על הכביש, אתה לא רוצה שנערים בגיל שאתה הוצאת רשיון יוציאו רשיון.

הוצאתי בגיל 17.5. עד גיל 19 נהגתי כמו מטומטם וחשבתי שאני מלך העולם, מסתבר שגם המון אחרים בגיל ובשכבה שלי -בסביבות 85% מהם גם היו כאלה!

לא דו פרצופי אלא מבין מהטעויות שלי, פשוט לי היה המזל לא לגמור בתוך עמוד תאורה כמו שלושה ילדים אחרים בגיל 17 שקרה להם בנתניה ולא זכו לשרוד את זה!

עוד סיבה מדוע אני לא תומך בחוק, מדינת ישראל היא מדינה ש"גזרה" על נערים שגיל 18-21, במקום להנות בו או ללמוד לימודים גבוהים צריכים לשרת את המדינה, אז עכשיו ךא תיתן להם אפשרות להוציא רשיון.

יש גם אנשים שבגיל 30 אין להם רישיון אבל תארים יש להם, רוב הסטודנטים לא מחזיקים מכוניות היום.

מה לעשות שבמדינה שלנו צריך לעשות צבא. מלבד זאת, הצבא מספיק מאורגן כדי שחיילים יוכלו להוציא רישיון גם תוך כדי שירות קרבי ואפילו לתת הטבות ברישיון לקרביים! כמו שעושים עם הלימודים.

עוד דוגמא: מכירים את הדיבורים של חייל קרבי שמתבאס שג'ובניק יוצא כל היום לבית ומבלה עם בנות, תוסיפו לזה שלג'ובניק יהיה אפשרות להוציא רשיון בגיל יותר מוקדם, ומה ייצא לנו, פחות מוטיבציה לשרת בקרבי במדינה שגם ככה נלחמת שתהיה השתמטות נמוכה. ערמה של שטויות, מלבד הנימוק הקודם שלי, ג'ובניקים לא יכולים להרשות לעצמם רישיון ב350 שקל בחודש, וניצא מנקודת הנחה שיש כאלה שזכו לזה(אבא/אמא, עבודה, חיסכון וכו') הם היו מצליחים להוציא רישיון גם בתור לוחמים, יש רגילות, מיוחדות, מענקים ופיתרון לכל דבר. עדיף לוחם בלי רישיון מאשר זאטוט בלי ניסיון.

לדעתי הדרך היחידה למנוע תאונות, זה לפגוע לכל הנהגים הצעירים והמופרעים בכיס, הרי כולם יודעים איך זה בגיל 17 לעבוד קשה עם זה שאתה לומד כדי להוציא את הרשיון המיוחל, אז אם יתחילו לקנוס נערים במהירות מופרזת/אלכוהול/נהיגה בקלות ראש והם יראו שכדי לשלם קנסות צריך לעבוד קשה, אז הם ילמדו, ובמקום לתת להם עוד אגרות כדי להוציא רשיון עדיף שידרשו מהם לעבור קורס נהיגה מתקדמת שיראה להם איך הם יכולים להגיע בקלות למצבים של החלקה ואיבוד שליטה.

יש המון, המון, ילדים שההורים שלהם פשוט יכסו להם את זה וגם אם יענישו את הילד שלהם הוא לא ילמד לקח.

תפגע לנהג צעיר בכיס הוא יסע טיפה יותר רגוע אבל יסמן לעצמו כל מיקום אפשרי של ניידת או מצלמה ובשאר הזמן פשוט יסע כמו מטורף, נהיגה פרועה היא מחלה שגורמת לחוסר חשיבה, רק טראומה או התבגרות רצינית יכולים להעלים אותה במכה אחת, לא 750 שקל קנס, עובדה שהיום מחרימים לאנשים שנוהגים תחת השפעת אלכוהול את הרכב אבל עדיין יש שיכורים על הכביש בסופ"שים.

על דבר אחד אני כן מסכים איתך וגם אחזק אותו קצת.

יש לבטל את קורס הנהיגה המונעת, לפי מה שאני יודע זה פשוט בדיחה אחת גדולה(לא יצא לי לבקר שם טפו,טפו,טפו).

במקום זאת יש לבצע קורס כל שנתיים, שיבחון את השליטה ברכב בנסיעה ברוורס, בבלימה, בנסיעה בין קונוסים ומצבי חירום.

קורס נהיגה מתקדמת צריך להיות חובה , אבל קיים סיכון שיעשו אחרי הקורס מה שעשו חיילים בשנות ה90 - ינסו ליישם מה שלמדו- על הכביש.

ואחרון חביב, בסוף תקופת המלווה, לבצע טסט פנימי חוזר עם בוחן נהיגה, על מנת לקבוע אם הנהג כשיר לנסיעה על הכביש ביום יום או להאריך לו את המלווה בעוד חודש עד למבחן הבא.

נכון שזה נוקשה, אבל מטעויות עבר שלי ושל אחרים זאת השיטה הכי נכונה להוציא בה רישיון.

שביט.

בכל מדינה תמצא אנשים עם אופי דפוק שלא משתנה לא משנה מה, אבל יש דבר אחד שלא תוכל להתווכח איתו לא משנה כמה תנסה לשכנע את עצמך - ילד בן 17-18 הרבה יותר מושפע מילד בן 19 ו20!

אין אדם שלא ראה שכול בחייו, בין אם זה על הכביש, בצבא, או דרך מצערת אחרת כלשהיא, אחרי דברים כאלה ואחרי שהוא רואה את ההורים של אותו אדם מתאבלים, הוא מתבגר ומבין שיש לו מה להפסיד.

ההבדל בין הטיפשעשרה ל20 הוא עצום!!

rctguy.

ראית פעם ילד בן 18 זורק רימונים לכביש או יורה בm16 על מכוניות?

והאנשים שקורים להם תקריות ירי בצבא כתוצאה ממשחק עם נשק - להם אין רישיון?!

הפילוסופיה שלך שגויה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

מוכשרים ואחראיים? אתה לא באמת רציני. בן 18 הוא בן 18 בין אם זה עם נשק ביד ובין אם זה על הכביש.

הצעה שטותית שרק מראה עד איפה עומק החשיבה של הח"כים שלנו מגיע. לא רואים מעבר לקצה האף ומחפשים פתרונות קסם.

פורסם

וכן! ילדים כן עושים תאונות בגיל 17! ו18! וגם19! למרות שבגיל 19המוח מתחיל לקלוט איפה הוא נמצא והחשיבה הרבה יותר הגיונית, רגועה, בוגרת, וממוחשבת..

רק בגיל 30 זה קורה.

לפני כן, שלא ייתנו לנהוג.

הסטטיסטיקה לא משקרת!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...