Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל העוזרים.

אני מעוניין להתקין אצל חבר רמקולים ברכב.

מי שמכיר את האוטו יודע שהרמקולים המקוריים הם בעצם רק זוג ומקדימה.

אני מחפש רמקולים לשים מאחור על מנת שאוכל לשמוע בצורה איכותית יותר.

אני לא מחפש משהו יקר אלא משהו הכי טוב והכי איכותי שאפשר למצוא בגבול של ''כמה שקלים''.

ראשית הבחנתי במן הכנה לרמקולים מאחורה ואיני בטוח אם זה באמת כך, אז ראשית האם זה באמת כך

והאם אפשר להתקין שם רמקולים בצורה כזאת שזה לא יפריע לפתיחת המשטח של תא המטען מאחור ולסגירתו.

16102009122.jpg

16102009123.jpg

מצאתי רמקולים שהתיאור שלהם נשמע מאוד מעניין וקורץ במיוחד במחיר אז אשמח לחוות דעת לגבי זה:

http://www.ninja-polo.info/index.php/pioneer-tsg1612r.html

האם הרמקולים הללו טובים? שוב, אני מחפש את האיכות הטובה ביותר שאפשר למצוא בתקציב כזה.

סביב מה ינועו מחירי ההתקנה של זוג רמקולים אילו?

ושלישית, הבנתי שהרבה משתמשים במילה ''קומפוננט'' ואני הבנתי שזה קשור לעניין שלי, אשמח לדעת מה זה.

סליחה מראש על הבורות ועל מטח השאלות.

שבת שלום. שלומי.

שלומי.

פורסם

להעביר לפורום אודיו סטראו, והאיכות ביחס כמעט ישיר למחיר.

בתקציב כזה אין איכות, אבל לשמע חדשות ב100 FM זה קטלני. 

חבר אמיתי זה אחד שיקנה 2 בזוקה ולא זום אחד

• תוכן חדש...