Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם - סיויק 1.8, מזדה 3 2.0 , פוקוס 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבוססת בדיוק על אותה שלדה? מהיכן הוצאת את זה? השלדה שונה לגמרי ואת זה יגיד לך כל כתב רכב מתחיל,מרחב הפנים יותר גדול מהדגם הקודם בשישה ס"מ וזה לאחר שבדקתי,רק אל תגיד לי שהמטר שלי מזייף.

כמו שאמרתי,ישנם פה אנשים שכותבים סתם דברים למרות שלא בדקו ונהגו ברכב.

אני כבר לא מתחיל אבל השלדה אכן מבוססת על הדור הקודם, עם שינויים ושיפורים דרושים. היום מעט מאוד מכוניות חדשות נבנות משלדה חדשה לחלוטין, ואם היא חדשה אז היא משמשת דגמים רבים של היצרן למשך לא מעט שנים.

מרחב הפנים גדל בעקבות עיצוב פנים טוב יותר? אתה בטוח במה שאתה אומר?

אולי יש אשלייה מסוימת אבל מרחב לא גודל בעקבות עיצוב.

לא יודע אם מרחב הפנים גדל או לא גדל במקרה הזה, אבל מרחב בהחלט כן יכול לגדול בעקבות עיצוב. למשל, מספיק שעיצבו את המושבים הקדמיים באופן שונה או השתמשו במושבים דקים יותר ומרחב הרגליים מאחור עשוי לגדול. אפשר גם להוריד את המושבים האחוריים למטה בסנטימטר או שניים ולהשכיב אותם בעוד מעלה בשביל לקבל מרחב ראש עדיף, אפשר לתכנן את הדלתות כך שיהיה יותר רוחב פנימי, אפשר להגביה את הגג בסנטימטר, אפשר לתכנן חכם יותר את הקונסולה המרכזית - להמשיך?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה חושב שכל אירופיים טיפשים?

יפה אמרת. הם באירופה, אתה בארץ. לאירופה אולי פורד (סתם רשמתי פורד, אפשר לרשום כל יצרן אחר) מתאימה יותר (אקלים כבישים וכו'), לארץ כנראה שהמאזדה היא המתאימה ביותר לצרכים ולתנאים שיש לתושביה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם אתה סתם ממציא. פורד לא מתאימה יותר לכבישים ולאקלים. היא פשוט נמצאת שם יותר זמן, מציעה יותר מבחר ונתפסת כיותר איכותית אצל מרבית מדינות אירופה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפותח השרשור, כמו ששמת לב, מה שלא תיקח משניהן, לא תיפול. גם השירות של אותו יבואן (אגב מנסיון אישי, אחלה).

את הפוקוס אני מכיר על בוריה, את המאזדה הנוכחית רק מסיבוב (את הקודמת הרבה יותר).

באופן כללי, ולא יעזור, זה כתוצאה ממבנה, הפוקוס מרווחת יותר ונוחה יותר. שקטה בנסיעתה, ומרגישה, איך לאמר, יותר בעלת נוכחות על הכביש. נקודת התורפה היחידה שלה היא המנוע, ואם אתה לוקח כאמור 2 ל', אתה מסודר.

המאזדה עברה מתיחת פנים והיא כבייכול חדשה יותר, יותר צעצועית, יותר "ספורטיבית וקלילה" כבייכול. עיצוב הפנים לדעתי מוגזם קצת, אבל עניין של טעם. מה שאני אוהב בפוקוס היא איכות החומרים. הכל יצוק כמו פלדה ואין רשרוש וקשקוש.

על פניו "מפתה" יותר לקחת את ה3, כי היא "חדשה" יותר על הכבישים.

אתה חייב לעשות נסיעת מבחן כדי להחליט מה אתה אוהב יותר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
סיויק. רכב מאוד מרווח מבפנים, תא מטען בסדר לא ענק אבל מספיק גדול. והכי חשוב המנוע והכח שבא איתו. הסיויק מרגישה יותר זרירה ומהירה(בדוק..) מהשתיים האחרות. הסיויק נופלת רק במחיר מול המתחרות.

אני יכול רק לערער על תגובה שלך

את הפוקוס אני לא מכיר ממנוע 2.0 לא נהגתי או מכיר

אבל מאזדה 2.0 ספיריט 04 יש לחבר שלי ואחרי כמה נהיגות ברכב אפשר להגיד שהוא לא חלש ולא חסר לו "רזרבות" לעקיפות, כנ"ל לגבי הסיוויק, אבל התגובה של הסיויק לא מהירה משל המאזדה

המאזדה ספיריט חזקה יותר מהסיויק 1.8 בהכל תאוצות ביניים, גם בהתחלה, בהכל.

אני חושב שמאזדה ספיריט עולה על הקריטריונים שלך

• תוכן חדש...