Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלתי בכמה פרוייקטים מעניינים בחו"ל לשיפורי קוסמטיקה לרכבים. אחד מהם הוא פשוט צביעת גג הרכב לצבע שחור הנותן הדמייה של גג פנוראמי(אבל בהחלט כל צבע אחר אפשרי).

השאלה הנישאלת האם זה חוקי במדינתנו? האמת שהייתי בטוח בהחלט שכן.. עד שחשבתי והעלתי בדעתי שבמקום שאנו חיים אולי גם פרט שולי שכזה אוסרים בשינוי.

תמונה להמחשה ( לא מדובר על גג פנוראמי שמגיע מהמפעל אלא צביעה כללית של גג הרכב) :

246ug5y.jpg

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

זה לא אותו דבר.

הפאביה מגיע ככה מהמפעל, אם תצבע את סיאט שלך את הגג לורוד (חס וחלילה) לא נראה לי שיתירו לך.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אפשר לצבוע לא רק את הגג אלא כל חלק באוטו בצבע אחר.

ברישיון זה יקרא רב גווני.

מי שזוכר היתה פולו כזאת לפני כמה וכמה שנים.

attachment.php?attachmentid=27770&d=1111660570

1678462_680.jpg

פורסם

כיעור שכזה מזמן לא ראיתי.

הכל אפשרי השאלה כמה אש זה ימשוך אליך מכיוונים שונים,והמבין יבין!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

צביעה של הגג בצבע שונה משאר הרכב - חוקי.

אם הרכב צבוע בשני צבעים, ירשם ברישיון הרכב רק הצבע העיקרי, זה שמכסה את רוב שטח הרכב, ולגבי הצבע המשני לא יהיה שום איזכור, כאמור, זה חוקי ותקין.

ומי שלא הבין - הפולו "ארלקינו" בתמונת כאן, זה דוגמת צביעה מקורית, שהגיעה ככה מהיצרן.

אני לא בטוח, שברישיון שלה נרשם "רב גווני". לדעתי, פשוט היה כתוב "צבע אחר"

פורסם

תודה רבה למגיבים.

המטרה הבאה שלי זהו רכב פרייבט ספורטיבי למחצה כמובן בצבע לבן נותר לי לקוות שעוד אעשה לו פרוייקט וזה יפורסם כאן בפורום...

dreams dreams dreams do not come true

• תוכן חדש...