Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך פותחים חשבון בPAY PAL?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במידה ואין ברשותי כ.אשראי בינלאומי, מה האופציות שלי?

יש 2 אופציות, אחת מעולה השניה טיפה פחות.

המעולה היא שאתה יכול להוציא כרטיס לאומי קארד, שהוא Debit Card שאתה מחליט כמה כסף לשים בו. אפשר להכניס בו כסף אפילו מתחנות של Yellow ככה שזה מאוד נוח, והוא גם בינלאומי ואין שום בעיות לעשות איתו קניות (כמובן מצריך שיהיה על הכרטיס סכום שיתאים לרכישה). זה בעצם כרטיס ויזה רגיל לכל דבר, עם תוקף של כמה שנים טובות וכו', רק שאתה קובע מה הסכום שיהיה בו כל הזמן.

האופציה השניה היא ללכת לדואר, לבקש לקנות כרטיס ויזה נטען, שזה גם נחמד, רק יותר מסורבל וגם הדואר לוקח כ-20 ש"ח עמלה על כל הטענה של הכרטיס אם אני לא טועה. כמו כן התוקף שלו הוא לא מדהים (כחצי שנה נדמה לי), והוא לא על שמך ואחרי שנגמר התוקף, אם היה עליו כסף, הוא הלך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אופציה שלישית (ומה שאני משתמש)

שירות ISRACARD WEB של חברת ישראכרט.

כל כמה חודשים אני רוכש כרטיס (זה מעין כרטיס ויררטואלי,עם 16ספרות שנחוצות) בכל סכום עד 1000ש"ח

תוקף לשנה עם קוד 3ספרות כמו כרטיס רגיל

היתרון הגדול שברגע שנגמר הכסף,אי אפשר להכנס למינוס או לחרוג.

חסרון משמעותי - אם רכשת כרטיס,הדפסת פרטים ואיבדת בכל זאת - הלך הכסף והכרטיס.

אפילו בישראכרט עצמם מודים שהפרטים לא שמורים אצלם ואין אופציית שחזור.

אחלה פתרון וזה גם מתפקד בתור MASTERCARD :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...