Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 20 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אכפת לי צריכת דלק.

בלאי שיהיה סביר לא רכב שכול היום במוסך.

מחפש רכב מהיר שיושב טוב על הכביש ויעלה לי חיוך על הפנים בסיבובים.

פורסם

חיוך בסיבובים? אתה מחפש הנעה אחורית?

הנעה אחורית אפשר למצוא בבומרים, לרוב בתקציב שלך מדובר על אקזמפלרים ישנים ען מנועים יחסית קטנים או רכבים שחוטים שלא טופלו כראוי. אבל אם תמצא אחד במצב טוב עם גיר ידני ומנוע 6 צילינדר, זה יכול להיות מעניין. למשל E30 325 או E34 525. העיניין, אלה לא בדיוק מכוניות ספורט טהורות (ובכלל למאט M3,M5 אלא לא מכוניות ספורט) ובתקציב שלך, אבל בהחלט אפשר לקנות רכב חם.

רוצה הנעה אחורית ורכב מיוחד? יש אלפא 75. רק לרכב הזה במחירים האלה יש גיר מאחור. יש למכוניות האלה 4 בלמים דיסק, כאשר אחוריים נימצאים לא על גלגלים אלא קרוב לגיר. תצורה של גיר אחורי ומנוע קדמי יש בעיקר למכוניות אקזוטיות, כגון: אלפא 8C, מזראטי, קורבט. יש אומרים ש-75 זו אלפא אמיתית אחרונה. דגמים חדשים יותר התבססו על רצפה של רכבי פיאט שונים ובעלי הנעה קדמית.

גם אומרים ששאסי של אלפא 75 הוא בין הטובים ביותר שהיו לאלפא בכל הזמנים.

גילוי נאות, חבר טוב שלי מוכר 75 שמורה מאוד. מדובר על אדם מבוגר ששומר מאוד על רכב, לא חוסך בטיפולים מצד אחד ומצד שני לא קורע את הרכב. הנה מודעה שפרסמתי עבורו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=279710

לצערי, התמונה יצא לי לא כ"כ מוצלחת וצולמה בחושך, לכן קשה להתרשם מהיופי של אוטו הזה ממנה.

אם הנעה קדמית גם אופצייה עבורך יש את מכוניות הבאות:

205 GTI 1.9/1.6,

106 ראלי/XSI

ZX וולקן

AX GT

הונדה סיויק (רכב זריז למדי בזינוק , אם כי לא מדובר על רכב ספורטיבי במיוחד, אבל פחות מ-9 שניות לפי פרוספקט 0 ל-100 ל-1.6 זה מכובד ביותר)

אלפא 145/146

אלפא 164 (מנוע 2000TS אמין וחסכוני, הרכב מפנק ומאוד משוכלל, אבל לא ספורטיבי ממש, עם מנוע V6 הרבה יותר זריזה, אבל רוב V6 אוטומט)

לנציה תמה טורבו

מיצובישי סופר לנסר/קולט (מכוניות זריזות, במיוחד עם גיר ידני, בעלות מנוע טוב, לא ספורטיביות ממש אבל צעירים אוהבים "לשפר")

קח בחשבון שמדובר על מכוניות ישנות, דבר זה יבוא לידי ביטוי בעלויות אחזקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יצא לי בחיים לשבת בתוך אלפא בפנים אפילו אין לי מושג ברכב הזה.

לא הנעה אחורית אני לא מחפש ובמיוחד לא בבימרים משאבות דלק לא קטנות במיוחד הישנות אם כי לא הייתי מתנגד לאחת.

ה205 וה106 מאוד קורצות לי.

גם הקליו rsi אתמול עשיתי סיבוב באוטו הזה והתאהבתי.

הונדה סיוויק וכול היפניות למיניהם הבלנו שלי לקחה והבלנו ממש לא ספורטיבית.

האם יש מחלות או בלאי טבעי ספציפי למכוניות שהתרשמתי ה106 205 והrsi?

פורסם

אלפא 145 !! הרכב הכי כיפי שהיה לי. אני נוהג היום על FR 2007 וחברה שלי עדיין אומרת שהיא מוכנה להחליף אותה באלפא 145. היא אומנם יושבת על הרצפה של הפיאט טיפו אבל גם הפיאט קופה..

אם תמצא את ה 1.7 או את ה 2.0 אתה תבין דיוק מה זאת אלפא ומה היא מסמלת. אני מודיע בזאת (קבל עם ועדה) שברגע שאלפא תוצים מנוע טורבו (1750 בתכנון..) אני חוזר הביתה. אין כמו אלפא, אחלה של רכב ראשון.

...CASKA for life

פורסם

הונדה סיוויק וכול היפניות למיניהם הבלנו שלי לקחה והבלנו ממש לא ספורטיבית.

כניראה בסיויק לא לחצו. :wink:

אגב, בומרים ישנים לא עד כדי כך שתיינים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש ביד 2 אלפא 145 שנת 96 יד שניה מנוע 1700 - 129 כ"ס. אל תחשוב פעמיים. רכב ב 16 אלף ש"ח + יישור קו. וגם תוכל לשמור על חלק מציוד הסטריאו שאתה מוכר..

...CASKA for life

פורסם

נתחיל מהעובדה שאין רכב "ספורט" בתקציב כזה, יש רכב "ספורטיבי" (ויש הבדל).

הייתי מנסה להעלות מעט את התקציב, קניית רכב ספורטיבי בתקציב כזה תניב הוצאות אחזקה לא מבוטלות.

אם אין אפשרות כזו, אפשר ללכת על RSI או על 106 רעלי דור ראשון (לא מאמין שדור שני תיכנס בתקציב, למרות שהיא עדיפה במס' תחומים).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...