Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רכשתי לאחרונה ערכה להתקנה עצמית של לדים לסלון האוטו.

ההוראות שקיבלתי עם ההתקנה הם באנגלית ולמרות שאני מבין את השפה טוב אשמח עם חשמלאי מנוסה יוכל לכתוב לי את השלבים לפי א,ב,ג...

הנה 2 קישורים לתמונות עם ההוראות:

(למי שיקרא את ההוראות - אני מעוניין להתקין אותם עם סוויץ' ובאותה צורה כמו בציור, 2 מתחת לתא כפפות ו 2 מעל לדוושות)

carinstall.th.jpg

carinstall2.th.jpg

פורסם

אחי, זה פשוט מאוד.

תמצא מקום ללדים, תעביר חוט אדום ליד כל הלדים, ותחשוף אותו ליד כל לד. תחבר כל לד לחוט הזה ב+ (חיבור במקביל) ותחבר את החוט האדום לפיוז של האורות.

תעביר באופן זהה חוט שחור ותחבר את הלדים באותה צורה(-). את החוט השחור תחבר לכל מקום מתכתי ברכב (שילדה וכדומה) וסיימת.

בהצלחה

פורסם

אוקיי, אז הבנתי שבגדול זה קל.

עכשיו, איך בדיוק אני אחבר אותו לשילדה? יש לי ברגים מיוחדים שקיבלתי בערכה אבל עדיין אין לי ממש רעיונות לחיבור אדמה... אם למשל יש לי בורג שמוברג לסתם לפלסטיק של הפאנל זה טוב?

עוד קטע הוא שיש לי גם סוויץ' של ON ו OFF.

אז איך אני מחבר הכל איתו ביחד?

פורסם

את החיבור השלילי (אדמה) אתה יכול לצרף לכל חיבור כזה קיים, או לבצע חדש. החשמלאים לא אוהבים למשוך חוטים ארוכים אז יש הרבה יותר מבורג אחד שמחובר לחוט שחור. ליד המערכת בטוח תמצא אחד כזה, תעקוב אחרי השחור שיוצא מהצמה. הוא מסתיים כנראה במין שייבה כזאת שמחוברת לחוט ומוצמדת בעזרת בורג לפח. אם אתה לא מוצא, אתה יכול לחבר אותו עם בורג ראש קודח לקונסטרוקציה ממתכת שמחזיקה את הדשבורד, רק שים לב שהבורג לא יוצא לך מהפלסטיק. עוד מקום אפשרי, זה משמאל לרגל השמאלית, הפח שם כפול ואתה יכול להבריג בשקט. לגבי המפסק, אתה שם אותו על החוט האדום, בין החיבור לפיוז ללד הראשון כך שאף פיוז לא יקבל חשמל במצב של תוק.

בהצלחה.

• תוכן חדש...