Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני שבוע החלפתי קלאצ' בגלל מוביל שבור. החליפו לי הכל קומפלט.

הכל עובד מצויין רק שהופיעו רעשים שנשמעים כמו טירטור או טיקטוק שנעלמים בעת לחיצה על הדוושת קלאצ'.

יש לציין שהם לא קבועים, פעם יש רעשים ופעם אין רעשים.

יש למישהו מושג או רעיון מה זה יכול להיות?

אני אהיה במוסך רק בשבוע הבא, והייתי רוצה לדעת בנתיים מה זה יכול להיות..

תודה לעונים!

פורסם

תודה רבה, עזרת מאוד!!:-D

עכשיו השאלה שנשארה רק (לא נתנו על זה תשובה)- אחרי שאני אוודה שזה לא בעיה בשמן גיר,

הרעשים הופיעו כמה ימים אחרי החלפת קאלץ', משהו בתהליך החלפת הקלאץ יכול לגרום לבעיה הזאת בגיר?

או שזה פשוט צירוף מקרים שהבעיה הופיעה אחרי החלפת קלאצ'?

תודה!

פורסם

זו בעיה דיי מוכרת בגירים הללו שאלה אם אכן העיבה בגיר עצמו כי אם החליפו מצמד ולא החליפו את מיסב הלחץ יכול להיות שהוא גם מקור הרעש, אז לך למוסך שיחליט מהו המקור ואם הוא בתוך הגיר אז זה צירוף מקרים מצער.

פורסם

פותח השרשור רשם כי הרעשים קיימים כאשר הקלאץ לא לחוץ ומפסיקים כאשר לוחצים על הקלאץ.

מיסב לחץ מרעיש - כאשר הקלאץ יהיה לחוץ.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

שלום וחג שמייח

יקרי!

מירב הסיכוים הוא שבזמן הרכבת הגיר למקומו כיפפו אצבע או אצבעות בדיאפרגמה של המצמד והרעש שאתה שומע הוא חיכוך של אצבע בולטת שנוגעת במיסב. אם אני צודק אז בפעם הבאה לך למכונאי טוב יותר.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה על התשובות,

הרעש מופיע כשהרכב חם, ובלחיצת מצמד עד הסוף מפסיק.

החליפו לי מוביל, מייסב לחץ וקלאץ.

טוב, אבדוק את מה שניתן לבדוק ונקווה לטוב.

תודה רבה!

• תוכן חדש...