Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטיפה של רכב שחור חדש ומטאלי במכון שטיפה?

עד כמה זה נורא לרחוץ את הרכב החדש במכונת שטיפה אוטומטית? (המקום נמצא מול גני התארוכה בתחנת דלק)

הרכב חדש ויקר ואני רוצה לטפל בו בצורה הטובה ביותר... האם רק ניקוי ידני מתאים?

אחד הבעלים של אותו מכון שטיפה אמר לי שאני צריך לצפות את הרכב כל 3-4 חודשים בסיליקון בגלל שהרכב שחור....זה הגיוני?

מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר בבלגן....

תודה,

ע

פורסם

הרכב חדש ויקר ואני רוצה לטפל בו בצורה הטובה ביותר

איך שאומרים: העבודה תיעשה הכי טוב אם בעצמך תיבצע אותה.

כאשר אתה שוטף את הרכב לבד בידיים (במידה ואתה יודע איך לעשות את זה), אתה בטוח שלא ייגרם לו נזק ובטוח ביסודיות.

זו השיטה שאני דוגל בה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום!

כאחד שעבד ברחיצה כ-5 שנים אני אמליץ לך שטיפה ידנית בלבד.

יש שני סוגים עיקריים של מכונות - עם מברשת מסתובבת ועם סרטים מחומר דמו גומי מוקצף. אף אחד מהסוגים האלו לא אמיר לפגוע בצבע אבל בתנאי שמברשות או הפסים חדשים ונקיים. תנאי נוסף הוא חיישנים תקינים במכונה.

קשה לדעת מה מצב הכיוונים של חיישנים ואת המצב של סיבים\סרטים ניתן לראות בעין. 

אבל אין על רחיצה ידנית במקרה כזה.

צדק הבחור בקשר לשכבת מגן

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

• תוכן חדש...