Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קליאו ספורט יכול להכנס לתקציב, וראה לי אוטו שיש לו פוזה יחסית

לא רושמים.

איזה קליאו ספורט עולה 30 אלף שקל? הקליאו הזול ביותר עולה מעט פחות מפי3 מ30 אלף שקל.

גיא.

פורסם
קליאו ספורט יכול להכנס לתקציב, וראה לי אוטו שיש לו פוזה יחסית

לא רושמים.

איזה קליאו ספורט עולה 30 אלף שקל? הקליאו הזול ביותר עולה מעט פחות מפי3 מ30 אלף שקל.

גיא.

אולי הוא התכוון לקליאו ספורט הישנות (rsi), שהם בערך הדבר הכי רחוק מפוזה שיש.

דניאל

פורסם
אני לא סגור על איך נמדדת פוזה, אבל אני מודד אותה דרך תגובות של המין היפהכלפי אוטו מסויים...

ולאחר מספר חזיונות של אסטרה GSI (מהשנים הטובות שלה...) חלקן משופרות מאוד ועם בודי-קיטס וחלקן מקוריות, אני יכול בפה מלא לומר שהתגובות שלי היו הזלת ריר מתקדמת בעוד שבת זוגי היקרה (שבהחלט יש לה טעם במכוניות...) פלטה לעברי בשעמום "זה נראה כמו אופל אסטרה..."

אוטו עם פוזה יכול להיות למשל (בתקציב הזה כמובן):

רנו 19 קבריו (לא שיש יותר מאחת או שתיים כאלה בארץ.... אבל הן בטח עולות בסביבות המחיר הזה)

גולף קבריו (במחיר הזה תוכל להביא שנת 90-93 אני חושב, שזה אומר שיכול להיות שמדובר בצורה הישנה יותר (והיפה יותר לטעמי) - MK II)

אני מאמין שגם פונטו קבריו תכנס לתקציב

ובאגף הלא קבריולט

מכונית עם פוזה יכולה להיות אופל טיגרה (חזקה ביותר בתחום הרושם על המין היפה...)

גם רובר (?!?!?) סדרה 200 ידועה כקוטלת קנים בתחום.

ובטח יש עוד, אבל אנילא זוכר...

רון.

:mm_yeah:

אני גם בעד רובר... 216!

אמינה,יפה, יש עליה פוזה ...

יש לי מכר שמוכר עכשיו את הרובר שלו.

אם אתה מעוניין צור קשר בה"פ...

פורסם
אלפא 145

אכן.

היופי באלפא זה שהוא מאד זול לקניה (אבל התחזוקה אח"כ יקרה מהסטנדרט).

במחיר הזה אתה יכול לקנות אלפא 145 או 146, או 164, שהגיעה גם באוטומט (אבל הוא ממש לא מומלץ - מסרס את המנוע!)

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
אני לא סגור על איך נמדדת פוזה, אבל אני מודד אותה דרך תגובות של המין היפהכלפי אוטו מסויים...

ולאחר מספר חזיונות של אסטרה GSI (מהשנים הטובות שלה...) חלקן משופרות מאוד ועם בודי-קיטס וחלקן מקוריות, אני יכול בפה מלא לומר שהתגובות שלי היו הזלת ריר מתקדמת בעוד שבת זוגי היקרה (שבהחלט יש לה טעם במכוניות...) פלטה לעברי בשעמום "זה נראה כמו אופל אסטרה..."

רנו 19 קבריו (לא שיש יותר מאחת או שתיים כאלה בארץ.... אבל הן בטח עולות בסביבות המחיר הזה)

גולף קבריו (במחיר הזה תוכל להביא שנת 90-93 אני חושב, שזה אומר שיכול להיות שמדובר בצורה הישנה יותר (והיפה יותר לטעמי) - MK II)

ובאגף הלא קבריולט

רון.

אני גם בעד רובר... 216!

:drinking:

8)
פורסם

205 CTI

נסה ותתאהב

הציעו קבריולט ...

אמרו שהבחורות כבר יגיעו....

את האמת צודקים!!!

אתה פושע , אתה טרוריסט ,אותך לממשלה...

פורסם

ובאגף הלא קבריולט

רון.

אני גם בעד רובר... 216!

:drinking:

:fist:

:wink: ....

פורסם

תודה רבה לכל מי שעזר...

כן, התכוונתי בעיקר לאוטו עם פוזה על בנות המין היפה, פוזות בקטע של ביצועים פחות חשובים לי...

