Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

785 או 9887

VitaliGal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב, יש לי כרגע קלריון 785 שקניתי חדש לפניי כחודשיים, עכשיו יש לי אפשרות להחליף אותו באלפיין 9887 משומש עם זמן לא ידוע אבל עם אחריות ל 3 חודשים ואני מוסיף רק 100 שקל, שווה או לא?

כעיקרון אני אוהב את הקלריון שלי ואוהב לעבוד עם USB. את הקלריון אני לא מכיר אבל אני יודע שהוא אחד הטובים שיש. מה אתם אומרים? הייתם מחליפים?

פורסם

לא הייתי מחליף.

שני המוצרים ממוצבים בערך באותה רמה, יש המעדיפים את האלפיין ויש את הקלריון.

יש לך מכשיר טוב וחדש ביד, שאתה יודע בדיוק מה עבר עליו, למה להחליף ועוד בתוספת כסף למשהו עלום ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

למרות העדפתי את ה9887, במקרה דנן לא הייתי ממליץ להחליף.

את השאלה הזו היית אמור לשאול קודם רכישת ה785, או אז הייתי ממליץ בחום על ה9887.

לדעתי הוא ממוצב תחת ה9887 אך סה"כ מדובר במכשיר טוב מאד.

פורסם

אני אישית אוהב מאוד את הסאונד של אלפיין,כמובן שבדיקה אובייקטיבית תהיה בסט אפ זהה או לפחות דומה ככה שתוכל לעמוד על ההבדלים

הקלריון בסדרות הגבוהות בהחלט מכשיר מצויין,אבל מאוד בהיר ופולט הכל לטוב ולרע

האלפיין מפורט לא פחות אבל עם קצת עידון ופשוט (לטעמי) נעים יותר בפועל

אישית יש לי את ה9887 אחרי ששמעתי לא מעט מכשירים טובים (עד הHX2) והאלפיין פשוט נשמע לי נכון יותר

נטו עיניין של טעם

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תודה על התגובות.

אני יורד מזה.

פשוט המחיר היה די משתלם, אני קניתי את שלי ב-1000 שקל חדש בקרטון, והאלפיין עולה גם 1000 שקל, חבר שלי היה לוקח את הקלריון שלי ב-900 וזה הסיפור.

אגב, אם מישהוא מעוניין באלפיין המשומש ב-1000 או בקלריון חדש ב-1000 (אני לא קשור לא מבחינה פרסומית והם לא חברים שלי ואני לא מקבל על זה כלום) אז תכתבו לי בפרטי ותקבלו מס' טלפון. אני רק יודע כמה מקומות והעניין שלי זה לעזור למי שמעוניין לרכוש במחיר זול.

• תוכן חדש...