Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי אקסנט שנת 98 עם 133000 ק"מ.

יש לי הרגשה שהבולמים שלי עייפים, הרכב ברשותי רק כמה חודשים ככה שאין לי מושג איך הרכב מבחינת נוחות ועד כמה באמת הם עייפים או שאני מדמיין.

האם יש בדיקה שאני יכול לעשות בעצמי בכדי לראות אם הם באמת גמורים, או שיש מכשיר במוסכים שעושה את אותה בדיקה?.

כבר ביררתי לגבי עלויות ונאמר לי שהחלפה של כל ה 4 בולמים למקוריים של חברת MANDO עם עבודה 1350 שח.

האם זה מחיר סביר?

תןדה מראש.

פורסם

אם אתה מועך את הבולם- יושב מעל הגלגל או משהו בסגנון- ועוזב, בולם תקין יחזיר את הרכב למצב הראשוני מיד.

אם הבולם תקול, הרכב יתנדנד מעט.

דבר נוסף, בולם תקול לעיתים גורם לכך שאם הרכב נכנס למהמורה בסיבוב, הוא יזרק מעט החוצה מהסיבוב.

אתה גם יכול לחפש סימנים של נזילת שמן או מכות על הבוכנה של הבולם.

תסתכל גם כאן:http://www.monroe.co.il/frames8.htm

פורסם

כן אני מכיר את האתר ביקרתי שם לא פעם.

טוב נראה כבר מה נעשה פשוט מתחיל להשבר לי הגב כבר.

יש איזה קטע בדרך שאני נוסע שיש שם מן שקע בכביש שום פשוט הרכב מתרסק אני מרגיש מכה כאילו הרכב הגיע לתחתית.

אולי פשוט אני לא אסע משם יותר וזהו. נחסוך כסף.

פורסם

אל תשכח שהאוטו שלך הוא לא פאר היצירה מבחינת נוחות.

תחסוך כסף ותחליף אותו לרכב נורמלי ואז לא תרגיש שהרכב מתרסק בבורות.

לגבי הבולמים עצמם - מעולם לא שמעתי על החברה הזו, כמו כן צריך להחליף בד"כ גם מיסבים ותושבות בלם ויש לי הרגשה שלא שמו לך את זה בתמחור.

בסיטרואן קסארה רביעיית בולמי בילשטיין + תושבות + מיסבים תומחר במעל 2000 ש"ח, קח את זה בחשבון.

• תוכן חדש...