כרגע הפונטו קבריולט (שנמצאת בתקציב דווקא), היא בעדיפות גבוהה, הבעיה היא עם הגג של הדגמים האלו, שנהרס, ובעל ארכב כזה אמר לי שבחורף זה סיוט לנסוע איתו. למישהו יש אולי מושג כמה עולה להחליף לגג חדש או לתקן את הנזילות?

ולגבי הרובר, אתם מתכוונים לדגם קבריולט?

פורסם

אני נוהג על פונטייק סנבירד קבריולט (כידוע אני מאלה שמבזבזים את הדלק בעולם)

ועכשיו לפני שבועיים החלפתי לה גג!

בחברה לקחו לי 5000 שח כולל מע"מ והרכבה ואחריות לשנה. עכשיו עשיתי מקיף לרכב ועם הגג עוד פעם יהרס לי אני תובע את הביטוח (יש אופציה כזאת, והחברת ביטוח נותנת לך שני אפשרויות. 1. תיקון הנזק. 2. החלפת הגג לרכב זהה שהורד מהכביש.).

ויש עוד דרך ושהיא לא החברה זה ללכת ליפו יש שם מישהו שעושה גגות לקבריולטים והוא בקש ממני על גג לרכב שלי 2000 שח. בגלל זה ניראה לי זול מידי אפילו שראיתי עבודות שלו, והחומר שהוא עובד איתו רק בצבע שחור, והאחריות שלו זה לחצי שנה לא עשיתי אצלו והעדפתי לעשות גג רק בחברה.

עכשיו עוד דבר נוסף שאתה יכול לעשות זה:

להתקין את הגג אצל ההוא מיפו אני יתן לך את המ"ס טלפון שלו יותר מאוחר בה"פ, לעשות ביטוח מקיף וברגע שהגג ימות (אני מאמין שהאיכות שלו הרבה יותר טובה מהמקור של פיאט שהחלון האחורי צונח) תוכל להחליף על חשבון חברת הביטוח (בתנאי שאתה עושה מקיף).

עכשיו לגבי הרכב עצמו.

1. לפיאט 1300 קבריולט אל תיתקרב תיברח כמו מאש, סתם עגלה מסריחה.

2. פיאט 1600 קבריולט, יש לה מנוע זהה לזה של הפיאט טמפרה, ועכשיו תיבדוק מה מצבו.

3. לפיאט יש בעיה ידועה במערכת החשמל שלה, היא נירקבת בדר"כ, החוטים נמסים וכיוב...

מה שמומלץ לך לעשות בחום אם אתה קונה את הרכב הזה זה להחליף את כל הפיוזים (במידה ולא עשו את זה כבר) למקסימום מספר 10 (פיוז אדום) ואם אתה מתעקש אז את הפיוז הראשי תחליף ל15 לא יותר מזה, החוטים של הפיאט לא עומדים בזה, והחשמל עובר שם דרך הרצפה של הרכב.

לסיכום:

רכב זול, עם פוזה, דגם ה 1300 לא מוצלח בכלל, דגם ה1600 עושה בעיות חשמל, לשניהם מומלץ להחליף את הגג המקורי לגג תחליפי, וגם אם כבר החלפתה את הגג תידאג שהוא יהייה ידני ולא חשמלי!!! מנועים חשמליים עולים הרבה כסף.

לשאלות נוספות צור קשר בה"פ.

ירין אלקיים

פורסם

הרפד שעושה גגות לרכב נימצא בר"ח פוריה 10 ביפו.

הטלפון שלו זה 054558496. אם תגיד לו שירין הסוחר דוד של אריק מאשדוד (תזכור את כל זה) נתן לך את הטלפון שלו ושגם אתה סוחר רכב תאמין לי שהוא יוריד את המחיר שלו לחצי ממה שעולה בחברה משתלם לו לעבוד פשוט עם סוחרים.

אם אתה רוצה לדעת איך מגיעים אליו אז ככה. אתה מגיע לתחנת משטרה ביפו (כשאתה רואה את המשטרה מצד ימין שלך) אתה פונה בפניה הראשונה שיש מולך ברמזור המהבהב שמאלה, סופר שני רמזורים ושוב שמאלה.

ואם לא היבנתה תיצור איתו קשר והוא יסביר לך.

עכשיו לפני שאתה מגיע אליו צור איתו קשר יומיים לפני שיכין חומר, מחירים אתה יכול להשיג ממנו גם דרך הטלפון.

ירין אלקיים

• תוכן חדש...