Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם משאבת דלק חדשה של פיאט ספיידר עולה בארץ 100 ש"ח, אז למה זו צריכה לעלות פי 3.5? איפה ההיגיון ?

מכאנית או חשמלית? לספיידר (קרבורטור) שלך יש משאבת דלק מכאנית והיא בהחלט זולה יותר. מומלץ אגב להסב למשאבה חשמלית, במיוחד אם האוטו לא נוסע כל יום.

:turn-l:
פורסם

מה הטעם לא להסב "לגמרי"? איך אתה מתכוון לעשות את זה - במקביל?

תעיף את המשאבה המכאנית ותרכיב במקומה בבלוק מנוע לוחית ואטם (כמו ב-132 המוזרקות). תרכיב משאבה חשמלית מוסלקת היטב ותקבל התנעה קלה אחרי עמידה ממושכת, ואמינות עדיפה (ומראה אותנטי)

אגב, למיצובישי יש משאבה מצויינת - אתה לא חייב להנעל דוקא על סובארו.

:turn-l:
פורסם
משאבה חיצונית של קרבורטור (לא הזרקה).

לא חליפית, אלא מקורית בלבד.

יש עדיין בארץ חדשות כאלו ולא מפירוק ?

האם התמונה הזו - זה משאבה מקורית או חליפית ? מצאתי אחת באינטרנט שטוען שזו מקורית.

סתם לידיעה בלבד

נסעתי על רכב מקורר אויר במשך 25 שנה עם משאבה חשמלית שפורקה ממתקן הקפאה של משאית הובלה בקרור,משאבה אמריקאית פשוטה וסופר אמינה שעבדה עד שמכרתי את הרכב,היא היתה מעט כבדה אבל סופר אמינה.

פורסם

זהו קניתי אחת היום. 360 ש"ח מקורית. היה עליה באמת סמל של מיצובישי. הקופסא של סובארו ואני אומר למוכר, אתה עובד עליי זה של מיצובישי והוא נשבע לי שזה מקורי. :lol:

בקיצור, הרכבתי על הפיאט, למרות שאני לא כל כך אוהב את הרעיון, אבל אחרי שלושה משאבות "מקוריות של ספיידר" שניסיתי השבוע וכולם לא התאימו, התייאשתי ועברתי לחשמלית. הרכב מניע בנגיעה. מה שכן הרעש בהתחלה קצת מעצבן. צריך להתרגל לזה. :lol:

יאללה בואו נסגור את הנושא.

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש. קנית מג'נרל ברקס? מקווה להיות בת"א השבוע, אקנה גם.

תרכיב משאבה חשמלית מוסלקת היטב ותקבל התנעה קלה אחרי עמידה ממושכת, ואמינות עדיפה (ומראה אותנטי)

יש קשר גם להנעות קרות? גרמת לי לחשוב אחורה קצת, נזכרתי שמאז שהחלפתי לחשמלית

אני לא זקוק לצ'וק והאוטו מניע במכה ראשונה גם בקור הצפוני אחרי שבוע-שבועיים בלי הנעה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
זהו קניתי אחת היום. 360 ש"ח מקורית. היה עליה באמת סמל של מיצובישי. הקופסא של סובארו ואני אומר למוכר, אתה עובד עליי זה של מיצובישי והוא נשבע לי שזה מקורי. :lol:

בקיצור, הרכבתי על הפיאט, למרות שאני לא כל כך אוהב את הרעיון, אבל אחרי שלושה משאבות "מקוריות של ספיידר" שניסיתי השבוע וכולם לא התאימו, התייאשתי ועברתי לחשמלית. הרכב מניע בנגיעה. מה שכן הרעש בהתחלה קצת מעצבן. צריך להתרגל לזה. :lol:

יאללה בואו נסגור את הנושא.

עשית נכון !

פותר המון בעייות הנעה ואמין בטרוף.

תתחדש.

• תוכן חדש...