Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מחפש רכב בשביל חבר שהשתחרר החודש והתחיל ללמוד זה עתה.

הוא רוצה רכב 5 דלתות סדאן שיהיה חסכוני מבחינת דלק ביטוח וטיפולים (יש חיה כזאת ? )

ממוצע נסיעות שבועי הוא 300 ק"מ

האופציות העומדות בפניו הם:

מאזדה 626 מבחינת דלק וביטוחים היא יקרה

מאזדה 323F

קורולה לונה - 5 דלתות

אקסנט 5 דלתות

חשוב בג'אז גדול ונפח אחסון וגישה מפנקת לתא מטען

זה המרכב שהוא מחפש, שנת 98 ומעלה,

מה את מציעים? הערות והארות יתקבלו בכיף.

תודה לכולם

getImage.jpg

5489343.jpg

7428595.jpg

פורסם

אם תמצא שמורה אז רק אוקטביה! שטח הטענה ענק, בין הגדולים בקטגורייה.

גם לגבי הקורולה לונה הייתי ממליץ, קצת פחות שטח הטענה מהאוקטביה אבל המכלולים דומים לקורולה 4 דלתות, וזה אומר רכב זול ואמין לאחזקה.

תקרא קצת פה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=280275&highlight=%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA+%D7%A1%D7%93%D7%90%D7%9F

פורסם

למה הוא מתעקש על רכב בתצורה הזאת? מה כבר יש לסטודנט להוביל באוטו שצריך בגאז' גדול ומנוע חזק?

כל זמן שאין סיבה מוצדקת אני לא מבין למה לא לרכוש רכב מקטגוריית המיני בעל מנוע צנום ועדיפות לתיבה ידנית, אם חסכון נמצא בראש מעייניו (ואני מהמר שכן).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אני מסכים איתך, אני המלצתי לו על פונטו וגטס או סיריון

חשוב לו נפח הוא מעביר דברים גדולים בשביל המשפחה פעם בכמה שבועות

פורסם

למה לא ללכת על פורד פוקוס הצ'בק שנת 2000-2001 ?

גם אמינה יחסית, נפח ההטענה יספיק בהחלט, מהנה לנהיגה, ביטוח זול, צריכת דלק ממוצעת 1:11 (אצלי לפחות).

בברכה,

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם
אוקטביה זה אוטו טוב אבל כמעט ובלתי אפשרי למצוא אחת שמורה

וקורולה לונה כן?! הן נדירות הרבה יותר.

יש מספיק אוקטביות למכירה, ובטוח שניתן למצוא אחת שמורה.

• תוכן חדש...